bu arkadaş dediğin seni kullanıyor ...kıyafetleri bir daha vermedin diye insan küsermi onca yıllık arkadaşına ama kendi küsermiş demek ki bir çula çaputa...yol ver gitsinKizlar gecenlerde arkadasima elbisemi vermistim dugunde giymesi icin kirli getirmisti cok sinirlenmis bisey diyememistim esimde cok kizdi kesinlikle bir daha verme kimseye elbiseni diye o arkadas bugun yine baska bir elbisemi ayakkabimi cantami istedi bende gecen sefer verdim alti hep kirliydi diye esim gorunce cok kizdi ve kimseye elbise vermememi soyledi o yuzden artik vermiyorum kimseye k.bakma dedim kiz kustu yok ne kiymetli elbisen varmis senin elbisene mi kaldim elbisen benden onemliyse benim gibi bir arkadasin yok dedi bende sen bilirsin dedim ama uzuldum gecen sefer temiz kullansaydi yine verirdim ama o kadar para verip aliyorum hor kullaninca zoruma gidiyor uzuldum ama bi yandan da
arkadasim kiyafeti getirirken gordu evdeydi esim gorunce sinirlendi o yuzdenYuzde yuz haklisin da esin niye dahil oldu konuya bana cok sacma geldi.
Bence küstüğü iyi olmuş elbise için arkadaşlık yapıyor anlaşılan. Hiç sevmem menfaatçi tipleriKizlar gecenlerde arkadasima elbisemi vermistim dugunde giymesi icin kirli getirmisti cok sinirlenmis bisey diyememistim esimde cok kizdi kesinlikle bir daha verme kimseye elbiseni diye o arkadas bugun yine baska bir elbisemi ayakkabimi cantami istedi bende gecen sefer verdim alti hep kirliydi diye esim gorunce cok kizdi ve kimseye elbise vermememi soyledi o yuzden artik vermiyorum kimseye k.bakma dedim kiz kustu yok ne kiymetli elbisen varmis senin elbisene mi kaldim elbisen benden onemliyse benim gibi bir arkadasin yok dedi bende sen bilirsin dedim ama uzuldum gecen sefer temiz kullansaydi yine verirdim ama o kadar para verip aliyorum hor kullaninca zoruma gidiyor uzuldum ama bi yandan da
Ben bu laftan sonra kendim küser benim elbiseme kalmadıysan başka kapıya derdim.ne kiymetli elbisen varmis senin elbisene mi kaldim
Süper yorum :)))))))Madem elbisenize kalmamış alsın bir tane.
Tas elden, tarak elden. Hanım hamama gidiyor.
Yakın samimi bir arkadaşınsa ayıp etmişsin . Küsmesi doğal keşke başka şekilde kırmadan vermek istemeğini belli etseydın.Kizlar gecenlerde arkadasima elbisemi vermistim dugunde giymesi icin kirli getirmisti cok sinirlenmis bisey diyememistim esimde cok kizdi kesinlikle bir daha verme kimseye elbiseni diye o arkadas bugun yine baska bir elbisemi ayakkabimi cantami istedi bende gecen sefer verdim alti hep kirliydi diye esim gorunce cok kizdi ve kimseye elbise vermememi soyledi o yuzden artik vermiyorum kimseye k.bakma dedim kiz kustu yok ne kiymetli elbisen varmis senin elbisene mi kaldim elbisen benden onemliyse benim gibi bir arkadasin yok dedi bende sen bilirsin dedim ama uzuldum gecen sefer temiz kullansaydi yine verirdim ama o kadar para verip aliyorum hor kullaninca zoruma gidiyor uzuldum ama bi yandan da
Hahahha Vallahi bende kustu diye okudum :)Kustu diye okuyunca ben.
Sevmem böyle alışverişleri .. Hem varsa giyerim yoksa ne varsa evde onu giyerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?