- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Yedigimiz nimeti cinsel bölgenin kokusuna benzetme nahos olmus
inanmiyorum ya bu cok iyimis
Bence bu çok daha incitici... Eğer böyle bir mail göndermeyi düşünüyorsanız, direkt söyleyin daha iyi.
Anlaşılan o ki, hepimizin çevresinde mutlaka kötü koku yayan birileri var / veya olmuş..
Çok feci bir olay. Bazılarının temizlikle ilgili, ama bazılarının ki gerçekten ten kokusuyla alakalı..
Sınıfta bir kız arkadaşımız vardı, inanılmaz ter kokardı. Derste yanına oturanın burun direği kırılırdı resmen, öyle ki bunun muhabbetinin sınıftaki erkekler tarafından yapıldığına bile şahit oldum. Bir kaç kere evlerinde kaldık 4 5 kız toplanıp, yakındık hepimiz. Kız resmen hepimizden daha fazla duş alıyor, herhalde o da farkındaydı kokusunun. bir gece de 3 kere duş aldı.
Ve inanır mısınız, duştan çıkıyor 15 20 dk sonra yeniden başlıyor o ter kokusu. artı tarif edemediğim bir garip koku daha vardır. ayak desem değil, vajina kokusu desem değil. tuhaf.
Yani ten kokusu diye bir gerçek var, çok inanırım.
Zor bir durum. Acikca söylesen kirilir belki. Söylemesen cekilmez diyorsun.
Ter konusunda benimde sorunlarim vardi. Dustan cikardim 2 dk gecmeden terlerdi kolaltim. Ama buna cözüm buldum allaha sükür. Acik renkte hic birsey giyemezdim :-( istersen deodorantin ismini verebilirim arkadasina önermek istersen. Önerdigim herkes cok memnun kaldi. Bide öyle birsey ki haftada birkere sikiyorsun bütün hafta etkisi var. Belki onunda böyle bir sorunu var ter konusunda. Bide ayak kokusu dedin yanlis okumadiysam ayni ürünün ayak kokusu icinde var. Özelden yazarsan ismini söylerim. Burda marka belirtmek yasak
Makyajina falan dikkat ediyor demistiniz. Ne bileyim bana sey gibi geldi bir hastalik olabilir gibi geldi. Cünkü makyajini falan düzgün sekilde yapiyorsa hijyeninede dikkat eder herhalde. Pasakli pis biri olsa makyajda yapmaz ugrasmaz gibime geliyor. Bilemedim ki ......
Bir de şu var..
aşırı sigara içen insanın teri kötü kokar..
Aşırı bahatarlı yiyen insanın teri kötü kokar..
Bir de kıyafetler de önemli..İyi ve hoş kokulu deterjanlarla yıkanmayan, hiç yıkanmadan 10 kere peşpeşe giyilen kıyafetler de kötü kokar..
Hepsi olabilir..
ben yine de söyle derim..kızmaz bence..
----------senin iyiliğin için, bence çok önemi yok ama başkalarının seni itici bulmasını istemiyorum bu yüzden söylemek istedim..vs şeklinde açıklama yaparsın..
Makyajina falan dikkat ediyor demistiniz. Ne bileyim bana sey gibi geldi bir hastalik olabilir gibi geldi. Cünkü makyajini falan düzgün sekilde yapiyorsa hijyeninede dikkat eder herhalde. Pasakli pis biri olsa makyajda yapmaz ugrasmaz gibime geliyor. Bilemedim ki ......
en yakin arkadasim da hos olmayan bir koku var. cok rahatsiz oluyorum bazen :/ bunu ona nasil söyleyebilirim. kirmaktan cekiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?