arkadasim kokuyor :S

Her gün ya da gün aşırı duş almalı,
Çamaşırlarını her gün mutlaka değiştirmeli
Kıyafetlerini bir kez giyip yıkamalı...
Koltuk altı roll on kullanmalı.. Terlemeyi önleyici
Cinsel bölge temizliğine dikkat etmeli.

Direk koktuğunu söyleyemezsen de (ben söyleyemezdim) yukarıda yazdıklarımı sık sık dile getir.
Bazı insanlar çok kötü kokuyor, bunlara dikkat etmiyor heralde diyebilirsin. Ama sık sık tekrarlamalısın.

Bir de bazı insanların evleri ne yaparlarsa yapsınlar çok kötü kokuyor. Evlerine has bir kokuyu, nereye giderlerse gitsinler götürüyorlar.
Üstlerine siniyor heralde. Kıyafetler yıkansa da faydası olmuyor.:26:

Seni çok iyi anlıyorum. Ben özel bi kursta öğretmenlik yapıyorum ve bazı kursiyerlerim çok kötü kokuyor:S hele geçen sene bir tanesi vardı ki(erkek) kokusu butun sınıfı alırdı. nasıl dayanılmaz bir koku anlatamam.bu seneki sınıfımda yine var malesef hemde bayan. elbise kokusu değil bu, günlerce giysen yine elbise öyle kokmaz bence. arkadaşların dediği gibi ten kokusu. temizliklerine dikkat etmediği için oluyor.sende gerçekten rahatsızsan ve birbirinize yakınsanız söylemelisin. kendi iyiliği için söylediğini anlayacaktır.

Pisken ne kadar parfüm sürse,kokusu geçmez maalesef.
Aynı giysiyi yıkamadan üstüste giymek de koku yapar.Yıkansa bile ki yıkanmıyormuş.

Ben olsam konuyu açarım.
Kötü bir koku var,kazağın mı kokuyor,ben kazaklarımı sık sık yıkarım gibi...

Veya duş şampuanından konu açarım.
Çok güzel kokuyor,sen de alsana.
Kaç günde bir yıkanıyorsun,ben 2 gün yıkanmasam pis hissediyorum vs...

bidaha peynirli cips yemicem:)

Herhangi bir rahatsızlığı var mı?
Demekki düzenli duş alma alışkanlığı yok
Teni kötü kokuyorsa kendisi farkına nasıl varmıyor ilginç
Bunu bilip sürekli bakımına dikkat etmesi gerekirdi.

Ben olsam uygun dille uyarırdım
Bende hep oda arkadaşımın ayakları kokuyor zannediyordum aynı şekilde oda beni kokuyor sanıyormuş
Birgün dayanamadım ayakların mı kokuyor dedim sonra baktık koku ikimizde de değil odadaymış.

Bence konuş kaybedeceğiniz bir şey olmaz
en azından kendine dikkat eder sosyal hayatıda etkilenmez bu durumdan

benimde en yakın arkadaşımın ağzı kokuyodu sürekli beraberdik ve dayanılmazdı
üstelik parfümüde hiç hoşuma gitmezdi ama çok severdim temiz bi kızdı biliorum çünkü aynı evde kalmışlığımızda var fakat teninin kokusuyla parfümü birleşirdi bide ağız kokusu aman yarabbi

ben yurtta kalırken bir kız geldi odaya öyle bir kokuyorduki pastırma yemiş falan sandık, veee dolaplarımız yan yanaydı ve inanın benim dolabımın sabah akşam kapısı açık duruyodu, çünkü o koku benim eşyalarıma kadar siniyodu,

asıl bomba şu ki bu kız her gün duş alıyordu, tertemiz bir kızdı ama hep kokuyordu, 1 ay kadar kaldı başka odaya çıktı ama öldük yani sevinçten, demem o ki bazı insanların tenleri kokuyor ben hayatımda başka o kadar kokan görmedim, umarım senin arkadaş pislikten kokuyordur da temizlenince geçer, ama ben olsam kesinlikle söyleyemem

benim de öyle bi arkadaşım vardı evleri de kötü kokuyodu kendi de.ama kendi gerçekten pisti ciddi anlamda ter kokuyordu ve o kokunun üstüne parfüm sıkıyordu.saçları vıcık vıcık yağlıydı düzenli yıkanmadığından ter koktuğunu düşünüyorum.ben direk söyleyemedim sen inşallah söyleyebilirsin...

