- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.014
- 33
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
En iyi ne okuyormuş?? Diyin. Esiniz avukat olduğuna göre köklü üniversitelerden birinden mezundur. Yeni cer çöp okullar ile eski köklü okullar da bir değil tabii, sonra kazandım sanıyorlar haklısın de.bi cevap vermek istiyorum ama bulamıyorum
yani bunu kafaya takmama da ayrı sinir oluyorum ama kadın öyle arsız konuşuyorki kendi kocası da tırcı yani ben o kırılmasın diye laflarımı hep özenle seçiyorum ama seçmemek gerekiyormuşEn iyi ne okuyormuş?? Diyin. Esiniz avukat olduğuna göre köklü üniversitelerden birinden mezundur. Yeni cer çöp okullar ile eski köklü okullar da bir değil tabii, sonra kazandım sanıyorlar haklısın de.
( Not, avukatım.)
Gayette eşinizi ve sizi içten içe ölümüne kıskanarak laf atıyor bilginiz olsun bu arada. Normal düzgün bir insan olsa herhangi bir yarası olmasa, en kötü şunu istiyor diye değil hedefi neyse her insan evladı gibi onu derdi.
Art niyet hissettiginiz için kafaya takıyorsunuz zaten. Dediğim gibi hiç tartışmadan ona ona tarzıyla cevap verin.yani bunu kafaya takmama da ayrı sinir oluyorum ama kadın öyle arsız konuşuyorki kendi kocası da tırcı yani ben o kırılmasın diye laflarımı hep özenle seçiyorum ama seçmemek gerekiyormuş
Hukuk yerlerde sürünen bir meslek değil ki, ne aptal bir insan
kadınların özellikle adalet sisteminde daha çok yer almasını istiyorum her zaman, özellikle yasalar yapılırken ve uygulanırken kadınlar da mutlaka orda olmalı. Ünlü ABDli hakim Ruth Bader Ginsburg, hayatın her alanında kadınların sözü varken yasalarda da kadınların mutlaka sözü olmalı demiş. uzun lafın kısası bence kadınlar adalet sisteminde kritik bir rol oynuyor, bu kadar salak ve cahil bir insanın kızı umarım bu saçmalıkları kulak ardı edip koçlar gibi huk
Çok haklısınız meslektasim..Sozlerinize katiliyorum.bunlar neden oluyor biliyor musunuz ?En iyi ne okuyormuş?? Diyin. Esiniz avukat olduğuna göre köklü üniversitelerden birinden mezundur. Yeni cer çöp okullar ile eski köklü okullar da bir değil tabii, sonra kazandım sanıyorlar haklısın de.
( Not, avukatım.)
Gayette eşinizi ve sizi içten içe ölümüne kıskanarak laf atıyor bilginiz olsun bu arada. Normal düzgün bir insan olsa herhangi bir yarası olmasa, en kötü şunu istiyor diye değil hedefi neyse her insan evladı gibi onu derdi.
Kendi yapamadığı için size karşı alçakta kalan egosunu kızıyla kapamaya çalışıyor. Belli ki kıskanmış bişeyleri şimdi meslekle kızı aracılığı ile sizi geçmeye, sizi kendisinden daha aşağıda göstermeye çalışıyor. Yani saçma sapan bir amaç ama böylesi de çok yaniilkokul
Patavatsız ve eğitimsiz işte. Ilkokul mezunu neyin giderini yapıyor,çok gülünç. Cevabi yapistirin ya da iletişimi azaltın.yani bunu kafaya takmama da ayrı sinir oluyorum ama kadın öyle arsız konuşuyorki kendi kocası da tırcı yani ben o kırılmasın diye laflarımı hep özenle seçiyorum ama seçmemek gerekiyormuş
En kotu hukuk okursa kizi o okul bitecek ve staj icin yuksek ihtimal size gelecekler. Siz de esim idealist avukatlarla calismak istiyor oylesine okuyanlarla degil dersiniz. Kizi kazansin bakalim once bir.kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
“En kötü” dediği bölüm kaç puanla öğrenci alıyor, haberi yok herhalde. Kendi cehaletini vurgulamış. Kafası size dönenler kimlerse onların da kırın boynuzunu gitsin. Siz kocanızın mesleğiyle var olmuyorsunuz ayrıca bu dünyada. Kafalar neden size dönüyor anlamadım. Kestane kebap acele cevap şeklinde bir başlık açmışsınız. Forumun hazırcevaplığıyla meşhur hanımları bir el atsınlarkızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
Hadsizce bir yaklaşım olmuş arkadaşınızın kikızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
Ay bunlar hep kıskançlıktan, bende de böyle biri vardı niyetini anlayınca yol verdim , sürekli mesleğim üzerinden yorumlar falan hiç gelemem böyle şeylere ...kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
Şaşırdık mı tabi ki şaşırmadık.ilkokul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?