Arkadaşımda akşam yemegi

Tam olarak benim yaşadığım durum. Normalde bende farkına varmıyorum. Nornallestirmisim ama.oyle anlar oluyor ki hiçte normal olmadığını anlıyorum.

Ayyy :)) ne güzel.
Gözlerim doldu. Kurtulduguma sukrettigim insanlardan varlığına sukrettigim insana geçmek. Hayali bile güzel .

Oyy nasil icten nasil samimi bir dua:)konu sahibi gibi benimde gozlerim doldu okurken..kocaamaannn bir AMIINNN diyorum butun yuva kurmak isteyenler icin:)

Rabbim sizin mutlulugunuzuda daim etsin insallah

Ayyy :)) ne güzel.
Gözlerim doldu. Kurtulduguma sukrettigim insanlardan varlığına sukrettigim insana geçmek. Hayali bile güzel .
Oyy nasil icten nasil samimi bir dua:)konu sahibi gibi benimde gozlerim doldu okurken..kocaamaannn bir AMIINNN diyorum butun yuva kurmak isteyenler icin:)
N Nebaktincanim inan güzel günler yakın.... ve evet kurtulduğuna şükrettiğinden varlığına şükrettiğine geçeceksin... bire bir yaşadım, güzel günler yakın....
naneelimoonn öpüyorum seni, kocaman amin

Allahumma Amin Rabbim dualarınızı kabul etsin mutlulugunuz daim olsun

inşallah en kısa zamanda karşına seni mükemmel seven bir adam çıkar da yuvanı kurarsın

Muhtemelen hayatınızda yaşadığınız olumsuzlukları ve eksikleri yanlış insanları seçerek doldurmuşsunuz. Bence en güzeli psikolojik bir yardım alın eksiklerinizi kendiniz doldurun sonra doğru insanı bulacaksınızdır. İşinizde varmış ne güzel. İnşallah doğru insanı bulursunuz ve hayalinizdeki aileyi kurarsınız.

çok iyi anlıyorum sizi. hani ‘şükredin’ diyolar ya, eminimki onuda yapıyosunuzdur. Ben her günüme şükrederim ama yukarda dediğiniz gibi; bazı anlarda bu yalnızlığın hiçte normal olmadığını farkediyorum. Bi burukluk oluyor.

Bende yalnızım, ailem yok. Yani 2 ablam var onlarda uzakta. Yakın arkadaşım var, sağolsun çağırıyolar veya çekinmeden ben gidiyorum onlara ama mesela doğum günü vardı kardeşinin. Beni unutmuşlar. Halbuki ben davet zaten beklemiyorum. Ama bana ‘tüh keşke senide çağırsaydık, k bakma unuttuk’ dediklerinde içimden şey geçiyo ‘sorun değil, aileden değilim zaten’.

Bu durumu değiştirecek biiey yok maalesef. hayat güzel şeyler çıkarsın karşınıza...

Hiç öyle düşünmeyin. Ne hayatlar var uzaktan şahane dersin ama gir içine ne acılar vardır. O da başkasına özenir durur. Yaşa takılmayın hiç. Bende senelerce yanlız yaşadım üzüldüğüm zamanlar oldu. Şimdi evlendim barklandım çok şükür. Ynlız olmak demek mutsuz olmak değildir. En büyük hazine sağlık o varsa zayen gerisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…