Sorması bana tuhaf gelmedi ya da sevgilinizi gözü tutmaması ki haksız da değilmiş adam evli cıkmış.
Gercekten sorunlu bi tip olarak görüyorsam bende yakin arkadaşımı uyarırım.
Görücü usulü konusunda da belki bu işlere sıcak bakmıyordur. Bazı insanlar aracı olmak istemez, korkarlar. Ya da size layık görmemiştir. Bu da normal geldi.
Tek takıldığım baş sağlığına gelmemesi. Hamileydiyse kalabalığa girmek istememiş olabilir ama bir baska gün tek başına gelebilirdi. Buna bende üzülürdüm.
Benim bir arkadaşım evleneceği vakit, anneannem vefat etmişti ki arkadaşımla annemin de arası iyiydi. Evlerimizde sadece 5 dakika mesafede. Evlilik yoğunluğu ile koşturuyorum kusura bakma gelemiycem dedi. Iki hafta sonra kadar kapıdan uğramış bizde evde değilmişiz. Açıkçası üzülmüştüm çünkü yoğun bile olsa 5 dakikalık bir mesafeden bahsediyorduk. Bizde başsağlığı ilk üç gun de olur üstelik. Annem oldukça alındı ve arkadaşımın düğününe gelmedi. Ben gittim ama. Kin beslemek istemedim. Onun yaptığı ona benimki bana sonuçta.
Herkes kendine yakışanı aldığı kültürü görgüyü yansıtıyor. Çok beklentiye girmeden bu gibi durumlarda mesafeli yaklaşmak iyi olur.