- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
acaba diorum desem ki??
ara iş yerini öğren kaç tl alcakmış die desem arkadaşıma ??
olur mu ki ?
olur mu öyle ?kadın eşinin işyerini arıyacak ,muhasebe de hemen rakam vericek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba diorum desem ki??
ara iş yerini öğren kaç tl alcakmış die desem arkadaşıma ??
olur mu ki ?
olur mu öyle ?kadın eşinin işyerini arıyacak ,muhasebe de hemen rakam vericek..
ozaman söyleme canım. sonra eşinlede kötü olursun allah korusun.
mesela şöyle bir başıma geleni söyliyim sana. bir akrabamızı kuzeniyle evlendireceklerdi kız ölürümde velenmem nefret ediyorum zorla veriyolar yardım et falan dedi. bende babam aile büyüğü olduğundan ona söyledim baba seni dinlerler git babasıyla konuş kız istemiyo falan dedim. babamda bana onlar yabancıya kız vermezler beni sokma bu işe dedi ama ısrarlarıma dayanamayıp konuşmuş babasıyla.sonra kızı almışlar konuşmak için oda demişki ben istiyom evlenmek nerden çıkarmış olafı o beğenmedi aliyi o yüzden istemiyo evlenmemizi demiş. ve ihale bana kaldı. babamda gördünmü bizi ne duruma düşürdü o sümüklünün lafıyla iş yaptırdın bana dedi. bütün sülale haa ben o işi bozmaya çalıştım olarak bilir.
o yüzden eşinde istemiyosa saın söyleme. ama eşinede söyle arkadaşın başkasından öğrenirse senin bildiğini bilmesin.
Yuh ya .O kuzeninle görüşmüyorsun değil mi?[/QU
o olaydan sonra bana aslında öle demedim çok üstüme geldiler falan filan dedi bende dedim allah biliyo benim senin için günlerce nasıl üzüldüğünü sende böyle bişey yaptıysan allah sorsun dedim. şimdi evlendiler 2 çocuğu var kocası çalışmıyo babasının bahçesinde bi gecekondu yapmışlar orda yaşıyolar. çok kötüymüş durumu falan çocuklarına üzülüyorum ama onun için hiç üzülmem. arada arıyo ama açmıyorum artık. telefonunu bile.
bu bişey değil böyle sazanlık çok yaparım ben birinin derdimi var sanki benim yokmuş gibi sürekli onu düşünür üzülürüm. buda benim en kötü huyum bide her üzüldüğüm insandan bi kazık yemeseydim iyi olurduda :))
Yuh ya .O kuzeninle görüşmüyorsun değil mi?[/QU
o olaydan sonra bana aslında öle demedim çok üstüme geldiler falan filan dedi bende dedim allah biliyo benim senin için günlerce nasıl üzüldüğünü sende böyle bişey yaptıysan allah sorsun dedim. şimdi evlendiler 2 çocuğu var kocası çalışmıyo babasının bahçesinde bi gecekondu yapmışlar orda yaşıyolar. çok kötüymüş durumu falan çocuklarına üzülüyorum ama onun için hiç üzülmem. arada arıyo ama açmıyorum artık. telefonunu bile.
bu bişey değil böyle sazanlık çok yaparım ben birinin derdimi var sanki benim yokmuş gibi sürekli onu düşünür üzülürüm. buda benim en kötü huyum bide her üzüldüğüm insandan bi kazık yemeseydim iyi olurduda :))
offf ben de böleyim...
iyi nietim hep su istimal edilio
ama nolursa olsun ben iyilikten şaşmam...
kim nederse desin..
aslında benim kimseden korkum yok çıkar delikanlı gibi sölerim sölediğiminde arkasında dururum...
ben açıklamasını yapamayağım şeyi yaşamadım ....
ama işte eşimle aram bozulucak...onun akrabaları yani..
Bence eşinin sözünü dinle . Arkadaşının huzuru yokmuş seninde huzurun kaçmasın .bol bol dua et kızcağaza yazık öyle koca düşman başına
Arkadaşınızı ev telefonundan başka bir arkadaşınıza aratın.
Eşinin iş yerinden aradığını,verilecek tazminat hakkında görüşmek istediklerini söylesin.
Yahut işten çıkış sebebi hakkında görüşmek istiyoruz da denilebilir.
Zor bir durum.Üzüldüm arkadaşınıza ve bebeğine.
Tamam böyle durumlarda karışılmaması iyidir,hoştur da
insan bildiği halde boşveremiyor işte.
Biri demişti sanırım tam okuyamadım. Birine aratın ben filancanın iş yerinden arıyorum şöyle şöyle kim bilecek ki sizden :)