arkadaşım yıllardır hayatını birinin takip ettiğini düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uzun uzun yazmaya gerek bile görmüyorum umarım hayatınızdaki insanların size asla ihtiyacı olmaz gidip konuyu tekrar okuyun falan.zaten ne yazsam boş

E arkadasiniz takip edildigini düsünüyorsa hosuna mi gidiyor?
Desenize ona, seni takip eden ve telefonlarini dinleyen adam piskopattir öyle birini niye kendine layik görüyorsun diye? Birde böyle deneyin...

E arkadasiniz takip edildigini düsünüyorsa hosuna mi gidiyor?
Desenize ona, seni takip eden ve telefonlarini dinleyen adam piskopattir öyle birini niye kendine layik görüyorsun diye? Birde böyle deneyin...
bu anlattıklarının bir ihtimal gerçek olsa bile siber zorbalığa girdiğini,hakkını hukuki yollarda aramasını söyledim ve bir avukatla görüştürdüm.onun için çabalıyorum çünkü çok sevdiğim bir dostum...

Sirf bu konuyu gorup girisbyapmak istedim.boyle adamlar da var.nereden biliyorsun yalan soyledigini.tamam tum aileyi takip vs abartmistir belki de boule insanlarin icinde yuz vermeyip arka planda sosyal medyadan vs gonderi ile anlasan cok.direk sizofren deyip kimse teshis koyamaz.kaldi ki sen arkadasini bu sekilde etiketleyerek okulunda vs gelecegine zarar vereceksin.bak bunalmis ve bir dinemden geciyor olabilir.bunu okuldakilere soylemen korkunc bence.
Teshis koyulmadan once bir uzman gorsun.arkadasini bi ikna et siciljne islemeyecek sadece konusacaksin vs de hatrim icin de bi doktor gorsun.ozel bi klinik vs.
Gercekten dostum diyorsaniz kanser anneden okuldan once belki babasina ablasina vs soyleyin.siz resmen baska insanlarla oturup teshis koymussunuz ve kizi etiketlemissiniz.
Bu konu sizi asar.ailesine soyleyin madem onlar gilensin.ben sizin tavrinizi da saglikli bulmadim kusura bakmayin.

Şöyle anlatayım arkadaşınızın durumu ilerlemeden bir psikiyatriye götürülüp serviste yatırılarak da olabilir tedavi edilmesi lazım. Şizofreni gibi görünüyor yani paranoid tipi gibi, iç görüsü yok. Siz ne derseniz diyin kendi dünyasında ve doğrularında yaşıyor. İlaç ve terapi ile kontrol altına alınabilir. İlk süreç zor ama sonuçta artık tedavisi var. Hayatı boyunca da kontrol altında olacak. Siz kendiniz için gittiğinizi söyleyip onu da götürebilirsiniz. Bu durum ileride kendisi ve karşıdaki adam için de tehlikeli bir durum

burdaki insanlara anlam veremiyorum. benim ona teşhis koyduğumu nerden çıkarıyorsunuz. okulumdaki psikiyatri hocamla görüşmeye karar verdiğimi yazdım en son ve yakın aile dostlarına söyleyeceğim ki anlatacağım kişi de bu adamı biliyor. sadece son olarak bana anlattığı her yerden takip edildiği sanrısını bilmiyor olabilir. onun için en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağım bu kadar. her işe burnunu sokmaya çalışan arkadaş tiplemesi değilim benim hakkımda çıkarımlarda bulunmayı kesin

Mune konu kapanabilir ne yol izleyeceğimize karar verdik daha fazla boş insanlarla boş yapmaya gerek yok

Kesin vs tavrin cok kaba.yazdiklarimda senin yazmadigin benim uydurdugum bir sey var mi?fikir almak icin acilmis ve fikrimi beyan ettim.uslup.cok cirkin.

çok ürkütücü bir durum eğer gerçekse anlattıkları hayâl ürünüse o daha vahim.

Alkış
Gülseren Budayıcıoğlu, madalyonun iç yüzü kitabından güzel bir eğlence çıkarmışsınız kendinize
Buram buram dalga ve fake kokuyor
Ben anlamadım ismi lentiformis diye mi? İsmini görünce ben herhalde medikal bir eğitimi var diye düşündüm. Oradan duydum diyemez ama ...

Ben anlamadım ismi lentiformis diye mi? İsmini görünce ben herhalde medikal bir eğitimi var diye düşündüm. Oradan duydum diyemez ama ...
Konu sahibinin yazdıkları bu kitaptan alıntı. Daha yeni okudum, konuyu görünce şok oldum. Yazık bir de herkes yardımcı olmaya çalışmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…