Evi değişmedi malesef,sadece iş yeri binası ve servisi Değişti.Bizim ev Değişikliği ihtimali var neyseki.Kesinlikle mesafe koyun. Ne güzel taşınmış bir daha görüşmek zorunda kalmazsınız.
eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo
Ay Allah korusun.Balkonda oturuyorduk.Bebim idrar yolu enfeksiyonum vardı o sıralar ve Çay koyma Görevini eşime verdiğim için kapı ağzında o oturmuş oldu,dolayisiyla da yan yana gelmiş oldular.Bu saç olayını görünce Çay almaya Kalkıp eşimle yer değişmeyi teklif ettim uzak etmek için. Ya hayır deme özürlüyüm,hakikaten neyi bekliyorum ? Kadının Telini açmıyorum dşye Kapıya dayanıyor,Safa mi yatıyor niye anlamıyor yaYere biseyi düşünce saçı elinin kucağına nasıl geliyor? Nasıl yakınlıkta oturuyorlar
Nasıl bu kadar rahatsınız ben anlamıyorum ya dalga geçer gibi ayıp mi ederim diosunuz illâ yatakta mi basmanız lazım ?? Tabi siz uyanırsanız uykudan ...
Kendimi boş yere dolduruyormuşum,iyi işte bir ark bulmuşum hazır,şimdi birden ilişkimi tak diye kesmek doğru olmazmış.Arkadaş konusunda seçiciyim dedim ,kafama göre değil sevmedim dedim mecbur değilim.Her sey iyi guzel. Kendinizce durumu gayet iyi yönetmişsiniz de ben kocanizim bu lafı soylemesindeki amaci anlamadim. Ona ne ki? Ister mesafe koyarsiniz, ister görüşürsünüz. Sizin arkadasiniz. Fesatlık yapiyor bile olsaniz ne fark eder, bir iliskide bir taraf rahat degilse bitirilmesi mantikli olan. Kocaniz niye kadini savunma ihtiyaci duyuyor? Sinirlenmesi gerekirken bazi kadinlar icin normal diyor.
İşte bilmiyorum ,o da olsbilir.ondsn diyorum ayıp mi ederim diye.gelirdi giderdi benle sohbet ederdi,eşimle mesafeli olabilirdi.her fırsatta onu soruyor yanlış anlaşılacağı aklına gelmiyor mu 45 yaşındaki bir kadınınKadın dul diye bakımlı diye hemen yemiş damgayi. Yanlız demekki sizide ailecek yakın gördü
Kendimi boş yere dolduruyormuşum,iyi işte bir ark bulmuşum hazır,şimdi birden ilişkimi tak diye kesmek doğru olmazmış.Arkadaş konusunda seçiciyim dedim ,kafama göre değil sevmedim dedim mecbur değilim.
Ben kuzenlerimin veya arkadaslarimin tüm eşleriyle çok yakınım hani deli gibi kahkaha falan atarız eğleniriz. eşleri böyle düşünse üzüntümden geberirim yemin ederim. Sen mesafede koysan olacağı varsa olur, aynı servisler aynı binada çalışmalar falan. Allah gostermesin tabi. Sohbetini seviyordur eşinin yada tanismisligi var diye napiosun tekmisin eşin nerde diyede sormuş olabilir. 45 diyip durma kız benim 45 yaşında arkadaşlarım var taş gibilerİşte bilmiyorum ,o da olsbilir.ondsn diyorum ayıp mi ederim diye.gelirdi giderdi benle sohbet ederdi,eşimle mesafeli olabilirdi.her fırsatta onu soruyor yanlış anlaşılacağı aklına gelmiyor mu 45 yaşındaki bir kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?