Arkadaşım diyorsunuz da karşı taraf pek arkadaş gibi davranmıyor bence uzak durunbir arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz
sizce oyle miArkadaşım diyorsunuz da karşı taraf pek arkadaş gibi davranmıyor bence uzak durun
neden arıyor o zaman kiArkadaşım diyorsunuz da karşı taraf pek arkadaş gibi davranmıyor bence uzak durun
Yani sürekli iş yada aşk hayatınızı bu kadar takip etmesi sorması normal değil szi zaten arkadaşsınız bişey olsa söyleyeceginizi düşünmesi gerekirdi ayrıca hayatınızda birisi varken annesi size görücü bulmuş bu da ayrı garip bi durum bana öyle geldisizce oyle mi
siz olsanız nasil davranirsinizbilemedim
Kendi hayatı monoton bi hal aldıysa sizinde olumsuz durumda olmanızdan memnun oluyor olabilirneden arıyor o zaman ki
hayatımdaki kişi iyi biri değildi daha iyisine layıksın derdi. işin garibi arkadaşım bunu pek istemediYani sürekli iş yada aşk hayatınızı bu kadar takip etmesi sorması normal değil szi zaten arkadaşsınız bişey olsa söyleyeceginizi düşünmesi gerekirdi ayrıca hayatınızda birisi varken annesi size görücü bulmuş bu da ayrı garip bi durum bana öyle geldi
iste bende bunu düşünüyorum ve soyle baktığımda zor zamanımda yanımda gelmediKendi hayatı monoton bi hal aldıysa sizinde olumsuz durumda olmanızdan memnun oluyor olabilir
O zaman biraz daha normal bi durum bende yeri geliyo arkadaşımı uyarırım böyle insanlara karşı en iyi çözüm ona sormanız hissettiğiniz şeyleri anlatın konuşun çözülürhayatımdaki kişi iyi biri değildi daha iyisine layıksın derdi. işin garibi arkadaşım bunu pek istemedi
yani ben kendim pek aran soran birisi degilim. beni arayan soranda boyle muhabbetler etmez benle bilemicemsiz olsanız nasil davranirsiniz
Ay bide o var unuttum ya bu tip deiyi gün dostu oluyor bana göre kötü günümde olmayan insan mutluyken de olmasın mantıgıiste bende bunu düşünüyorum ve soyle baktığımda zor zamanımda yanımda gelmedi
Aysel gördüğünüz üzere azcık saf, ve ailesinden de miras kaldı.Yani sürekli iş yada aşk hayatınızı bu kadar takip etmesi sorması normal değil szi zaten arkadaşsınız bişey olsa söyleyeceginizi düşünmesi gerekirdi ayrıca hayatınızda birisi varken annesi size görücü bulmuş bu da ayrı garip bi durum bana öyle geldi
işte bir güvensizlik oluştuO zaman biraz daha normal bi durum bende yeri geliyo arkadaşımı uyarırım böyle insanlara karşı en iyi çözüm ona sormanız hissettiğiniz şeyleri anlatın konuşun çözülür
oyle cok büyük para degilkiAysel gördüğünüz üzere azcık saf, ve ailesinden de miras kaldı.
Güvenmedigin insanla niya arkadaş kalasın ki o zaman hayatından çıkarma zamanı gelmiş zatenişte bir güvensizlik oluştu
işte bende bunu düşünüyorum en yakinim vefat etti gelmedi. başka yere gezmeye gidiyordu anlatırdı. 5 dk uğrayabilirdi. kendinin her şeyinde koşturdumAy bide o var unuttum ya bu tip deiyi gün dostu oluyor bana göre kötü günümde olmayan insan mutluyken de olmasın mantıgı
telefonunu silmiştim yanlışlıkla açtım engelde atmamıştımGüvenmedigin insanla niya arkadaş kalasın ki o zaman hayatından çıkarma zamanı gelmiş zaten
Bana gelmeyene bende gitmem..bir arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?