arkadasim kokuyor :S

evet burdada var öyle de, parfüm alsam da kar etmicek biliyorum :S

çok özel değilse nerde yaşıyorsunuz
avusturyada canim

evet bu iyi fikirmis, bunu deniycem

valla o konuda da süpheliyim yani agda yapmiyo da olabilir sorunu ne bilmiyorum ama, tahmin ettigim üzere vücut bakimina fazla dikkat etmiyor

aynen bende hic tahammül edemiyorum moralim bozuluyor resmen sürekli ter kokuyor ceketi filan :S ve mesela 3 haftadir üzerine ayni kiyafeti görüyorum :S

agdaci filan da yok burda :S o saclar cabuk uzuyormus filan fikri cok iyi aslinda bidahaki bulusmamizda ben bu konuyu acarak biraz citlatmayi deniycem. onu kirmaktan korkuyorum gercekten, ama böyle olmasi da cok rahatsiz ediyor beni :S evde baska arkadaslarimda oluyor mesela onun adina ben utaniyorum. diger arkadaslarimda aliyolar kokuyu muhakkak ama kimse belli etmiyor iste..

sana bi olayi anlatayim bigün okula gitmedim meslek yaptigim dönem ögretmenim aradi merak etmis konustuk sora dedi bisiy rica edicem buyur dedim bi arkadasimdan bahsetti ricada bulundu o arkadasimda benim en yakin alman bi arkadasim kiz 120 kg civari ogün sinifa girmesiyle hocalar camlari dayamis agir bir koku hakim almis ortaligi millet duramamis sinifta yaklasamamislar kiza bisiyde diyememisler kirilmasin diye bana dedi bi konusurmusun olur dedim aradim telefonda dedim bilirsin bizim saklimiz gizlimiz yok kirilmada bana ama durum böyle böyleymis dikkat edermisin lütfen kizda dedi tabiki ederim iyiki sölyledin keske ögretmenlerde uyarsaydi o halde bide merkezde dolasmaya gittim yoksa gitmezdim dedi ve ondan sorada parfum kokusundan yaklasamadik kiza

Arkadaşın ne kokuyor ? Yani ter mi,nefes kokusu mu, yada başka bişey mi ? Ben direk söyleme taftarı değilim ne kadar da yakın olsanız kırılır insan böyle bi durumda.dolaylı yollarla söyle mesela' benden kötü bi koku mu geliyor ,ya bi koku geliyor ama nerden anlamadım ' dersen eminim anlayacktr hem kırmamışta olursun

benimde eski ev arkadaşım kokuyordu.zor durum walla :26:
kızın ne duş jeli vardı ne sabunu ne lifi kesesi öyle giriyordu banyoya yıkanıp çıkıyordu.
koltukta da koltuk altını sürekli koyduğu yerde ter kokusu öyle bi kalmıştı ki kaç defa çamaşır sularıyla sildim.
Bide üstüne ben evde yokken benim kıyafetlerimi giymiş birde tekrar yerine asmış bütün dolabı boşatıp yıkamak zorunda kalmıştım

Aslında ter kokusu için karbonat öneriliyor, arkadaşına bi öneri olarak sunabilirsin... Belki deodornt faln almaz veya kullanmz karbonat her evde bulunur,sürünüversin ter mer kokusu kalmaz

Aslında ter kokusu için karbonat öneriliyor, arkadaşına bi öneri olarak sunabilirsin... Belki deodornt faln almaz veya kullanmz karbonat her evde bulunur,sürünüversin ter mer kokusu kalmaz

arkadas hem ter kokuyor hemde böyle cok farkli pis bir koku var nerden geldigini bilmiyorum gercekten. ter kokusu ayak kokusu ve o dedigim koku. onun haricinde giyimine kusamina saclarina makyajina dikkat eden birisinin böylesine kokmasina anlam veremiyorum :S

bu konuyu gördüğüme sevindim.yakın arkadaşım ter kokuyor benim de.
hem de ben hergün yıkanırım hiç kokuya tahammülüm yoktur diyen bir insan
parfüm kullanmaz.bir kaç kez söyledim,parfüm kullansana niye kullanmıyorsun dedim.eşim sevmiyor parfüm kokusu midesini bulandırıyor dedi.artık bişey demedim ben de.
ama roll on kullandığımdan bahsedip onunda almasını sağlamaya çalışcam bakalım.
çok ciddi bir koku odası full ter kokuyor

