Arkadasim kustu bana :(

Elbisenizi vermeyin, arkadaşınız da küssün de, neden eşinizi bahane edip arkasına saklanıyorsunuz?
İnsanlara açık davranın.
Geçen sefer verdiğimde elbiseyi kuru temizlemeye vermeliydin, bununla uğraşmak istemiyorum arkanı toplar gibi, diyin olsun bitsin...

Arkadasın yüzsüzlügün vücut bulmus hali
Bir kere istedin, kirli verdin yetmedi ikinciye istedin.Bir de vermeyince sinirlendin.
Kimseye bir sey vermeyin.Kimseden bir sey istemeyin.

gem suclu hem guclu kiza bak ozur dileyecegine yaptugi seye bak

Benim de elbise verdiğim arkadaşlarım oldu. Ama kuru temizlemeye falan verip tertemiz getirirlerdi. Sizinki gibi hor kullanan bir arkadaşım olsaydı ben de vermezdim. Küserse küssün, asıl sizin ona küsmeniz lazım emanetinizi kötü kullandığı için. Size verdiği değeri gösteriyor bu.

Küserse küssün

Vermeyin zaten kimseye

Lakin bu konudan eşinizin neden haberi var ve size bir daha verme neden diyor
arkadas elbiseyi getirdiginde esim evdeydi posetten cikarttim o da gordu kizdi o yuzden verme birdaha bu ne bicim kullanmis diye

Ben olsam ben de kızarım. Elbise kirli gelse nolur verirsin bi kuru temizlemeciye arkadaşım da pismiş yav diye az habislenir kapatırsın mevzuyu. Eşinize niye anlatıyorsunuz bu bir. Erkekleri ailenizle arkadaşlarınız meselelerine karıştırmayın sonradan kafanıza sopa ağzınıza tıpa olur. Hadi sen eşine anlattın bi erkek iki kadın arasındaki elbise mevzusuna he hu deyip geçmesi lazımken bi de sinir yapmış inanılır gibi değil bu iki. Yetmemiş bi de kocanızın ağzıyla arkadaşınıza kusura bakmayın kocam kızıyor elbise verince demişsiniz. Ben de elbisesini vermek için bile kocasının ağzına bakan bir arkadaş istemezdim bu da üç

Cok haklisin aslinda ama ilk konuyu esine soylemedende halledebilirin ama surekli elbise istemesi hos bi sey degil yani kimse bedavaya almiyor sonucta.birde kirli getirdigi icin ozur dilemesi gerekirdi.boyle surekli zeytin yagi gibi uste cikan insanlari sevmiyorum

Kesinlikle haklısın ama eşinin değil kendi düşüncen olduğunu ifade etseydin daha güzel olurdu ama üzülme canım çok haklısın

Iyi yapmışsın. Bende yeni elbise almıştım üzerinde etiketi duruyordu öyle hevesli aldım ki .. giyemeden kuzenim gördü 2 düğün için istedi. Ilk önce bir düğün için istedi arkasından su ayda var o zamanda alayım mi dedi tamam dedim.
Ama çok pişman oldum henüz etiketi üstünde verirken bile etiketli verdim bilerek
Sonra getirdi hiç yikamadan
Öyle sinir oldum ki anlatamam. Arkadaşım ola veremem daha ben giymedim derdim. Ama kuzen olunca diyemedim. Ben utanirdim eve gelicem bi bakicam daha etiketi üstünde inanın utanirdim

Bir insan hadi aldı diyelim nasıl kuru temizleme yapmadan elbiseyi teslim eder anlamıyorum. Ben de arkadaşıma kendi isteğinden dolayı elbisemi vermiştim, söylemesi ayıp elbise de uygun fiyatlı degildi, tasarımcınındı. Sonra arkadaşımın benim elbisemle çimenlere uzanıp fotograf çektirdiğini sosyal medyadan gördüm. Elbiseyi kuru temizlemeye verme nezaketinde bulunmuş ancak elbette Çimen lekeleri geçmemişti. Kısacası insanlar cidden inceliği hak etmiyor. Yerinizde olsam eşimi karıştırmadan hayır derdim.

Eşinizi dahil etmeseydiniz konuya daha iyi olurdu ama olan olmuş artık arkadasiniz da konusmazsa da konuşmasın hem beleşçi hem saygısız bosverrr

Böyle insanlara sinir oluyorum. Paraları mi yok gidip elbise çanta vs alsınlar. Başkasınin malını niye kullanırsın ne bu rqhatlık? Siz yine çok tepki vermemişsiniz ben arayıp söylenirdim.
Hiç kendinizi suclu hissetmeyin. Malı ne kıymetli vs demiş. Evet kıymetli malınız. Özenip para verip almışsinız herkesin malı önemli

Elbiseyi vermediniz diye arkadasliginizi sonlandiran kisiden zaten arkadas olmaz.Nankör olmasaydi daha evvel verdiklerinize sayardı.

Malim seni veregim de mi kotu olayim vermeyeyim de mi.
Verme de kotu ol cunku oyle de kotu olacaksin boyle de.

Bence sizde gercek dost arkadas degilmisiniz elbise dediginiz nedir ki alti kirlenmiste esiniz kizmista ikiniz de gorusmemeyi hakediyorsnz gercek dostluk boyle olmaz yirtilsada cani sagolsun derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…