Arkadasinin elestiriye acik olup olmamasi ile alakali arkadasini en iyi sen taniyorsun ona göre ona bunu o konuyu acabilirsin
Parfüm le basa cikilcak bi durum degil kokuyu bastirir ama yok etmez
Hergün yiksansa dahi o da tam cözüm olmaz cünkü giydigimiz kiyafetler de tenimiz kokmasina neden olabiliyor yedigimiz baharatli yemeklere kadar maalesef
roll onun faydasini görür

bence arkadaşına sen hangi parfümü kullanıyorsun kokusu hiç hoşuma gitmedi kötü kokuyor bence de :) böylece kokusunu beğenmediğini anlar.hem de onu kırmış olmazsın.direk yüzüne deme bence.

bu iyi bir tavsiyeymiş, bunu kızın parfüm kullanmadığından emin olduğu bir gün yaparsa süper olur

Aynı durum mu bilemem ama benim lisede samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı. Bahsettiğin koku onda da mevcuttu ve bazen öyle yoğun olurdu ki görüşmek istemezdim. Parfüm almıştım hediye bu sefer koku daha katlanılmaz oldu 2 koku karışınca :100:Neyse diyemiyorum da bu durumu. Konu erkekler arasında konuşulmaya başlandı bilirsiniz lisedeki erkekleri kıza etmedikleri laf kalmadı. Artık bir gün söyleme mecburiyetinde kaldım yoksa erkeklerin ağzı kapanmayacaktı. Sordum bir rahatsızlığı var mı diye. Koltuk altını almaktan korktuğunu, dedorant da kullanmadığını söyledi. Götürdüm bir ağdacıya sorundan kurtulduk Belki böyle bir durum da olabilir diye yazmak istedim

Yedigimiz nimeti cinsel bölgenin kokusuna benzetme nahos olmus

En hassas olduğum şeydir titiz insanımdır kokulara hiç tahammül edemem bir de banyo yapıldıktan sonra tertemiz vücuda parfüm kullanılmasını doğru buluyorum olmazsa olmaz günlük roll-on yada stick kullanılması lazım koltuk altı için...Konuya geleyim siz çok yakın arkadaşsınız senin arkadaşının iyiliği için bunu ona kırmadan söylemen lazım gerçek dostlar birbirlerine kırılmaz hatta bunu onun iyiliği için yaptığını ona bu yüzden söylediğini anlaması lazım öncelikle insanın kendisine saygısıdır bu diyerek söze başlayabilirsin

benimde sınıfım da böyle bir arkadaş vardı...

gerçekten çok zor bir durum tahmin edebiliyorum..
sınıfça ne parfümler aldık ama kar etmedi..

büyük ihtimalle bir hastalığı vardır.. tam olarak bilemiyorum ama yine burada okumuştum sanırım vajina da bulunan bir bakteri koku yapıyormuş.. tedavi olunmalıymış vs. bilemiyorum detayını....

siz bu durumda kendisini doktora yönlendirebilirsiniz...

başkası söylese daha çok kırıcı olabilir, siz madem en yakın vasfını ekliyorsunuz o zaman sakıncası yoktur...

sayenizde durumuna bir baktırır ve başka yerlerde rencide olmadan konu halledilir..

merhaba seni çok iyi anlıyorum ben de kokudan nefret ederim
kendimde bile katlanamam ki kaldı ki başkası aman allah korusun
öncelikle kız arkadaşın bence deodorant kullanmıyor olabilir bir de tüy temizliği yapmıyor gibi geldi bana
kolaltı ve genital bölge tüy temizliği yapmayanlar çok çok kötü bir kokuyla geziyorlar
kız arkadaşını kuaföre götürebilirsin bahaneyle bak burası çok güzel ağda yapıyor fln diyip onun da yaptırmasını sağlayabilirsin
yılbaşı da geliyor şöyle güzel bir antipersperantlı deotak gibi alabilirsin yanına da hoş kokulu bir parfüm
bir de bazı şeyleri kıvırabilirsin diyelim saçlar 2 günde bir yıkanınca daha çabuk uzuyormuş, ciltte çatlak olmuyormuş nemlendiği için vs arkadaşının ne problemi varsa ona uygun biraz kandırabilirsin
bir de kendinle ilgili arada şey yapabilirsin diyelim sana geldi birden dur "ay ben çok kötü kokuyorum galiba kendimi rahatsız hissettim dur seni de rahatsız etmeyeyim 2 dk duşa girip çıkayım" ve de arada başka zamanlar kokuyor muyum vs diye sorabilirsin sonra da işte "korkuyorum kötü kokmaya hergün deodorant sıkıyorum duş alıyorum " fln dersen o da bi süre sonra en azından senle buluşurken dikkat etmeye başlar.
bence direk söyleme derim kırılır eğer bunlara rağmen değişme olmazsa güzel bi dille söylersin.

En çok ter kokusundan nefret ediyorum. Öğürme geliyor resmen
Bence hamam iyi fikir ama Almanya'da yaşıyorsun galiba orda hamam'ı zor bulursun.

Direk yüzüne söyle, iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama, zor durumda kalmanı istemem fln diyebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…