arkadasim laf mi vurmaya calisiyor.

Kim kendini şu zamanda tamamen eve kapatıyor ki. Normal misafirlik başka bişey cenaze gibi 50-100 kişilik ortam başka bişey bide cenazelerde uzun zamandır görüşülmeyenler olmuyor mu onlar bir anda atlayıp öpüyor sarılıyor. Bende arkadaşımın üvey babası öldü bebeğim daha yeni doğmuştu çocuk 3 aylık olunca aradım zaten gözlerim kan çanağı uykusuzum gecem gündüzüm yok çocuk beni zor emiyor onun stresi var gaz derdi var ben tuvalete bile zor gidiyorum uyumuyor diye ağlıyorum sürekli. Anca 3 ay sonra arayabildim...
taziye evi yapmadık daha sonra da gelmedi

bir arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz
Uzak durun bence

Günahımı vermem. Arkadaş dediğin huzur ve neşe vermeli,gergin ortam yaratan kişi benim arkadaşım olamaz

Diğer yorumları okumadan direkt konuya cevap veriyorum.
Sizin iş ve aşk hayatınız iyi gitseydi sorması koymaz hatta o sormadan anlatırsınız.
Ya da hiç sormasa şuna bak ne biçim arkadaş derdiniz.
Direkt söyleyin madem ben bu konularda konuşunca kendimi şu an için kötü hissediyorum bir gelişme olursa haber veririm diye.

Sorması bana tuhaf gelmedi ya da sevgilinizi gözü tutmaması ki haksız da değilmiş adam evli cıkmış.
Gercekten sorunlu bi tip olarak görüyorsam bende yakin arkadaşımı uyarırım.
Görücü usulü konusunda da belki bu işlere sıcak bakmıyordur. Bazı insanlar aracı olmak istemez, korkarlar. Ya da size layık görmemiştir. Bu da normal geldi.
Tek takıldığım baş sağlığına gelmemesi. Hamileydiyse kalabalığa girmek istememiş olabilir ama bir baska gün tek başına gelebilirdi. Buna bende üzülürdüm.
Benim bir arkadaşım evleneceği vakit, anneannem vefat etmişti ki arkadaşımla annemin de arası iyiydi. Evlerimizde sadece 5 dakika mesafede. Evlilik yoğunluğu ile koşturuyorum kusura bakma gelemiycem dedi. Iki hafta sonra kadar kapıdan uğramış bizde evde değilmişiz. Açıkçası üzülmüştüm çünkü yoğun bile olsa 5 dakikalık bir mesafeden bahsediyorduk. Bizde başsağlığı ilk üç gun de olur üstelik. Annem oldukça alındı ve arkadaşımın düğününe gelmedi. Ben gittim ama. Kin beslemek istemedim. Onun yaptığı ona benimki bana sonuçta.
Herkes kendine yakışanı aldığı kültürü görgüyü yansıtıyor. Çok beklentiye girmeden bu gibi durumlarda mesafeli yaklaşmak iyi olur.

Sorması bana tuhaf gelmedi ya da sevgilinizi gözü tutmaması ki haksız da değilmiş adam evli cıkmış.
Gercekten sorunlu bi tip olarak görüyorsam bende yakin arkadaşımı uyarırım.
Görücü usulü konusunda da belki bu işlere sıcak bakmıyordur. Bazı insanlar aracı olmak istemez, korkarlar. Ya da size layık görmemiştir. Bu da normal geldi.
Tek takıldığım baş sağlığına gelmemesi. Hamileydiyse kalabalığa girmek istememiş olabilir ama bir baska gün tek başına gelebilirdi. Buna bende üzülürdüm.
Benim bir arkadaşım evleneceği vakit, anneannem vefat etmişti ki arkadaşımla annemin de arası iyiydi. Evlerimizde sadece 5 dakika mesafede. Evlilik yoğunluğu ile koşturuyorum kusura bakma gelemiycem dedi. Iki hafta sonra kadar kapıdan uğramış bizde evde değilmişiz. Açıkçası üzülmüştüm çünkü yoğun bile olsa 5 dakikalık bir mesafeden bahsediyorduk. Bizde başsağlığı ilk üç gun de olur üstelik. Annem oldukça alındı ve arkadaşımın düğününe gelmedi. Ben gittim ama. Kin beslemek istemedim. Onun yaptığı ona benimki bana sonuçta.
Herkes kendine yakışanı aldığı kültürü görgüyü yansıtıyor. Çok beklentiye girmeden bu gibi durumlarda mesafeli yaklaşmak iyi olur.
kalabalık cenaze ortamı olmadi. beş dk uğrayabilirdi insanın zoruna gidiyor sizin de durum üzücü olmus

e adam evli değilmiydi.arkadaşınız haklı olmuyor mu?
bu bir örnekti cenazemiz oldu gelmedi kalabalık cenaze ortamı yoktu kovidten korktuğu için gelmedi demistim ama gezmeye gidiyormuş veya kendilerine akrabaları geliyormuş kendisi boyle diyince kafam atti

bu bir örnekti cenazemiz oldu gelmedi kalabalık cenaze ortamı yoktu kovidten korktuğu için gelmedi demistim ama gezmeye gidiyormuş veya kendilerine akrabaları geliyormuş kendisi boyle diyince kafam atti
onu bilemem.belki de sandığın kadar iyi arkadaşın değildir.ben mesela avm ye gidiyorum ama kuzenimin düğününe gitmedim hediyesini gönderdim sadece.çünkü tanıdık insanlar sarılırdı öperdi yakın dururdu.kendisiyle bir konuş böyle düşüneceğine.yüzüne de söyle burda yazdıklarını.ben olsam öyle yapardım

Back
X