Arkadaşım yok

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhabalar ..

Daha önceden de konu açmıştım ek yerleştirmeyle açılan bir bölüme yerleştim. Bölümdeki herkes tamamen yeni yani. okul açılalı 1 ay falan oldu yaklaşık. Ama benim arkadaşım yok Lisede falan böyle değildim tamam arkadaş çevrem çok geniş değildi ama yine de kafama göre olan birileri vardı.

kızlardan 4-5 kişi kendi aralarında takılıyor geri kalanların da biri dışında hepsi yurtta kalıyor hem de aynı odada. kaynaşmak için çok vakitleri oldu yani. aslında sınıfımı seviyorum herkes çok iyi ama sanki onlar beni sevmiyor gibi. herkesle konuşan ama hiç beraber takılıp dolaşacağı arkadaşı olmayan kızım ben. ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama sanki beni sevmiyorlarmış gibi geliyor yani yakın arkadaş olarak. daha doğrusu okulda herkesin takıldığı biri olur ya öyle.

mesela bir olay oluyor kendi aralarında konuşup gülüyorlar ama benim o konuya dahil olmak için çabalamam gerek. o yurtta kalmayan tek kız yarın yurtta kalacak mesela kızlar çok heyecanlı serviste yarın çok güzel olucak ya semra da gelicek film izliycez kopucaz dedi biri yüksek sesle sonra bir anda sustu. ben üzülmiyim diye mi yaptı acaba. bana mı oyle geliyor bilmiyorum. üniversiteyi hiç böyle hayal etmemiştim.

zaten erkekler konusunda da acayip şanssızım sanırım hep yanlız olucam ben

Canım dur daha yeni başlamışsın. Erkekler konusunda da şansınzım demişsin. Daha kaç yaşındasın yaa bir durun :)

Canım dur daha yeni başlamışsın. Erkekler konusunda da şansınzım demişsin. Daha kaç yaşındasın yaa bir durun :)

yeni başladık ama herkes kaynaştı ben kendimi yanlız hissediyorum

erkek konusu derken de yani şu ana kadar hep talihsizdim yani öyle ki kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum artık ysşım küçük belki ondan ama yine de şanssız olduğumu düşünüyorum

Üniversiteyi nasıl hayal ettiniz bilmiyorum ama vizeler finaller başladığında arkadaş arayamaz hale de gelebilirsiniz. Daha yeni her şey öyle bir ayda üni.de de arkadaşlık kurulmaz, samimi olunmaz. Attığınız adıma bile dikkat edin, kimin ne olduğunu zamanla anlayacak ve elbet kendinize de kafanıza göre bir arkadaş bulacaksınız.

vizelerimiz başladı bitti zaten :)
kastım samimi olmak değildi aslında kendim yanlış ifade ettim elbette insanları zamanla tanıyacağız ama ben sanki kimse benimle arkadaşlık kurmak istemiyormuş gibi hissediyorum ve bu benim kuruntum mu değil mi bilmiyorum

Kuruntudur gibi geldi bana yazdıklarınızdan :) Biraz zaman tanıyın yurt arkadaşlıkları farklıdır sonuçta gece gündüzü berbaber geçiriyor o insanlar elbette biraz daha samimi olacaklardır siz sanıyorum evinizden gidip geliyorsunuz.

üniversitenin başında kurulan arkadaşlıklar çok da sağlıklı olmaz benim gözlemlediğim kadarıyla. çünkü kimse kimsenin asıl yüzünü bilmez
tüm kızlar tatlı, tüm erkekler iyidir o yüzden.
acele etmeyin derim

evet ben evimden gidip geliyorum :)
umarım kuruntudur ama insanlar patavatsız olduğumu söyler bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum

acele etmiyim derken hepten de yanlız kalmam umarım

tatlı yorumlarınız için hepinize teşekkürler umarım iyi arkadaşlıklarım olur :)

kalmazsınız merak etmeyin

Beni anlatmıssınız. 2 ay oldu okul acılalı hala samimi bi arkadasm yok oysa herkes gezip dolasabilecegi birilerini buldu bile ben daha tenefusumu gecircek insanları bile zor buluyorum. Bu konuyu cok dert ediyorum cok üzülüyorum bazen. Var mı bi tavsiyesi olan =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…