- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Uzaydami yaşıyorsunuz siz ? Tüm dünyayı korana sarmisken bu gezilicek yer neresi Allah aşkına...En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Bazen bizim yakın arkadaş olarak gördüğümüz kişilerin başka yakın arkadaşları da oluyor ve hatta bizim için de aynı durum geçerli. Mesela benim bi tane dost dediğim arkadaşım var, bi arkadaşım da tanıyor hatta onu ama sırf tanışıyorlar diye her planı beraber yapmak zorunda değiliz ki onlar da değiller. Anlayış gösterin alınganlık yapmayın. Ama kasıtlı bi durum siz de kısasa kısas yaparsınız.En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
En yakın arkadaşlar genelde es gecmezEn yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Haklısınız ne diyeyim...Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum biraz coronayi gözüm görmediUzaydami yaşıyorsunuz siz ? Tüm dünyayı korana sarmisken bu gezilicek yer neresi Allah aşkına...
Hiç mi etrafında koranadan ölen yok haber izlemiyirmusun ? Psikolejik sorunlardan ölmelsin ama koranadan olabilirsin öldürebilirsin ... arkadaşın sana iyilik yapmış herkez biraz otursun oturduğu yere lutfennn...Haklısınız ne diyeyim...Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum biraz coronayi gözüm görmedi
Normal bir insan böyle hisseder, davranır kesinlikle. Ben pek normal hissetmiyorum bu aralar. Umarım beni hiçbir zaman anlayamazsınız.Şu dönem nasıl gezmek istiyorsunuz bende bunu anlamıyorum
Beni eve kapatsalar iş olmasa valla ne güzel çıkmazdım dışarı
Nedir sizi bu kadar normalden çıkaran sağlığınızi dusunmeyecek kadar sokaklara atma isteği ?Normal bir insan böyle hisseder, davranır kesinlikle. Ben pek normal hissetmiyorum bu aralar. Umarım beni hiçbir zaman anlayamazsınız.
Ben olsam bende alinirdim ne yalan soylim..En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?