• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım İdrar Kokuyor

Mantarin varsa surekli dus almazsan uzgunum ama kokarsin. Ben mantarimin surekli devam ettigi zamanlar gunde 4 kere bile duş aliyordum.
Su romatizmayi azdirmaz. Kendi kendine boyle bir sey kurmussun kafanda. Madem romatizman var tedavi gör. Iltihapli romatizma cok tehlikeli ve birden kalbe bile vurabiliyor.
Dedigim gibi tedavini gör. Gecmis olsun..
Sağolasın

Deo değil canım koltuk altı stick i bu hem beyazlarda hem siyahlarda leke yapmıyor zaten özellikle onun için canım çok memnunuz biz karı koca :)

Bende forever inkini kullanıyorum.. 48 saat etkili değil tabi. Memnunum.

Peki sifon gömlek yahut az da olsa naylon içeren bir üst giydiginizde kokuyu engelliyor mu ?

Şuan anda mantar im bitti dr gidip geliyorum ilaçlardan yildim artık hem dr um dedi cok fazla suya girme diye romatizma nin da cesitleri oluyor kafamda kurmuyorum inan 6 6,5 yıldır bu hastalikla mücadele ediyorum abdesti bile zor alıyorum elim yüzüm şişiyor ellerim ağrıyor ve morariyor ilaçlar canima yetti

Cok gecmis olsun ama o zaman iyi bir tedavi gormen gerekiyor. Cok tehlikeli cunku iltihapli romatizma..

Antiprensparant mi peki ? Ter dokusunu çok bozuyor bu deodorantlar.

Bir süre sonra beyaz gidildiğinde sarı rengi görebiliyor koltuk altında.
Ben bu yüzden tedavi gördüm.
Anti perspirant yazıyor önünde canım o ne tam bilmiyorum ben :KK48: ama dediğim gibi kullan 2 gün kullanma 2 gün ter kokmuyorsun ben göğüs altımada sürüyorum cicikler büyük rahatsız olmuyorum yazın iyi oluyor :spor:

Peki sifon gömlek yahut az da olsa naylon içeren bir üst giydiginizde kokuyu engelliyor mu ?
Şöyle söylim eşim forma çok giyer ama hergün düş alır ve her sabah sürer sonrada az deo sıkar ter kokmaz hiç ben duymadım :KK24:

Cok gecmis olsun ama o zaman iyi bir tedavi gormen gerekiyor. Cok tehlikeli cunku iltihapli romatizma..
Iyi bir dr buldum ama muayene parasi cok fazla ozele gidelim dedik ama o da 70 tl den başlıyor bir cok hastahane arastiryor esim

Anti perspirant yazıyor önünde canım o ne tam bilmiyorum ben :KK48: ama dediğim gibi kullan 2 gün kullanma 2 gün ter kokmuyorsun ben göğüs altımada sürüyorum cicikler büyük rahatsız olmuyorum yazın iyi oluyor :spor:

Ter önleyici. Bir jel ter bezlerini tıkıyor ya da terde cözünüp cilde işliyor.

Oldukça zararlı .

Ter önleyici. Bir jel ter bezlerini tıkıyor ya da terde cözünüp cilde işliyor.

Oldukça zararlı .
Terkur diye krem bile kullanmışlığım var ayaklarım için dr vermişti ben pek inanmıyorum sadece koltuk altım terlemese ne olur yani :110:

Deodorant yerine karbonat önerebilirim ben 2 3 senedir kullanıyorum koltukaltı sabunla yıkanmış olacak biraz ıslatıp bolca sürüyorum deodoranttan daha etkili geldi bana ve daha sağlıklı.göğüs kanseri olan kadınlarda kitle genellikle göğsün dış tarafında Koltukaltına yakın tarafta görülüyormuş.ter bezlerini tıkadığı için de zararlı.

bir insanın terinin kokmaması imkansız . her insanın terle aynı maddeler atılır . şimdi terim kokmaz diyenler sık banyo yapıyordur ,koltuk altını temiz tutuyordur ,koltuk altı deodorantı vs kullanıyordur . ekstra baharatlı yiyecekler kokuyu artırır evet ama ter kokmaması gibi bir şey de olmaz kimsede. tıbben mümkün mü değil . insanlar sık duş almalı bu yüzden ve koltuk altını genital bölgeyi temiz tutmalı . yalnız bizim halkımızda en büyük sorunlardan biri genital bölge temizliği . hiç bir hastamın arkasından kimseye bir şey demedim . mesleki etik değerlerim vardır . şimdi genelleyeceğim için rahat söylüyorum . halkımızın neredeyse yüzde 70 i genital bölge temizliğine hiç dikkat etmiyor . muayene olcakken bile böyle durum . demek ki öğretilmiyor bir şeyler . tuvalet eğitimi eksik veriliyor ki ben dikkat edenlerin böyle yetiştirmeyeceğini düşünüyorum . elini eğer ped değiştikten sonra yıkamıyorsa o pislik her kapı kolunda her masa üzerinde her otobüs tutacağında . kendisini geçtim bize bunu yapmaya ne hakkı var ?
Evet haklisin arkadaşim tabiki her insanın teri kokar kişisel temizliğe dikkat edilmezse. Fakat her insanın kendine has bir ten kokusu vardır ve bazılarının ten kokusu cidden çok rahatsız edici. Fakat şu doğru
deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum
Canım ben kendimi bildim bileli jilet kullanmam koltuk altimi cimbizli makine ile genital bölgeyi ise steril eldivenle alırım bir iki seferden sonra kıllar incelip azalıyor eskisi kadar acimiyor da 9 aylık hamileyken bile bu şekilde aldım sende deneyebilirsin ağdadan daha temiz ve daha pratik. Lazer epilasyonu da tavsiye ederim kesin ve kalıcı çözüm ben bacaklarima yaptırdım ilk seansta bile farkediyorsun arkadaşın dediği gibi fiyatlar makul ve taksit de yapıyorlar

