arkadasım

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
İyi aksamlar ben yenı bırıyle tanıstım kızlar facede okey oynarken önceden basım yanmıstı bu face yuzunden simdı karsıma çıktı bu çocuk tanısmak istıyo numaramı istiyor napmalıyım sızce siz olsanız verırmıydınız

sadece faceden konuştuğum biriyle yalnız yerde tanışmam.ortalıkta bir yerde tanışırım.eski sevgilimle böyle tanışmıştım.telefonumuda vermiştim.teli verince rahatsız ederse en kötü ihtimal telini değiştirirsin.yalnız tanışma olayını geciktirme.sadece yazışarak olanlar gerçekçi değil.

sadece faceden konuştuğum biriyle yalnız yerde tanışmam.ortalıkta bir yerde tanışırım.eski sevgilimle böyle tanışmıştım.telefonumuda vermiştim.teli verince rahatsız ederse en kötü ihtimal telini değiştirirsin.yalnız tanışma olayını geciktirme.sadece yazışarak olanlar gerçekçi değil.

çoktesekur ederm yardımlarınız için yenı konusmaya basladık facde olmucagı için telımı ıstedıbnde verıp vermemekte terddt etmıstım

Nasıl güvenebiliyorsunuz böyle insanlara..belli ki normal biri değil,belki senden sonra kaç kişiye okey masasında asıldı tanışmak istedi..

yapmayın nolur tabiki güvenilmez arkadaşım boşver sen ne hayır gelir nette tanıştığın insandan
hele buluşma fln sakın orta yeri fln mı var bu işin

zaten çocuk ankarada gelemez burayada benı suphelendıren olay benle konustugu gıbı kaç kısıyle konusuyor merak edyrum süphelenmemek eldemı

güvenilmez olmak için sadece facede tanışmak yetmez.düşünürseniz bu sadece tanışmak zaten.evlenme teklif etmemiş.internet insanalrla tanışmak amacıyla kunlanılan bir ortam.okeye zaten kişiler birileriyle tanışmaya giriyorlar.normal hayatta da sizinle tanışmak isteyen biri aynı zamanda başkasıylada tanışmak isteybilir.erkek kuzenlerimden biliyorum.evlenmeden görücü usuluylede bir çok kişiyle tanıştı.yalnız şu yönden katılıyorum.dışarda eş dost tanıdık kişiyi bilir ama internettekini bilemeye bilir.kalabalık bir yerde görüşürseniz sorun olmaz.zaten hasta ruhlu ise bunu anlarsınız.etrafta insan olduğundan size bir zarar vermeye cesaret gösteremez.artı bir güvenlik istersen kimle görüşüceğini,yerini,saatini ve onun telini vs. arkadaşlarına ver Allah korusun sana bir şey yaparsa ya da yeltenirsepolise giderler.

güvenilmez olmak için sadece facede tanışmak yetmez.düşünürseniz bu sadece tanışmak zaten.evlenme teklif etmemiş.internet insanalrla tanışmak amacıyla kunlanılan bir ortam.okeye zaten kişiler birileriyle tanışmaya giriyorlar.normal hayatta da sizinle tanışmak isteyen biri aynı zamanda başkasıylada tanışmak isteybilir.erkek kuzenlerimden biliyorum.evlenmeden görücü usuluylede bir çok kişiyle tanıştı.yalnız şu yönden katılıyorum.dışarda eş dost tanıdık kişiyi bilir ama internettekini bilemeye bilir.kalabalık bir yerde görüşürseniz sorun olmaz.zaten hasta ruhlu ise bunu anlarsınız.etrafta insan olduğundan size bir zarar vermeye cesaret gösteremez.artı bir güvenlik istersen kimle görüşüceğini,yerini,saatini ve onun telini vs. arkadaşlarına ver Allah korusun sana bir şey yaparsa ya da yeltenirsepolise giderler.

tamam haklısınız simdı ben mesaj atayımı telıne atmayayımmı sizce dogru olan nedr

hayır faceten tanıştığım birine numaramı falan vermezdim buluşmazdım :34:

