- 29 Mayıs 2021
- 14.304
- 93.096
- 548
- 36
Saflık biraz sanırımcok yakın mesafe oyle uzaklarda falan değiliz onun üzerine ben kendisine hayırlı olsuna gittim ben niye boyleyim
maalesef boyle bende safça davranıyorum.Evet öyle saf ve pasif cevaplar veriyorsun ki dobarlan bırakma kendini dik dur hayatta net kararların olsun inan öylesi daha iyi olacak yanında da kaliteli insanlar kalmış olacak böyle davrandıkça hep seni kullanmak isteyen çöpler ile dolacak etrafın hayat böyle kusura bakma ama herkes binecegi eşşege semer vurmanın derdinde
birde üstüne ben ona hayırlı olsuna gittim ben niye böyleyimSaflık biraz sanırım
Kendine de hiç değer vermiyorsun.
Babanın vefatında gelmemiş sözde arkadaşın evinde ne işin var artık?
Kimse bu şekilde ciddiye de almaz seni Aysel.
Ayıp etmiş,bahanesi neydi?yani sadece bu da degil cenazemiz oldu gelmedi
Buldukları kısmet kimsenin alıp başına bela etmediği bir tip.nasil yani
yani kendisi arar sorar ama kendisinin her zmaan yanında oldum. ama dost ölümde düğünde dogumda belli oluyor ben hepsinde yanında oldum ama benim cenaze oldu gelmediBurada bahsettiğini iki olaydan size karşı tavrını, sevgisini uslubunu anlayamayız. Anlattıklarınız bana çok ipucu vermedi açıkçası.
Eğer size karşı samimiyetsiz tavırlar hissediyorsanız görüşmeyin. Kardeş kardeşle yollarını ayırıyor bu devirde.
çok doğruBen olsam hiç bir şekilde muhattap olmam ilk aradığında önünü keserim. Kötü gününde yanında olmayan biri senin hiç bir şekilde iyiliğini düşünmüyordur canım merak etme. Bu arkadaşın sana karşı iyi niyetli değil. Hepimizin etrafında oldu böyle dost görünümlü yılanlarsen arana mesafeyi koy ve uzak dur. Gerçek dost önce kötü gününde yanında olur, iyi gününde zaten herkesi bulursun...
Evet,sanırım ben yine safça davranıyorum
hamileydi ondan sanıyordum ama kendisi şuraya gezmeye gidiyorum buraya gidiyorum diyince kafam dank ettiAyıp etmiş,bahanesi neydi?
cok iyi sileymiş annesi iyiliğimi isteyen biri ama arkadaş tam tersi yanasmadiBuldukları kısmet kimsenin alıp başına bela etmediği bir tip.
Covid pandemi vs olduğu için gelmemiş olabilir. Ama aranızda çok samimi bir dostluk ilişkisi göremedim. Gelemese bile arayıp yanında olabilir. Dediğim gibi yaşayan kişi olarak en iyi siz anlarsınız samimiyetini. Buraya gelip bu konuyu açtığınıza göre hissettiğiniz ve gördüğünüz şeyler var. Kimseyi kafaya bu takacak kadar önemsemeyin ya, hayatınızın bsşrolünde kendiniz olsun hep. Sizi mutlu eden insanları yanınızda tutun, etmeyenlere yol verin gitsin.yani kendisi arar sorar ama kendisinin her zmaan yanında oldum. ama dost ölümde düğünde dogumda belli oluyor ben hepsinde yanında oldum ama benim cenaze oldu gelmedi
bende bu şekilde düşünüp iyiye yordum. ama pandemi olsada başka gezmelere gidiyormuş boyle diyince kafam attiCovid pandemi vs olduğu için gelmemiş olabilir. Ama aranızda çok samimi bir dostluk ilişkisi göremedim. Gelemese bile arayıp yanında olabilir. Dediğin gibi yaşayan kişi olarak en iyi siz anlarsınız samimiyetini. Buraya gelip bu konuyu açtığınıza göre hissettiğiniz ve gördüğünüz şeyler var. Kimseyi kafaya bu takacak kadar önemsemeyin ya, hayatınızın bsşrolünde kendiniz olsun hep. Sizi mutlu eden insanları yanınızda tutun, etmeyenlere yol verin gitsin.
ben ne yapayım boyle olmak istemiyorumHatirladim seni Aysel sevgilin evli çıkmıştı obur konundan hatrladimmm.
Sen cok safsin Aysel bu bariz artık.
Bak benimde senin gibi özel bir durumum oldu, o zaman arayıp sormayan kimse yok şu an yanımda. Anında kestim iletişimi. Kinse kin valla. Ben iyi günümde insan çok bulurum etrafımda, önemli olan kötü gün dostu bulabilmek. E bakıyorum bunlar kötü günümde yoklar yanımda, ne dostluğu o zaman bu? Sende hemen hayatından çıkar o kişiyi zaten bi faydasıda yok sana anlaşılançok doğru
evet işte bende böyle düşünüyorum. soyle baktim bu durumlar gidimesi gereken durumlar bu durumda bile yoksa hic olmasin daha iyi diyor insanBak benimde senin gibi özel bir durumum oldu, o zaman arayıp sormayan kimse yok şu an yanımda. Anında kestim iletişimi. Kinse kin valla. Ben iyi günümde insan çok bulurum etrafımda, önemli olan kötü gün dostu bulabilmek. E bakıyorum bunlar kötü günümde yoklar yanımda, ne dostluğu o zaman bu? Sende hemen hayatından çıkar o kişiyi zaten bi faydasıda yok sana anlaşılan
Mesafeni koy o zaman, zaten ortak bi alanınız da yok belli ki,saçma yerlere çekilebilecek seylerle başını ağrıtacagina uzaklaşhamileydi ondan sanıyordum ama kendisi şuraya gezmeye gidiyorum buraya gidiyorum diyince kafam dank etti
numarasını silmiştim yanlışlıkla açtım zatenMesafeni koy o zaman, zaten ortak bi alanınız da yok belli ki,saçma yerlere çekilebilecek seylerle başını ağrıtacagina uzaklaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?