- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bence ilişkilerdeki seçimlerimizin benzerliği bizimle alakalı. Yani neden sorunlu ınsanlarla beranersiniz sürekli. Bunu bi düşünğn.çözüm bulun. 30 yaşmne guzel yaş. Hiçbir şey için geç değil. Bazı insanlar şanslı ama siz de şanslısınkz. Sağlıklısınız. Tedavisi olmayan hastalıklarla boğuşmuyorsunhz. Şükredin. Ve ders çıkarın. Umudunuzu ve gücünüzü yitirmeyin. Dünya değişmez insanlar da değişmez ama siz değişirseniz her şey değişir. İnşallah üzüntülü 30 yılınızı telafi edecek çok çok mutlu günleriniz olur önünüzde.Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.
Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.
Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.
Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Issiz olup başkasının evinde sığınma hakkımı doldurdum zaten diyemiyorum.
Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Degil çoluk çocuk ağız tadı ile bi akşam yemeğine hasret olduğumu anladım.
Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.
Uzattım okuyanlara tskler . Çok bunaldigim için paylaşmak istedim.
cok teşekkürler amin inşallahİnşallah seni seven bir eşin ve bol çocuklu bağlı bir ailen olur demek geldi içimden
Tabiki sukrediyorum bügunumuze şükür:)Bence ilişkilerdeki seçimlerimizin benzerliği bizimle alakalı. Yani neden sorunlu ınsanlarla beranersiniz sürekli. Bunu bi düşünğn.çözüm bulun. 30 yaşmne guzel yaş. Hiçbir şey için geç değil. Bazı insanlar şanslı ama siz de şanslısınkz. Sağlıklısınız. Tedavisi olmayan hastalıklarla boğuşmuyorsunhz. Şükredin. Ve ders çıkarın. Umudunuzu ve gücünüzü yitirmeyin. Dünya değişmez insanlar da değişmez ama siz değişirseniz her şey değişir. İnşallah üzüntülü 30 yılınızı telafi edecek çok çok mutlu günleriniz olur önünüzde.
Amin insallah çok tesekkurlerCanim benim
Yaseninde koskoca kk klubu ailen var. Insallah cok cok cok mutlu olursun
Ek olarak kalabalık mutlu aileler bazen hiçte göründüğü gibi olmayabilir, emin olun onların sizin hayatınızı kararması çok daha acı verici
Bundan sonraki hayatınız daha doyurucu ve keyifli geçer inşallah sizin için...Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.
Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.
Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.
Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Issiz olup başkasının evinde sığınma hakkımı doldurdum zaten diyemiyorum.
Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Degil çoluk çocuk ağız tadı ile bi akşam yemeğine hasret olduğumu anladım.
Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.
Uzattım okuyanlara tskler . Çok bunaldigim için paylaşmak istedim.
Hep hor görülmus kişiler büyüyünce de bu duruma devam ediyorlar. Hor gören kişilere yol veremiyolar. Kimsesiz kalmaktan korkup onlarla tüm psikolojilerini heba ediyorlar. Dilerim ki bundan sonra nasıl insanları hakedip haketmedigin konusunda keskin adımlarla ilerlersin. Her karanlığın bı sonu vardır. Kendine kıymet verdigin sürece o yuvayı yaşamaya çok yakinsin
Bundan sonraki hayatınız daha doyurucu ve keyifli geçer inşallah sizin için...
haklısınız
kalabalık olup mutsuz olan her biri bir yerde olan o kadar aile var ki
bi de bu sefer onların dertlerini de dert ediniyorsunuz
ve işin o tarafını düşününce dertsiz başım tuzsuz aşım en azından sakin bir hayatım var diyorsunuz
ama tabi kalabalık mutlu ailelere özenmeniz normal
30 yaş nedir ki yarın öbür gün karşınıza biri çıkar
sizi çok sever, ailesi aileniz olur, çoluk çocuk derken kalabalıklaşırsınız
siz yine de şuanki yalnızlığın tadını çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?