Arkadasima kirilmakta hakli miyim

Olan okuldan uzak kalmak zorunda kalan öğrencilere oluyor , gerçekten evde durmak bu kadar mı zor ???
Ateş düştüğü yeri yakar derler , sanırım sizin tuzunuz kuru. Daha dün arkadaşımın babası vefat etti koronadan ve annesi de yoğun bakımda

yahu her yakın arkadaş sürekli yakın arkadaşını dibinde gezdirmek zorunda mı? bu sefer başkası ile bir şeyler yapmak istemiş.. bunda darılıp gücenecek bir şey yok..

Haksızsınız. Pandemi ortamında "iyi ki bu insanlar gibi tura gitmedim, biinçli bir insanım neyse ki" diye sevineceğinize beni neden çağırmadı diyorsunuz.
Ayrıca yakınınız diye her yere beraber gitmek zorunda değilsiniz.

ya konuyu dağıtmak gibi olmasın da, okurken çok özendim. çadır ve hamak benden olsun, bir dahakine beni de çağırır mısınız

Cidden oyle, yasak masak boşuna. İnstada BAZI arkadaslarim devamli birbirinin evinde kahvaltida, çayda, kahvede o da yetmiyor boyuna "X 1 yaşinda, Y 3 yaşinda" şeklinde doğum gunu yapip toplaştilar.

Cidden oyle, yasak masak boşuna. İnstada BAZI arkadaslarim devamli birbirinin evinde kahvaltida, çayda, kahvede o da yetmiyor boyuna "X 1 yaşinda, Y 3 yaşinda" şeklinde doğum gunu yapip toplaştilar.
Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef. Allah yardım etsin gerçekten biz kendi kendimize yardım edemiyoruz . Neredeyse bir yıldır konuşulan şey şakaymış gibi algılanıyor

Bir seneden fazla oldu,küçücük çocuğumla eve tıkıldık kaldık,belkide gelişimini etkileyecek bu durum,benim gibi bir çok insan bir çok çocuk var,anlamıyorum gerçekten bir tek bize mi virüs var.Ne gezmesi ne turu Allahaşkına?

Arkadaşın diye her gittipi yere sana haber vermek zorunda mı ? Yada çağırmak kusura bakmayın alınganlık değil bu başka birşey

Benim de en çok üzüldüğüm o. Çocuğum doğru düzgün ne sokak biliyo, ne park ne arkadaş. Hayalim oyun gruplarına yazdırmaktı ama yapcak bişey yok. Keşke herkes dikkatli oösa

Haklısınız ne diyeyim...Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum biraz coronayi gözüm görmedi
Lütfen şöyle konularda kendinizi ezdirmeyin ya ne münasebet? Sabahtan akşama kadar eşek gibi çalışıyoruz 100 kişiyle muhattap oluyoruz. Kanuni bir tatil yasağı var mı? Yok. O halde kimse ağzını açamaz. Şehrin ortasında sıkış tepiş yerlerde bulaşmayan virüs bana dağın tepesinde denizin kenarında mı bulaşacak?

Özgürlük başkalarının özgürlüğüne mani olduğu yerde biter. Bu korona malesef bireysel değil, toplumsal hatta evrensel bir olay. Dolayısıyla düşünmeden hareket eden vebal altında malesef
Değil hanımefendi. Özgürlüğün bittiği yer başkasının özgürlüğünün başladığı yer değildir. Özellikle de seyahat özgürlüğünün sınırları anayasada belirlenmiştir. Bekar bir kadınım. Tek yaşıyorum, sabah 7’de uyanıp akşam 10 a kadar ofiste çalışıyorum. İcra dairelerinde 200 kişinin arasına giriyorum.
Bir hafta gideceğim tatilin hesabını da şurada size vermeyelim lütfen.

En yakın arkadaşım tura gitse ve beni çağırmasa alınmam. Ailem bile beni istemiyor çünkü konu tatile gelince dünyanın en çekilmez insanı oluyorum.

Kampa gitsek böcekten korkarım, çadırda kalmayı sevmem. Denize gitsek yüzmeyi beceremem mutlaka her sene bir boğulma vakası yaşarım. Otobüse binsek midem bulanır, varacağımız yere kadar şikayet ederim. Çok yürümekten de hoşlanmam hemen yorulurum.

Yani arkadaşınızın da hesabına uymayan bir şey olmuştur mutlaka.

İşte madem kalabalık yerde çalısıyorsunuz bulaş riski daha yüksek ben olsam o halde tatile gitmem. Çünkü bu şaka değil ciddi bir olay. Ayrıca çalısmak zorunda olan bir sürü insan var. Hepsi sizin gibi düşünse bu hastalık bitmez

Siz olsanız gitmezsiniz ben gidiyorum. Bunun hesabını da tek kişiye bile vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…