- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir. Ve kimsenin ne yaşadığını bilmiyoruz..bazen hiçbirşey göründüğü gibi değildir.. bugün şanslı gördüklerimiz yarın nelerle sınanır onu da bilmiyoruz. O yüzden pozitif olmaya çalışmak gerek elimizden geldikçeÇok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.
Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.
Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.
Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Issiz olup başkasının evinde sığınma hakkımı doldurdum zaten diyemiyorum.
Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Degil çoluk çocuk ağız tadı ile bi akşam yemeğine hasret olduğumu anladım.
Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.
Uzattım okuyanlara tskler . Çok bunaldigim için paylaşmak istedim.
Çok üzüldüm yazdıklarına , tek çocuksun anlaşılan annen berde yaşıyor, rabbim inşlh mutlu yuva nasip eder sana..
Yalnız yemeğimi yerken şu an, size bi selam vereyim dedim. Evet zor şeyler yaşamışsınız ama olmayandansa elinizde olana odaklanip mutlu olmaya bakın inşallah. Bugünümüze şükür. :) Yarınlar neye kadir ümit kesmek için de bir sebep yok
Bu da insani bi durum. Suçlamayın kendinizi ama hep olumlu bakmaya çaba gösterin. Bu bile çaba istiyor emek istiyorElimdekine odaklanıp her zaman sukrederim zaten ama bazen insan imreniyor engel olamıyor kendine
Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.
Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.
Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.
Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.
Buraya biraz özelimizi açmış olacağım ama bahsettiğim kişinin neyim olduğunu söylemeyeceğim.
Annesi vefat etmiş, evin neredeyse hizmetlisi olmuş geleni geçeni ağırlıyor yaş da 30. Bir de köy yeri, 25 yil öncesi herkes evde kaldı gözüyle bakıyor. Şimdiki gibi işe girme ekonomik özgürlük cart curt yok. Babası da çok aksi biri.
Her neyse 31'inde evlendi, eşi harika biri tek kelimeyle harika. Karısına öyle aşık ki. 4 çocuğu var şimdi. Çok da mutlu:))
Hayatın bize ne getireceğini nerden bilebiliriz? Gözyaşlarımız, sevinç gözyaşlarına dönüşebilir..
:)) amin cok teşekkürlerYarinlariniz guzel olsun dilerim.
Mutluluk ve hayalini kurdugunuz guzel aile sizi bir an evvel bulsun.
Canım benim Allah her kulunu sever seni de sever neden sevmesin. Bizim için en uygun zamanı da en iyi O bilir. Bize de sabretmek düşer değil mi:))Ne güzel çok sevindim o kisi adına. Allahin sevilen kuluymus :)
Canım benim Allah her kulunu sever seni de sever neden sevmesin. Bizim için en uygun zamanı da en iyi O bilir. Bize de sabretmek düşer değil mi:))
21 ilindeyseniz aynı şehirdeyiz...buyrun yemeğe tanisip kaynaşalim..:)Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?