arkadasim laf mi vurmaya calisiyor.

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
bir arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz

Arkadaşım diyorsunuz da karşı taraf pek arkadaş gibi davranmıyor bence uzak durun

Yani sürekli iş yada aşk hayatınızı bu kadar takip etmesi sorması normal değil szi zaten arkadaşsınız bişey olsa söyleyeceginizi düşünmesi gerekirdi ayrıca hayatınızda birisi varken annesi size görücü bulmuş bu da ayrı garip bi durum bana öyle geldi

hayatımdaki kişi iyi biri değildi daha iyisine layıksın derdi. işin garibi arkadaşım bunu pek istemedi

hayatımdaki kişi iyi biri değildi daha iyisine layıksın derdi. işin garibi arkadaşım bunu pek istemedi
O zaman biraz daha normal bi durum bende yeri geliyo arkadaşımı uyarırım böyle insanlara karşı en iyi çözüm ona sormanız hissettiğiniz şeyleri anlatın konuşun çözülür

Aysel gördüğünüz üzere azcık saf, ve ailesinden de miras kaldı.

Ay bide o var unuttum ya bu tip deiyi gün dostu oluyor bana göre kötü günümde olmayan insan mutluyken de olmasın mantıgı
işte bende bunu düşünüyorum en yakinim vefat etti gelmedi. başka yere gezmeye gidiyordu anlatırdı. 5 dk uğrayabilirdi. kendinin her şeyinde koşturdum

Bana gelmeyene bende gitmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…