Seni de anlıyorum ama hayatın bazı gerçekleri var. Hayatın farklı dönemlerinde olan arkadaşların paylaşacak şeyleri azalır. Ve hamilelik bunlardan en büyüğü. Nişanlılık, evlilik filan bisey değil. En yakın arkadaşlarım nişanlandı evlendi, ben nişanlandım evlendim. Bu süreçte aramızda hicbisey değişmedi. Ne zaman ki onların bebekleri olmaya başladı işte o zaman hersey değişti. Onlar artık anne. Henüz doğurmasa bile. Hormonları duyguları vs... Onlar artık baya başka tür insan oluyo benim gözümde

Ne sen onu anlarsın ne o seni. Boşver bir süre mesafeli oluver, sonra senin de beben olunca yine ortak bi şeyleriniz olur inşallah.
Bi de yani dinlese hamile kıza dert mi anlatıcan cidden? Ben öncesinde kavgalı olduğum is arkadaşlarıma bile hamile kaldıklarında anlayışlı davrandım, yardımcı oldum filan. Tamam sen kocası değilsin, her nazını çekmen gerekmiyor. Ama derdini de anlatmayıver be gülüm. Hamilelikteki mide bulantısı nasıl bisey bilmiyorum ama bir ara uzun süreli bi hastalik geçirdim şiddetli mide bulantısına sebep olan. Ay inan ki bırak arkadaş filan kocamı anamı babamı bile göresim yoktu. Kimsenin derdi de umrumda olmazdı yani