arkadasim kokuyor :S

Anlaşılan o ki, hepimizin çevresinde mutlaka kötü koku yayan birileri var / veya olmuş..

Çok feci bir olay. Bazılarının temizlikle ilgili, ama bazılarının ki gerçekten ten kokusuyla alakalı..

Sınıfta bir kız arkadaşımız vardı, inanılmaz ter kokardı. Derste yanına oturanın burun direği kırılırdı resmen, öyle ki bunun muhabbetinin sınıftaki erkekler tarafından yapıldığına bile şahit oldum. Bir kaç kere evlerinde kaldık 4 5 kız toplanıp, yakındık hepimiz. Kız resmen hepimizden daha fazla duş alıyor, herhalde o da farkındaydı kokusunun. bir gece de 3 kere duş aldı.
Ve inanır mısınız, duştan çıkıyor 15 20 dk sonra yeniden başlıyor o ter kokusu. artı tarif edemediğim bir garip koku daha vardır. ayak desem değil, vajina kokusu desem değil. tuhaf.

Yani ten kokusu diye bir gerçek var, çok inanırım.

Yedigimiz nimeti cinsel bölgenin kokusuna benzetme nahos olmus

iyi de karnıbahar, lahana da gaz gibi kokabiliyor pişerken ama severek yerim, koku tarifi yapmak için söyledim anlaşılsın diye. peynirli çitos kokusunu ayak kokusuna veya malum kokuya benzetmeyen var mı ki

kirli yada bakımsızlktan deil mutlaka hastalığı olanda da oluyo..vardır bi troit vs..ağız kokusu filan ansıl sa diş yada içten gelen ahstalık cildinde öyle alt tabaksından ve bi organdan kaynakalanablıo koltuk altı kokusu da aynı şeklde koku diye piz kirli biri diyerek yadırgamamak lazım oda bi hastalıktır..bende koltuk altı kokumdan tiksnyrm bazen..çok terliyo başkasındn çok kendm bi giydiğimi bi daha giyemyrm yani..o kadar da temiz titiz biriyim duş sonrası deodrn rolun filanda kullanırm hafif hareket ve bilemedn 3 saat sonra başlıo çözümü yok ya amelyt vs.. gibi heralde..

İnsanların nereli olduğunun hiçbir önemi yoktur.
Hanımlar kusura bakmayın, bazı yorumları kaldırmak zorundayım.

Benim de oda arkadaşımın ayakları kokuyordu güzel bir şekilde imada bulundum şuan da pek sıkıntımız yok.Sadece eve geldiğinde ayakkabılarını çıkartığı ilk an sorun oluyor bazen.

Ama benim en kızdığım şey bir insan kötü koktuğunu nasıl hissetmez?İlla çevrelerindekiler tarafından uyarılmak zorunda mılar?

Ayrıca kokuyu ırklara göre ayıran arkadaş alakası yok,ten kokusu yediğin içtiğinle alakalıdır.Doğulular bol acılı,sarımsaklı şeyler tükettikleri için ağır bir kokuda olabiliyorlar.Ama genelleme çok yanlış.Kürt bir arkadaşım var hiç kötü koktuğunu görmedim o kızın.
Kokan oda arkadaşımsa İzmirli.

Diğerlerinin söylediği gibi arkadaşına bir parfüm aldır.Çözüm olmazsa da açıkça güzel bir dille konuş.

Evet benimde kuzenim ter kokuyor , teri cok keskin kokuyor,
ama canimin ici o yani biraz rahatsiz etsede asla sevgim eksilmez ona karsi,
ama ben farkediyorsam eminim herkes farkediyordur, zaten kendide cok rahatsiz bu durumdan farkindayim,
bi gün yolda bi erkek arkadasi görmüstük, ikimizede sarildi,
kuzenimde bana dedi, off su arkadasda cok yakin sariliyor rahatsiz oluyorum diye,
kokusundan dolayi rahat olamiyor tabi kuzenim, malesef cok kötü böyle bisey

soylemesı gercekten zor ,tahammul etmesı bır o kadar güç bır durum .

ben de olsam soyleyemezdım .ama ima da bulunurdum .

bi'De soyle bır durum var arkadaslarda demıs ; bazı kişilerin kendine has bı

kokusu var .ne yaparsan yap o koku gıtmıyor .

bizimde okuldan boyle bır kız vardı .kız gerceken cok kotu kokardı .

ter kokusu desem ,degıl .agız kokusu desem yok o da degıl .

cidden anlasılmayan acı acı bı keskın kokusu vardı .yanından gecerken

o kokusunu bırakırdı ortama resmen .ben bır kere ozellıkle denedım ;

acaba temız mı degıl yoksa kendıne has koku mu dıye .

neyse onun yanında parrfumumu sıktım ben .sonra ona da dedım ;"

canım sen de kullabılırsın cok hoş kokuyor bayılıyorum bu kokuya "dıyerek .

boldan boldan sıktım ,inanır mısınız parfumun kokusundan eser yoktu

hayatımda ılk defa gordum boyle bırsey valla ,kızın acı kokusu parfumun

kokusunu bastırmıstı.

