Arkadasim kustu bana :(

Yillar once ogrenci yurdunda kalirken bir oda arkadasim benden habersiz dolabimdan gomlegimi alip konserde giymisti, yetmezmis gibi o kadar terledigi konserden donup gomlegi yikamadan dolabima geri asmisti bana onu hatirlattiniz.. O gunden sonra kardesime bile kiyafetlerimi vermedim.. Hic hoslanmam boyle seylerden muhtac degilse alsaymis kendisine elbise ne insanlar var yahu

Arkadasının elbiseni istemesi hoş değil. Ama ben olsaydım hatrı olan bir arkadasımsa esimi ikna eder verirdim. Ne bileyim eger senin için fedakarlık yapan bir insansa değişir her sey. Hatır için çiğ tavuk yenir demişler

bu arkadaş dediğin seni kullanıyor ...kıyafetleri bir daha vermedin diye insan küsermi onca yıllık arkadaşına ama kendi küsermiş demek ki bir çula çaputa...yol ver gitsin

anlamıyorum nasıl istiyorlarsa
hem elbise hem ayakkabı hem çanta bide

bilmem benim kızlarım nasıl olur da

küserse küssün iyi yapmışsınız
ben arkadaşınızın yerinde olsam yerin dibine geçerdim utancımdan

Küstüğüne mi üzülüyorsunuz bu kadar maddiyatçı olduğunu anladığım için sevinirdim bile

Sizi elbise dükkanı olarak görüyormuş. Kış gelince mont isteyin 1 ay vermeyin ohhh ne sıcak tutuyor diyin bakalım ne yapacak.. insanlar yüzsüz

Bence küstüğü iyi olmuş elbise için arkadaşlık yapıyor anlaşılan. Hiç sevmem menfaatçi tipleri

senin elbisenemi kaldım demiş madem ole niye istiyormuş evinde ne varsa onu giy yani en sevmediğim seydir kıyafet paylaşımı 2 parça çulum olsun temiz olsun benim olsun yaniii boşver isabet olmuş bole kişiden arkadaş olmaz

benimde kuzenim istiyor
ben kimseye eşyalarımı vermek istemiyorum hep bir bahane bulmaya çalışıyorum çünkü aklım elbiselerimde kalıyor
benim için değerliler

Bu tarz hareketler genel de 14_16 yas grubundaki insanlarin yapacagi hareket hala savunanlar var . ikisi de hatali birisi culun cabutun prsine dusmus arkasina kocasini almis arkadasini satmis. Bunlar zaten arkadas degilmis bosuna yazmayin gercek arkadaslik dostluk boylemidir..ben esya para biriktirmem dost arkaras biriktirim su klise fikirleriniz den vazgecin bana gore en hatalisi konu sahibi

Insan insanin prensiplerine saygi duymali herseyden once.En basta hiç vermesen daha iyi bile olurdu.

Yakın samimi bir arkadaşınsa ayıp etmişsin . Küsmesi doğal keşke başka şekilde kırmadan vermek istemeğini belli etseydın.

Ne biçim bı arkadaş o yahu
Hırsızın Yavuz'u ev sahibini suçlu çıkarır misali nerdeyse sizi suçlayacak
Kuserse kussun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…