Arkadaşım rahat vermiyor

telefonu rahatsız etmeyin moduna alabilirsin mesela bu mod da arandığında sesli çalmasını istediğin kişileri seçebiliyorsun diğerlerinde tamamen sessiz oluyor.
Bçylr birşry olduğunu bilmiyordum. Umarım benim telefobumdada vardır.

Kişiye özel zil sesi atama var. Arkadaşına özel sessiz zil sesi ata. Titreşimi de kapat. Mesaj seslerini komple kapat. İnternetin de kapalı olsun veya whatsapp bildirimlerini kapat. En azından ders çalışırken bu şekilde kullan. En az 6 saat sonra dönüp görmedim cnm ya dersin.

Aynı yurttaydık ve ordada sizin arkadaşlarınız gibi çok çektirdi. Kendi odası brnim üst katımdaydı. Arkadaşlarını toplamazdı ama sürekli bendeydi.
Benim sorunum sizin gibi sert tepki verememek ama bi yere kadar artık. Son noktaya geldi

Söyledim defalarca ama anlamıyor kız . terslicem artık inş yüzsüzlük etmez

Söyledim defalarca ama anlamıyor kız . terslicem artık inş yüzsüzlük etmez
Benim sorunum da çok uzun süre kimseye hayır diyememek ve kıramamak oldu. O hissi çok iyi biliyorum. Ama çok zarar gördüm ben bu yüzden. Tavsiyemdir , hem de hakkını vererek azarlayın ki zarar vermenin dostluk olmadığını anlasın yılışıklıktır bu

Yazdığı her şeyin bildirimini kapatın. Sadece o arkadaşınızın arama sesini sessize alın böylece ders çalışırken sadece önemli bildirimlerde sesi çıkar ve bakarsınız onun dışında da telefonu her ışığı yandığında göremeyeceğiniz bir yerde bırakın

k.bakmayin da calismaya niyeti olan insan her sekilde calisir.telefonu sessize alin bildirimleri kapatin.ara verdiginiz zaman cvp verin msj yoluyla.sonucta ayni evde degilsiniz ne yaptiginizi nerden bilecek.her istediginde cvp verdiginiz icin alismis

Kapatma o aradiginda acma mesaj attiginda okuma. Arama bekletne secenegini de kapat. Ders calisirken sessize aliyorum de gec

Telefonu kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…