Zor bir durum. Acikca söylesen kirilir belki. Söylemesen cekilmez diyorsun.
Ter konusunda benimde sorunlarim vardi. Dustan cikardim 2 dk gecmeden terlerdi kolaltim. Ama buna cözüm buldum allaha sükür. Acik renkte hic birsey giyemezdim :-( istersen deodorantin ismini verebilirim arkadasina önermek istersen. Önerdigim herkes cok memnun kaldi. Bide öyle birsey ki haftada birkere sikiyorsun bütün hafta etkisi var. Belki onunda böyle bir sorunu var ter konusunda. Bide ayak kokusu dedin yanlis okumadiysam ayni ürünün ayak kokusu icinde var. Özelden yazarsan ismini söylerim. Burda marka belirtmek yasak

Makyajina falan dikkat ediyor demistiniz. Ne bileyim bana sey gibi geldi bir hastalik olabilir gibi geldi. Cünkü makyajini falan düzgün sekilde yapiyorsa hijyeninede dikkat eder herhalde. Pasakli pis biri olsa makyajda yapmaz ugrasmaz gibime geliyor. Bilemedim ki ......

duygus57, bana mesaj atabilir misin o markayı canım?
şimdiden çok teşekkürler..

ya bende anlayamiyorum iste kendi kokusunu almiyormu acaba diye. ama bu kiz aslinda ta ilk okul zamanlarindan beri böyle kokardi simdi aklima geldi :S

yakın arkadaşınsa bunu söylemekten çekinmemelisin..

Yakın olmasa da hergün muhatap oluyorsan uygun bir dille yine söylemelisin..

Bazı insanlar temiz olsa da kendilerine has kötü bir ten kokuları oluyor..Uygun parfüm ya da cilt ürünleriyle gideriliyor bunlar..

Bence iyilik yapmış olursun belki farkında değildir..

Bir de şu var..

aşırı sigara içen insanın teri kötü kokar..
Aşırı bahatarlı yiyen insanın teri kötü kokar..

Bir de kıyafetler de önemli..İyi ve hoş kokulu deterjanlarla yıkanmayan, hiç yıkanmadan 10 kere peşpeşe giyilen kıyafetler de kötü kokar..

Hepsi olabilir..

ben yine de söyle derim..kızmaz bence..
----------senin iyiliğin için, bence çok önemi yok ama başkalarının seni itici bulmasını istemiyorum bu yüzden söylemek istedim..vs şeklinde açıklama yaparsın..

çok eskiden işyerimizde çalışan bir kız vardı , yeni işe girmişti,aynen kötü kokardı, herkes rahatsızdı ama herkes çekinirdi..

Birgün muhasebecimiz 50 yaşındaki adam birkaç kızı kenara çekti..

nolur şuna bir çare bulun konuşun herkes rahatsız birgün erkeklerden birisi pat diye söylerse kızcağız kötü bozulur ama kenara çekip söylemek onun iyiliği için, bana yakışmaz ama siz arkadaşsınız size düşer.falan demişti..
biz de uygun dille söyledik..

ondan sonra daha dikkat etti sanırım hergün duş aldı, parfüm önerileri aldı bizden ve düzeldi bu durum..

aynen öyle yapmayi düsünüyorum

Pasaklilikla temizlikle makyajın hiç alakası yok
Özel bir yere gitmiyorsam bana makyajli cilt temiz gelmediğinden makyaj yapmam
Sürekli makyaj yapan bir tanıdığım var
Affedersiniz gözlerinin kenarında capak gibi makyajı birikir, göz kalemi akar, onu görünce sanırım makyajdan soguyorum
Koku konusuna gelince bence çaktırmadan uyarın sonuçta bu onun da iyiliği icin şart
Sürekli temizliğin ne guzel Birşey oldugundan bahesedebilirsiniz mesela

en yakin arkadasim da hos olmayan bir koku var. cok rahatsiz oluyorum bazen :/ bunu ona nasil söyleyebilirim. kirmaktan cekiniyorum..

bebek doğduğu zaman hastanede sterilize su ile yıkıyorlar, köylerde ise hafif tuzlu su ile ilk banyosunu yaptırıyorlar. eğer arkadaşın zamanında böyle bir şey yapılmamışsa teni ne yaparsa yapsın ömür boyu kokar. ağzı kokar. sen söyleyemezsin alınır diye bunu onun bilmesi gerek ve cildiye dr.na gidecek tıbbi destek alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…