Yüz yüze tanışmak başka internet üzerinden tanışmak çok başka..yüz yüze beğendiği için tanışır,hoşlanmıştır..ama internet üzerinden ha siz ha diğeri fark etmez o kişi için herkesle aynı muhabbeti yapar..yüz yüze tanıştığınız birinin davranışlarından görünüşünden bir şeyler çıkarabilirsiniz..internet ortamı çok basittir,elininizin altındadır, herkes bir anda başka birine dönüşür,bilemezsiniz..görücü usülü tanışmakla okey masasında tanışmak arasında dünyalar kadar fark var..

Son düzenleme:
İyi aksamlar ben yenı bırıyle tanıstım kızlar facede okey oynarken önceden basım yanmıstı bu face yuzunden simdı karsıma çıktı bu çocuk tanısmak istıyo numaramı istiyor napmalıyım sızce siz olsanız verırmıydınız

Aslaa vermezdim.Bugün senden numara isteyen yarın aynı şekilde başkasından da ister...Güvenebilecekmisin kimdir nedir hemde bu devirde..Kesinlikle numaranı verme derim gerek yok canımm kanma sakınnn....

Yüz yüze tanışmak başka internet üzerinden tanışmak çok başka..yüz yüze beğendiği için tanışır,hoşlanmıştır..ama internet üzerinden ha siz ha diğeri fark etmez o kişi için herkesle aynı muhabbeti yapar..yüz yüze tanıştığınız birinin davranışlarından görünüşünden bir şeyler çıkarabilirsiniz..internet ortamı çok basittir,elininizin altındadır, herkes bir anda başka birine dönüşür,bilemezsiniz..görücü usülü tanışmakla okey masasında tanışmak arasında dünyalar kadar fark var..

aksini söylemiyorum.sadece bunun zaten bir tanışma olduğunu söylüyorum.internettede fotoğraf var.sürekli yazışmalar var.hala,teyze tanıştırmalarında da fikir edinmek için face e bakıyorlar .sapık normalde de çıkabiliyor malasef.bende doğru tehlike daha fazla ama böyle bir korumada alabilirsin dedim.

netten tanıştığın birine telefon verilmez hemen :20: eğer tanımak istiyorsan illa daha önce msn verirsin bir müddet konuşursun bakarsın ki güzel konuşuyorsunuz hoşuna gitti sonra telefon aşamasına geçilebilir onda da problem yoksa gerisini siz bilirsiniz artık ama daha ilk tanışmada telefon isteyen biri bu süre içinde sıkılmazsa mucize olur o da ayrı...

tlf verme hemen.dur bakalım neyin nesi.ekle faceden bi süre konuşun takip et bakalım nasıl biri.sonra yanına bi arkadaşını alıp görüşmeye gidersin.milletin başına neler geliyo temkinli yaklaş bi kere başın yanmış işte

Okeyde tanıştığın ne olduğunu bilmediğin bi insana telefon numarası nasıl verilir güzelim sakın verme
Bu okey denen illete girenler sürekli giren insanlar bağımlılar yani ve senden önce de senden sonra da muhakkak birilerinin numarasını istemiş ve vermiştir..Biz sevgiye aç bir toplumuz "Ya severse" diyerek adımlar atıyoruz ama bu adımları doğru insanlarla atmak lazım yoksa elimizi verip kolumuzu kaptırırız..Bende giriyorum ara sıra okeye ama ne ordakilere güveniyorum nede numaramı veririm..Hatta gireceğim zaman profil resmimi değiştirip giriyorum bin çeşit insan var belanın nerden geleceği belli olmaz..

Nasıl güvenebiliyorsunuz böyle insanlara..belli ki normal biri değil,belki senden sonra kaç kişiye okey masasında asıldı tanışmak istedi..

Katiliyorum.. ergenlikteki gencler icin hadi neyse.. ama yasini basini almissa aman ha aman.

Back
X