:)) o yaşta Akli başında olunur o Bakımdan dedim :) ya işte siz samimisiniz ben ise bu kadını henüz yeni tanıyorum.Eşimin sohbeti hoştur,yol göstericidir herkese evet.üsturuplu otursun davransın o da madem.Ayıp değil mi ,ne diye süsleniyorsun da geliyorsun ruj filan.kime beprnileceksin.hem ne demek evli Adam'ı arabasıyla işe gidip gelmeye davet etmek.Ben Bekarken kuzenime giderdim,çok kıskançtır kendisi bilirim.O Yüzden olabildiğince paspal gitmeye çalışırdım saçlar toplu ,makyaj yok,uzun Kıyafetler filan.İnsan karşıdakini anlamalıBen kuzenlerimin veya arkadaslarimin tüm eşleriyle çok yakınım hani deli gibi kahkaha falan atarız eğleniriz. eşleri böyle düşünse üzüntümden geberirim yemin ederim. Sen mesafede koysan olacağı varsa olur, aynı servisler aynı binada çalışmalar falan. Allah gostermesin tabi. Sohbetini seviyordur eşinin yada tanismisligi var diye napiosun tekmisin eşin nerde diyede sormuş olabilir. 45 diyip durma kız benim 45 yaşında arkadaşlarım var taş gibilerama sen icin nasil rahat edicekse oyle yap en iyisi
Ay bi bilsem keşke soraydım hakikaten.Önce arabaya alacak ,sonra Telini isteyecek olur ya hani uyuya kalırsa filan !! Hasta olunca mesajlar yazacak : X nasıl oldun ,X bugğn durgun gibiydin , şurda bi Çay içelim öyle gideriz vs vsO kim ki aynı arabayla gidip gelelim diyor. Sen izin versen, eşin gidecek mi? Bir de sana soruyor. Tövbestafurullah. Tövbestafurullah. Tövbestafurullah.
Ayy okuya okuya paronayak oldum.
Yanyana oturacaklar, sohbet muhabbet, iş çıkışı bir yere uğramalar... Çoğaltılarak ilerlenir.Ay bi bilsem keşke soraydım hakikaten.Önce arabaya alacak ,sonra Telini isteyecek olur ya hani uyuya kalırsa filan !! Hasta olunca mesajlar yazacak : X nasıl oldun ,X bugğn durgun gibiydin vs vs
KesinlikleKadında çok net kocana yönelik bir şey var.
Ben bekarım ama evli arkadaşlarım var. Onların evine giderken 2 kere düşünürüm eşlerini sorarken enişte napıyo derim. Bilerek dekolte vs giymem. Ama kadın resmen gözlerini eşine dikmiş çok belli.
Bence sen net bir şekilde mesafe koy sorarsa da çekinmeden söyle. O arsız arsız davranırken utanmıyo da sen kocamla ilgilenmenden rahatsızım demekten mi utanacaksın?
Valla iyi niyetimin cezasını çekiyorum ama bu ark ilerlemeden bitmeli,ki zaten esas eşimle sohbet ediyor çünkü ayni iş ayni sorunlar ortak noktalar var.Hayran hayran bakıyor eşime,hatta en son gelmede eşime "akıllı bıdık" Demişti gülümseyerek.Hem de yanımızda kendisiyle Arasını yapmak istediğimiz Şahıs varken !Aman uzak dur.ne diye evde esin varken davet ediyosun iceri.en bastan hata etmişsin canim ya
Eşimi her seferinde soruyor ya, ben de ona " eşimle değil edeceksen benle ark lık etmeni istiyorum "demeyi düşünüyordum ama yok kesip atmalı en iyisi.Kadında çok net kocana yönelik bir şey var.
Ben bekarım ama evli arkadaşlarım var. Onların evine giderken 2 kere düşünürüm eşlerini sorarken enişte napıyo derim. Bilerek dekolte vs giymem. Ama kadın resmen gözlerini eşine dikmiş çok belli.
Bence sen net bir şekilde mesafe koy sorarsa da çekinmeden söyle. O arsız arsız davranırken utanmıyo da sen kocamla ilgilenmenden rahatsızım demekten mi utanacaksın?
