- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
O ne demek? Deyiverseniz sorun kalmayacak aslındakızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
aynen bi de gururlu gururlu söylüyorİstediğim bölüm olmasa bile hukuku kesin kazanırım demek istemiş ama hoş olmamış.
Artık heryer hukuk fakultesi, girmek eskiden zormuş deyinaynen bi de gururlu gururlu söylüyor
kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
Kendi egitimi ne acaba? Yanlış anlaşılmasın insanları eğitimi ile değerlendirme gibi bir niyetim yok ama en kötü hukuk derken oldukça saygın bir meslekten bahsettiğinin farkında olamayacak kadar şuursuz sanırımkızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
ilkokulKendi egitimi ne acaba? Yanlış anlaşılmasın insanları eğitimi ile değerlendirme gibi bir niyetim yok ama en kötü hukuk derken oldukça saygın bir meslekten bahsettiğinin farkında olamayacak kadar şuursuz sanırım
ilkokul
Kızını övmeye çalışıyor aklı sıra...ilkokul
Önemini mutlaka biliyordur da kompleksinden küçümsüyordur, kızı hukuk fakültesinde okursa yere göğe sığdıramazHiç şaşırmadım, ancak ilkolul mezunu bir insan hukuk gibi bir mesleği önemsiz bulacak kafada olur
Aaa, ee hep en kötü öğretmen olur derlerdi.
Ya kadın kompleksi bir tip,cevap vermeye bile değmez ama inşallah kızı onun gibi değildirbi cevap vermek istiyorum ama bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?