Aklıma yıllar öncesinde bir anı geldi dersaneye gidiyordum öss hazırlanmak için :) (arkadaşlar hep titiz insanları bulur böyle şeyler gerçekten ben neyden kaçıyorsam başıma geliyor :) yanıma bir kız oturmuştu iyi kızdı has kızdı ama öyle bir koku vardı ki onda çözemiyordum regl olduğu zamanlarda geliyordu ondan ve ben her ay bu sıkıntıyı çekiyordum iyi insandı ve bana geometri öğretmiştir geometriden hiç anlamazdım hakkını ödeyemem :) samimiyet ilerleyince bir gün ona sordum regl mi oldun sen nerden anladın dedi bende ya sana birşey söyleyecem pedini kaç saatte bir değişiyorsun dedim bir gün kullanıyorum dedi ben şok oldum öyle olur mu hiç dedim ne kadar sakıncalı hijyenik olmaz dedim en az 3-4 kez değiştirmen lazım hemde cinsel bölgeni temizleyerek değişmen lazım bir gün durur mu hiç o yüzden koku yapar senden alıyorum bu kokuyu kusura bakma dedim ama başkaları da böyle düşünür seni uyarmak istedim dedim sonra kıza kendime deodorant alırken onada aldım daha doğrusu temizliği aşıladım bakıyordu ben hep banyo yapmış temiz temiz parfüm kokarak geliyorum dersaneye anladı kız saygı duymaya başladı bana ve aldığım deoyu kullanmaya başladı sonra pedini değişmeye başladı bana teşekkür etti ters tepki yapmadı ve o gün bugün o kızdan koku falan gelmedi hiç düşünün koktuğu zamanlarda ben sıradan aşağı düşecek şekilde uzak oturuyodum resmen azaptı bu bana

bende bunu acik acik söyleyecek cesaret yok malesef :/

Anlıyorum seni de herkes bir değil tabi onunla birlikteyken parfüm,temizlik,hijyen muhabbeti aç anca bu şekilde yapabileceksin sanırım.

en yakin arkadasim da hos olmayan bir koku var. cok rahatsiz oluyorum bazen :/ bunu ona nasil söyleyebilirim. kirmaktan cekiniyorum..

Arkadasına. Bugun yıkanmadım deyıp. Konuya gır
Daha sonrada ınsan muhakkak. Koltuk altı kulanmalı ıkı gunder bır muahkak banyosu yapması gerektını soylerek konuya gırmenle Basla oda muhakka ben sole bole yapıorum deyıp bole yapmalısın dıye fıkır vermenı onerırım

benim yakın arkadaşım böyle kokuyor. bana sarılsa ben de kokuyorum ve duş almadan o koku üstümden gitmiyor

ben de duş jeli, deodorant, şampuan seti almıştım ama etki etmedi. bazı insanlar böyle

bir dee biri yazmış ya konuya arkadaşınız nereli diye.. ben o soran kişinin bunu iyi niyetle sorduğunu sanmıyorum

oldu olacak anket açsın hangi bölgeler pis karar verelim...

Son düzenleme:
Valla başıma hiç gelmedi bilemicem...

Ama senin yerinde olsam buluştuğumuzda "bi yerden pis bi koku geliyor ben mi kokuyorum yoksa " derdim.

Mutlaka anlardı.

Başka bişey gelmiyo aklıma.Öyle parfüm vs hediye etmenin çözüm olacağını sanmıyorum.

deodorant hediye etmekle olmaz bence ......kendisi kokuyu almıyordur diye düşünüyorum....anlamaz yani direk söylemek lazım.....hangi bölgenin daha çok koktuğunu bilemem ama türkiyenin tüy haritasını çıkarabilirim maalesef.......25 yıllık epilasyoncum sayesinde....şunu söyleyebilirim ki tüy temizliği başta geliyor.....ben lisede tek başıma baş edemezdim ...allahtan iğneli epilasyonu keşfettim

size katılıyorum. koltukaltı ve genital bölgenin tüyleri temizlenmediği zaman koku olur. özellikle her adet öncesinde ağda vb. yapmak lazım ki koku olmasın... bu arada benim de bir arkadaşımın ağzı kokuyordu. bir türlü söyleyememiştim, dişlerinde tel vardı, belki de o yüzden olabilir diye düşünmüştüm. tel çıktıktan sonra da devam etti. sabah-akşam dişlerini fırçalamasına rağmen... artık sinüzitten falan mı bilemeyeceğim, bazı kişilerde de böyle geçmeyen ağız kokusu oluyor.

o ağız kokusu karaciğerde bi rahatsızlık olursa ondan meydana geliyor. benm izmirde bi arkadaşım vardı onda hiç bitmeyen ağız kokusu olurdu. kendide farkındaydı. sonra doktora gitti. yapılan bi kaç araştırmadan sonra ağız kokusuna neden olan sebeb bulundu. tedaviden sonra ağız kokusu ortadan kalktı.

bana sorarsan bu istenmeyen tüyler konusunu aç, ben şöyle yapıyorum sen nasıl hallediyorsun, ne kadar zamanda hallediyorsun falan de, bu aşamadan geçerse mesela birgün sonra banyo yapma konusunu aç, ya ben 2 gün banyo yapmasam çok kirli hissediyorum de, eğer banyo yapma sıklığında falan da sıkıntı yoksa bir sonraki karşılaşmanda deodorantlardan aç konuyu geçen gün şu marka deodorant aldım çok iyiymiş sen ne kullanıyorsun diye sor aşama aşama, eğer neden bunları soruyorsun derse kibar bir şekilde "canım seni kırmak istemiyorum ama sende hoş olmayan bir koku var, etraftakileri rahatsız ediyor, bende kırıcı olmadan yardım etmek istedim" dersin

benim çok samimi arkadaşımdan da regl olduğu dönemde kokular geliyordu uygun bir dile uyardım kendisini

''gerçekten mi farkında değilim'' demişti..

o günden sonra bir daha böyle bir şey tekrarlanmadı

belki senin arkadaşında koktuğunun farkında değildir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…