ben küçükken oturdugumuz evde yan komşumuz kayınvalidesiyle beraber yaşıyodu. Yaşlı kadın hastaydı işte altına falanda işerdide zaten kapınjn önüne falanda işerdi. O çişte kuruyunca agır agır kokar. Normalde tuvalette idrarımız kokmuyo aslında ama kuruyunca kokuyo demekki. O kadındaa gelinidee oğludaa evleridee evlerinin önüdee full idrar kokardı. Arkadaşınında evinde böyle hasta yaşlı biri olabilir mi? Üstüne sindiyse belkide koku.

ben küçükken oturdugumuz evde yan komşumuz kayınvalidesiyle beraber yaşıyodu. Yaşlı kadın hastaydı işte altına falanda işerdide zaten kapınjn önüne falanda işerdi. O çişte kuruyunca agır agır kokar. Normalde tuvalette idrarımız kokmuyo aslında ama kuruyunca kokuyo demekki. O kadındaa gelinidee oğludaa evleridee evlerinin önüdee full idrar kokardı. Arkadaşınında evinde böyle hasta yaşlı biri olabilir mi? Üstüne sindiyse belkide koku.
Aynen bende onu düşündüm evlerinde bu koku var ise haliyle üstüne de sinmistir

eczanelerde kaya tuzu gibi bir koltuk altı için satılan ürün var. galiba verdan dı adı hatta bir ara burada da yazmıştım. çok memnunum, sıfır koku.

Bir şey soracağım yanlış anlamayın ama; hani mekruha bu kadar dikkat ediyorsunuz, takdir de ediyorum fakat doktor, ebe v.s. zorunluluklar haricinde kadınların bir birlerinin göğüs ile diz kapağı arasını görmelerinin haram olduğunu da biliyorsunuzdur, ben çok garipsiyorum o bölgesini rahat rahat başka birine aldırmayı...
Yok yanlış anlamadim sonuna kadar haklisiniz hatta haram bile.ama agdayi arkadaş ilk kez yaptiracak bir kez yaptir nasil oldugunu ogren sonra kendin uygularsin manasinda dedim aslında bu yaptigimda doğru degil biliyorum.ben iki kez agdaya gittim sonrasinda makinesini alip kendim uyguladim cunku tekbasima hiç beceremedim

Bir bakayım. Teşekkür ederim.
Canım ben ızun zamandır karbonat kullanıyorum, dedorant koltuk altı sabunu gb ürünlere alerjim var,
Her sabah bir çay kaşığı karbonatı avucuma döküyorum iki eliminin iki parmağını ıslatıp karbonata batırıyorum ve koltuk altımı baya bi ovalıyorum, sıfır ter kokusu harika gerçekten. En önemlisi de kaşıntı döküntü falan kalmadı şükür.

Konu sahibi zaten arkadaşının temizliğe dikkat etmediğini söylemiş, mıhtemelen genital temizliğini yapmadığı için (ağda vb) taharetlense bile tam temizlenmiyordur hatta tam kurumuyordur bile, koku olması normal. Adet kanını çenesine bulaştırmayı başaran bir kadınla aynı ortamda çalışmak iğrenç :(

Canım ben ızun zamandır karbonat kullanıyorum, dedorant koltuk altı sabunu gb ürünlere alerjim var,
Her sabah bir çay kaşığı karbonatı avucuma döküyorum iki eliminin iki parmağını ıslatıp karbonata batırıyorum ve koltuk altımı baya bi ovalıyorum, sıfır ter kokusu harika gerçekten. En önemlisi de kaşıntı döküntü falan kalmadı şükür.

Konu sahibi zaten arkadaşının temizliğe dikkat etmediğini söylemiş, mıhtemelen genital temizliğini yapmadığı için (ağda vb) taharetlense bile tam temizlenmiyordur hatta tam kurumuyordur bile, koku olması normal. Adet kanını çenesine bulaştırmayı başaran bir kadınla aynı ortamda çalışmak iğrenç :KK43:

Bir arkadaşım , naylon içerikli sifon gibi gömlek v.s giymeyi çok seviyor. Aslında kişisel bakımına çok dikkat ediyor ancak daha işe geldiği ilk zamanda ter kokmaya başlıyordu. Kendide rahatsız oluyordu. Buradan okuyor beni şimdi :)

Bu karbonat olayını buradan okumuştum, aklıma tekrar getirdiğin için teşekkür ederim. Unutmuştum. Ben de yapayım, ona da tavsiye edeyim.

Back
X