Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece faceden konuştuğum biriyle yalnız yerde tanışmam.ortalıkta bir yerde tanışırım.eski sevgilimle böyle tanışmıştım.telefonumuda vermiştim.teli verince rahatsız ederse en kötü ihtimal telini değiştirirsin.yalnız tanışma olayını geciktirme.sadece yazışarak olanlar gerçekçi değil.
güvenilmez olmak için sadece facede tanışmak yetmez.düşünürseniz bu sadece tanışmak zaten.evlenme teklif etmemiş.internet insanalrla tanışmak amacıyla kunlanılan bir ortam.okeye zaten kişiler birileriyle tanışmaya giriyorlar.normal hayatta da sizinle tanışmak isteyen biri aynı zamanda başkasıylada tanışmak isteybilir.erkek kuzenlerimden biliyorum.evlenmeden görücü usuluylede bir çok kişiyle tanıştı.yalnız şu yönden katılıyorum.dışarda eş dost tanıdık kişiyi bilir ama internettekini bilemeye bilir.kalabalık bir yerde görüşürseniz sorun olmaz.zaten hasta ruhlu ise bunu anlarsınız.etrafta insan olduğundan size bir zarar vermeye cesaret gösteremez.artı bir güvenlik istersen kimle görüşüceğini,yerini,saatini ve onun telini vs. arkadaşlarına ver Allah korusun sana bir şey yaparsa ya da yeltenirsepolise giderler.
güvenilmez olmak için sadece facede tanışmak yetmez.düşünürseniz bu sadece tanışmak zaten.evlenme teklif etmemiş.internet insanalrla tanışmak amacıyla kunlanılan bir ortam.okeye zaten kişiler birileriyle tanışmaya giriyorlar.normal hayatta da sizinle tanışmak isteyen biri aynı zamanda başkasıylada tanışmak isteybilir.erkek kuzenlerimden biliyorum.evlenmeden görücü usuluylede bir çok kişiyle tanıştı.yalnız şu yönden katılıyorum.dışarda eş dost tanıdık kişiyi bilir ama internettekini bilemeye bilir.kalabalık bir yerde görüşürseniz sorun olmaz.zaten hasta ruhlu ise bunu anlarsınız.etrafta insan olduğundan size bir zarar vermeye cesaret gösteremez.artı bir güvenlik istersen kimle görüşüceğini,yerini,saatini ve onun telini vs. arkadaşlarına ver Allah korusun sana bir şey yaparsa ya da yeltenirsepolise giderler.
İyi aksamlar ben yenı bırıyle tanıstım kızlar facede okey oynarken önceden basım yanmıstı bu face yuzunden simdı karsıma çıktı bu çocuk tanısmak istıyo numaramı istiyor napmalıyım sızce siz olsanız verırmıydınız
Yüz yüze tanışmak başka internet üzerinden tanışmak çok başka..yüz yüze beğendiği için tanışır,hoşlanmıştır..ama internet üzerinden ha siz ha diğeri fark etmez o kişi için herkesle aynı muhabbeti yapar..yüz yüze tanıştığınız birinin davranışlarından görünüşünden bir şeyler çıkarabilirsiniz..internet ortamı çok basittir,elininizin altındadır, herkes bir anda başka birine dönüşür,bilemezsiniz..görücü usülü tanışmakla okey masasında tanışmak arasında dünyalar kadar fark var..
İyi aksamlar ben yenı bırıyle tanıstım kızlar facede okey oynarken önceden basım yanmıstı bu face yuzunden simdı karsıma çıktı bu çocuk tanısmak istıyo numaramı istiyor napmalıyım sızce siz olsanız verırmıydınız
Nasıl güvenebiliyorsunuz böyle insanlara..belli ki normal biri değil,belki senden sonra kaç kişiye okey masasında asıldı tanışmak istedi..