- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarda kendilerine aşık sanıyor bu mahlukatlarikarısının eşinin nasıl bir mahluk olduğundan haberi vardır kim bilir arkadaşınız kaçıncı metresidir adamın. çoğunuz yaşamışsınızdır bir çok karaktersiz sırf gönül de eylendirmek için genç bekar kadın arıyor çalıştırmak için
Arkadasimla ben irtibatı kesicem zaten onun kesmesi önemli değilde. Adamın karısını ikna edeceği kesin.söylesen bile karısını ikna eder veya sana inanmaz
bu durumu ark. öğrenince senle irtibatı keser
patronu öğrenirse ya intikam alır yada işten kovar arkadaşını
Arkadasimla ben irtibatı kesicem zaten onun kesmesi önemli değilde. Adamın karısını ikna edeceği kesin.
E herkes diyorki kadın biliyordur zaten diyor.son kararını verdin mi
ne yapmayı düşünüyorsun
AynenŞimdi karışsan bir türlü karışmasan bir türlü. Karısı kocasını tercih edip gözde yumabilir bu tarz kadınlarda var her ihtimali düşünmek lazım.
Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Bunlar da doğurdukça kendilerini garantiye aldığını sanıyor.Bir erkeğe güvenipte o kadar çok çocuk doğurmamak gerekir zaten kadınların çoğunda meslek yok , para yok adamlar da het haltı yiyor sonra
Tanımadığınız bir kadına bunu söylemenizi hiç tavsiye etmem. Kişiliğini, psikolojisini, nasıl etkileneceğini, tepkisini bilemez ve kontrol edemezsiniz. Böyle bir durumla başa çıkacak bir kadın mı yoksa cinnet geçirip kendine ya da çocuklarına zarar mı verecek bilemezsiniz. Sizin yapabileceğiniz o arkadaşınızla etkili ve ağır bir konuşma yapıp üç çocuklu bir anneye bunu yapan bir kadınla ben bir daha görüşmek istemiyorum diyerek arkadaşlığınızı bitirmenizdir.Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Kimmis o midesiz yaAynen
bugun konusuldu
Arkadasina ve hamile kizkardesine sarkintilik yapan kocasini bile savunanlar var
Ne desem bılemedım kı.Arkadaşınızla konuşun siz.Aksi taktırde kendıyle arkadaş olamayacagınızı soyleyın.Kızlar merhaba
Imza: Bir dostDeki eşin baskalarıyla gorusuyor. (bir dost)![]()