• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

söylesen bile karısını ikna eder veya sana inanmaz
bu durumu ark. öğrenince senle irtibatı keser
patronu öğrenirse ya intikam alır yada işten kovar arkadaşını

karısının eşinin nasıl bir mahluk olduğundan haberi vardır kim bilir arkadaşınız kaçıncı metresidir adamın. çoğunuz yaşamışsınızdır bir çok karaktersiz sırf gönül de eylendirmek için genç bekar kadın arıyor çalıştırmak için
Kızlarda kendilerine aşık sanıyor bu mahlukatlari

söylesen bile karısını ikna eder veya sana inanmaz
bu durumu ark. öğrenince senle irtibatı keser
patronu öğrenirse ya intikam alır yada işten kovar arkadaşını
Arkadasimla ben irtibatı kesicem zaten onun kesmesi önemli değilde. Adamın karısını ikna edeceği kesin.

Şimdi karışsan bir türlü karışmasan bir türlü. Karısı kocasını tercih edip gözde yumabilir bu tarz kadınlarda var her ihtimali düşünmek lazım.
Aynen

bugun konusuldu
Arkadasina ve hamile kizkardesine sarkintilik yapan kocasini bile savunanlar var

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.

koskoca yetişkin bireylerin hayatını düzeltmek, organize etmek size düşmez. yapacağınız en doğru hareket o arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmak olacaktır..

N neva84 ben gelişmeleri çok merak ettim. İlişkileri sürüyor mu, söylediniz mi. Bir de adam ne işi yapıyor ki bir hafta orda bir hafta evinde o da çok kafama takıldı. Ayrıca ben olsam söylerdim sanırım.

Bir erkeğe güvenipte o kadar çok çocuk doğurmamak gerekir zaten kadınların çoğunda meslek yok , para yok adamlar da het haltı yiyor sonra
Bunlar da doğurdukça kendilerini garantiye aldığını sanıyor.

Sonra sırf işe girip çalışmayı bi tarafı yemediği için, üç çocukla nasıl çalışayım bahanesi ile boynuzlanıp durur böyle. Gık diyemez aldatıldığını bile bile. Gurursuz. Evde Müge anlı falan seyreder akşama kadar boş boş bir hayat.

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Tanımadığınız bir kadına bunu söylemenizi hiç tavsiye etmem. Kişiliğini, psikolojisini, nasıl etkileneceğini, tepkisini bilemez ve kontrol edemezsiniz. Böyle bir durumla başa çıkacak bir kadın mı yoksa cinnet geçirip kendine ya da çocuklarına zarar mı verecek bilemezsiniz. Sizin yapabileceğiniz o arkadaşınızla etkili ve ağır bir konuşma yapıp üç çocuklu bir anneye bunu yapan bir kadınla ben bir daha görüşmek istemiyorum diyerek arkadaşlığınızı bitirmenizdir.

Kızlar merhaba
Ne desem bılemedım kı.Arkadaşınızla konuşun siz.Aksi taktırde kendıyle arkadaş olamayacagınızı soyleyın.

Arkadaşına ozel bir gününde psikolog kartviziti hediye et... o 70 bini psikologa harcasa faydasını görür en azindan

Kadıncağızın durumuna üzüldüm. Bende 2 çocuklu birçok kez aldatıldığımı öğrenmiş bir kadın olarak durumun ne kadar incitici olduğunu görebiliyorum. Ki ben hemen boşanmış olsamda kadıncağızın, özellikle bu kadar küçük çocuğu varken böyle keskin bir boşanma sürecine gireceğini sanmıyorum. Üzülerek, ruhsal ve duygusal durumu muhtemelen zorla ikna olumaya çalışacak ve yine kuvvetle muhtemel hayat boyu bu tramvayı yaşayacak diyebilirim. Başta kendisi olmak üzere, sadakatsiz kocasına karşı ardından da istemeden de olsa çocuklarına karsı bu olayın onda yarattığı olumsuz hislerini yansıtacak ve kavga-dövüş, güvensizlik içinde yine de ayrılmadan yaşayacaktır. (Ne zamana kadar: bir çıkış yolu bulana ya da cesaretini toplayana kadar) Ki başta siz olmak üzere arkadaşınız da zor durumda kaladabilirsiniz. Çünkü bilgilendirdiğiniz kadın size inanmaya da bilir ve kocama iftira atıyor diye sizi dava edebilir, tazminat talep edebilir. Kocası özel hayatına burnunuzu soktuğunuz için sizi tartaklayabilir, tehdit edebilir, dava edebilir. Arkadaşınız ( ki ben öyle birine arkadaş demezdim.) size hayatı dar edebilir, bana iftira atıyor diyebilir ve yine dava edebilir. Gördüğünüz gibi her yol sizin için iyilik yaptım, kötülük bulduma dönebilir. Şayet yine de haberdar etmek istiyorsanız öncelikle uzak bir noktadaki internet cafeye gitmenizi ve yeni bir mail adresi, face hesabı alıp öyle kadına fotoğraflarla birlikte mail atmanızı öneriyorum. Ayrıntı vermeden sadece ne yapacağına karar verene kadar acele etmemesini isteyerek bu gerçekle yaşayabileceğini belirterek, yine isterse kendisinin gizli bir araştırma yaparak zaten gerçekleri bulacağının altını çizerek, bu fotoğrafları kullanarak ve takip ederek delillerle boşanabileceğini ve yine isterse bu msj silip inanmadan konuyu kapatabileceğini belirterek haberdar edebilirsiniz. Bu sayede hem yakalanmazsınız hem kadında delil olur hem de kararına karışmamış olursunuz. Ve asla arkadaşınız dahi gelse bunları sen mi çektin, sen mi haber verdin diye asla kabul etmemelisiniz. Ölümüne inkar hatta belki başka sevgilisi yollamıştır ben ne bileyim diyerek arkadaşlığınızı da bu şekilde sonlandırın derim ben.

Back
X