Bu hareketleri yapmazsan yanlış anlaşılmazsın.Bu kadın valla çok ürkütüyor beni.Kesinlikle
Evli srkadaslarımın eşi ile denk gelirsem iki kez düşünürüm sizin gibi yanlıs anlaşılmak en buyuk korkum .. hiç hoşlanmadım kadından
Dışarı çıkarken be sürerse sürsün de altı üstü iki kat aşağı iniyorsun kim görecek seni,iki Kışı : benle eşim ,bu kDar .kırmızı ruj nene gerek değil miSacı kucağına mı düşüyor
Görüşme görüşmek zorunda değilsin
Ben sevemedim kadını hayır gunluk hayatımda ben de surekli makyaj yaparım siz de makyaj yapıp giderim ama diger detaylar .... o da gelsin diye davetleri ay biliyorum sinir oldum ben
Görüşme görüşme ....
Valla iyi niyetimin cezasını çekiyorum ama bu ark ilerlemeden bitmeli,ki zaten esas eşimle sohbet ediyor çünkü ayni iş ayni sorunlar ortak noktalar var.Hayran hayran bakıyor eşime,hatta en son gelmede eşime "akıllı bıdık" Demişti gülümseyerek.Hem de yanımızda kendisiyle Arasını yapmak istediğimiz Şahıs varken !
Rahatsızlığın için şifa diliyorum geçmiş olsun ...Ay Allah korusun.Balkonda oturuyorduk.Bebim idrar yolu enfeksiyonum vardı o sıralar ve Çay koyma Görevini eşime verdiğim için kapı ağzında o oturmuş oldu,dolayisiyla da yan yana gelmiş oldular.Bu saç olayını görünce Çay almaya Kalkıp eşimle yer değişmeyi teklif ettim uzak etmek için. Ya hayır deme özürlüyüm,hakikaten neyi bekliyorum ? Kadının Telini açmıyorum dşye Kapıya dayanıyor,Safa mi yatıyor niye anlamıyor ya
Balkondaydık,mutfaktan Çay Alıp getirme işini eşim yapacaktı kapı ağzında otırması gerekiyordu ortamıza gelmiş oldu Üçgen olduk.saç olayının hemfn ardından eşimle yer değiştirdim çayları ben koyarım dedim.Bende nereye gitsem suslenir giderim. Arkadasa kahveye bile. Ancak esi ke nasil bu kadar yakin oturdu da saci kucagina düşüyor egilince. Yuh yani ben sinir olurdu.. Bence mesafe koy. Kadina ayip olur mu diye düşünme sakin.
O kadini evliliginden uzak tut bence.Balkondaydık,mutfaktan Çay Alıp getirme işini eşim yapacaktı kapı ağzında otırması gerekiyordu ortamıza gelmiş oldu Üçgen olduk.saç olayının hemfn ardından eşimle yer değiştirdim çayları ben koyarım dedim.
Tşk ler geçti şimdi,acayip bişeydi.Evet işlerin rayından çıkmaması için Bıçak gibi kesip atmalıyım sanırsamRahatsızlığın için şifa diliyorum geçmiş olsun ...
Kadın hadsizin teki belliki aranıyor siz iyimser halinizi bırakın gözünüzü acın kocanızın gelip arabayla işe birlikte gitme olayını sorması bile büyük cesaret
Herkes yerini bilsin kocanızda yüz vermesin bu biraz siizn elinizde
ayıp mayıp mesafe her zaman iyidir bi kere iskillendin mi daha da batar gözüne yaptıkları sinirlerin bozulur canin sıkılır kafani meşgul eder kendini hic yorma koy mesafeyi yerini bilsin eşine de belli etme bence kıskandığını işkillendiğini arkadasima aynisi olmuştu sevgilisine söyledi bu sefer adamın aklına düştü arkadasimı o kızla aldattı. Adamın sucu tabi ama kız da az yelloz değildi hani etrafta böyle pislikler dolu dikkatli olmak gerekDirekt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Ki zaten arkadas değil oDışarı çıkarken be sürerse sürsün de altı üstü iki kat aşağı iniyorsun kim görecek seni,iki Kışı : benle eşim ,bu kDar .kırmızı ruj nene gerek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?