- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Tam anlattığınız sebeple arkadaşıma boşan demişliğim var. Samimi ve sevdiğim bir arkadaşım, sizin anlattıklarınız gibi değil de daha büyük sorunları vardı ve ben de eski evliliğimde o sorunların bazılarını yaşadığımdan en ufak toleransım yoktu. Bana "mihail boşanmayı şimdi düşünmem, şu şu sorunlar ortadan kalkarsa ben bunları unutur devam ederim" dedi. Arkadaşım için kendini kandırıyor diye düşünmedim, anladım ki benim tahammül edemeyeceğim o probleme arkadaşım tahammül edebilir (benim de zamanında tahammül ettiklerime belki başkası etmezdi misal). Arkadaşım da benim kıskançlıktan vs böyle konuşmadığımı bilir şükür çiğ insanlar değiliz.kesinlikle arkadaşımın beni kıskansıgını düşünmüyorum. Sadece belki kendi geçmiş yaralarına dokunan bir yanı vardır bu konunun diye bu kadar saldırgan olduğu kanaatindeyim. Keza ben arkadaşımı eşimi sevdiğime de ikna edemiyorum. Ona göre yalnız kalmama fobisiymiş bendeki
Demem o ki arkadaşınız böyle demiştir ama kendi sınırlarınızı bilirsiniz sonuçta, kaldı ki hayatımın geneline yayılan bir mutsuzluk değil diye kendiniz söylemişsiniz. Açıkçası siz de her şeye protokol yapan detaycı ve yorucu bir insansınız gibi geldi, kullandığınız kelimeler bile aşırı özenli. Ben de protokolcü bir ailede büyüdüm ama bazen de ortama uyum sağlamak lazım. Eşinizi de öyle görgüsüz biri gibi canlandırmadım gözümde, muhtemelen gideceğiniz buluşma rahat giyimi kaldıran bir ortamdaydı. Başka alanlarda size psikolojik şiddet uyguluyor mu bilemem, fakat ben sizi hatırlıyorum uzun süredir eşinizle birliktesiniz ve toplumumuzda çoğu ailenin itiraz edeceği (bu doğru demiyorum ben de boşanmış bir kadınım) bir evliliği göze aldı sizinle, üstelik yanında epey büyük bir sorumluluk ve emanetle. Sevmeyen bir adam bunları yapmazdı diye düşünüyorum. Bence bu hissettikleriniz birkaç güne geçer. Biraz çuvaldızı kendinize de batırın siz de az yorucu değilsiniz :)) olur arada böyle tatsızlıklar, mutluluk ve huzur dilerim tüm ailenizle.