arkadaşım ne yapsın...

Kayınvalidesi kızı çocuk bakıyor o depresyonda dediğinde , bende çocuk için uğraşıyorum depresyondayım desin.
Ay unuttum Gelinler robot ya depresyona giremez öyle değil mi?

Onun kizi cok kiymetliyse , arkadasinda baskasinin kizi ve oda annesine cok kiymetli ne demek altan al.

Madem kocasi anlamiyor , arkadasibda blöf yapsin ve evi terk etsin belki oyle yola gelir.

kayınvalidesi arkadaşıma sürekli benim kızım evde çocuk bakıyor depresyonda sana ne derse alttan al diyormuş,bu arada arkadaşım çok yoğun çalışıyor , ortadaki laflarda yenilir yutulur değil alttan almıyor bizimki de...arkadaşımında bebeği olmuyor, bunu bildikleri halde böyle konuşulması yanlış değil mı, arkadaşımla niye uğraşılıyor derseniz aile apartmanında oturuyor..onun sayesinde evi varmış istediğini söylermiş..arkadaşımın malda mülkte gözü yok çalışıyor zaten..

not eşi kirayı kabul etmiyor, çünkü ona yıllarca evin kirasını verdik ev alırken para verdik diyor, ama eşinin ailesi kıza siz hep oturuyorsunuz ama kızıma 2 ayda bir para verdim çok para yedirmedim diyormuş..arayı bulamayan büyükler...arkadaşım çok mutsuz oğullarının yanında birşey anlatmıyor eşim eşina aktaıyor ama eşi pek inanmıyor gibi diyor hı deyip geçiyormuş... çokta iyi biri haketmiyorrrrrrrrr

o zaman arkadasin kayinvalidesinin konusmalarini kayit etsin, esine dinletsin.
ya da duymamazliktan gelsin.
Baslayinca sama sapan konusmaya ceksin gitsin.

Onun kizi cok kiymetliyse , arkadasinda baskasinin kizi ve oda annesine cok kiymetli ne demek altan al.

Madem kocasi anlamiyor , arkadasibda blöf yapsin ve evi terk etsin belki oyle yola gelir.

gelişmeleri ilk sayfada yazdım canım...

çıksınlar ayrı eve.
kafaları rahat olur.
görüşmezlerse de görüşmesinler anne babayla.

Back
X