- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
bi keresinde evden erken çıktım annem bakıyo benim küçük kıza oda deli oluyo bu bayana ben evden çıkınca gelmiş annemde suzi gitti demiş. işe geldim bi mesaj geldi baktım bu bana sitem dolu mesaj atıyor. ne vardı sanki beni alsan beklemeden gitmişsin diye. sanki mecburum. cevap yazmadım. ertesi gün yine bişey olmamış gibi çıktı geldi. benim rahatsız olduğumun farkında bi kaç kez laf çarptım ama hiç üstüne alınmıyo. özellikle erkenden geliyo makyajını yapıyo benim mazemelerimden dakka başı yatak odama giriyo. etraf dağınık oluyo. bikeresinden afedersiniz eşimin baksırı yerde kalmış insanlık hali herşey oluyo. bana pişkin pişkin kocanın donunu yerden al diyo. bende rahatsız oluyorsan yatak odama girmeyeceksin dedim. amannn nolacak ne rahatsız olacam hepimizin başında diyor.İyi de kadının tarzı buysa, kolay alınmaması da gerekir. Üstteki öneriye katılıyorum. Lütfen aracın yanında şu saatte buluşalım, sabah kapımı bile çalma de.
inşallah söylecem canım hatta bugün konuşmayı düşünüyorum.yarından itibaren yapın bunu
sabah şu saatte arabanın yanında ol
kapıyı çalma evde çok ses oluyor çocuk huzursuz oluyor diyin
hadi bir cesaret yapın bunu
sonra bize de yazın :)
yüzsüz şey
evet evet bugüninşallah söylecem canım hatta bugün konuşmayı düşünüyorum.
haklısınız oda sorun oluya galiba benim için bu konuda okadar doldum ki kendimle çelişiyorum. ikinci mesajımda yazdığım sebeplerden dolayıda artık işede onunla gitmek istemiyorum.İşe götürmek sorun degıl demıssınız ama sonrada sorun demıssınız o zaman bunu dırek konusarak cozeceksınız
Ooo kadın yüzsüzün önde gideni. Hakkaten açık açık, sabah evime gelmeni istemiyorum demelisin. Yine de gelirse, dozunda bir tartışmayla, bundan sonra işe götüremeyeceğini, kendi imkanları dahilinde başının çaresine bakmasını söylemek için çok geçerli bir nedenin olacak.bi keresinde evden erken çıktım annem bakıyo benim küçük kıza oda deli oluyo bu bayana ben evden çıkınca gelmiş annemde suzi gitti demiş. işe geldim bi mesaj geldi baktım bu bana sitem dolu mesaj atıyor. ne vardı sanki beni alsan beklemeden gitmişsin diye. sanki mecburum. cevap yazmadım. ertesi gün yine bişey olmamış gibi çıktı geldi. benim rahatsız olduğumun farkında bi kaç kez laf çarptım ama hiç üstüne alınmıyo. özellikle erkenden geliyo makyajını yapıyo benim mazemelerimden dakka başı yatak odama giriyo. etraf dağınık oluyo. bikeresinden afedersiniz eşimin baksırı yerde kalmış insanlık hali herşey oluyo. bana pişkin pişkin kocanın donunu yerden al diyo. bende rahatsız oluyorsan yatak odama girmeyeceksin dedim. amannn nolacak ne rahatsız olacam hepimizin başında diyor.
teşekkür ederim sizinde :)Arkadaşlara katılıyorum. Ya açık açık konuşun ya da sabah çıkış saatinizi söyleyin kapınızı çalmadan aşağıda beklesin. Ayrıca o ne yaa son model arabası var ama sizin arabayla gidiyor. Wuuuuu kullanıldığınizi düşündüm.
Bu kadar iyi niyetli olursan böyle tepene çıkar. Boşver kırılırsa kırılsın. Senin huzurun daha değerli. Kadınlar günün kutlu olsun.
keşke ben de böyle olabilsem bu sıkıntıyı 3 aydır çekiyorum daha bişey yapamadımHem fırsatçı hem yüzsüz. Bu tip insanları kırmaktan hiç çekinmem ben şahsen çünkü öyle insanlara saygı duymam söz konusu bile değil.
Ben olsam sabah geldiğinde kapıyı açar henüz hazır değilim kapının önünde bekle ben hazır olunca gelirim der ,içeri almam.
Bozulursa işime gelir birdaha konuşmam.
bi keresinde evden erken çıktım annem bakıyo benim küçük kıza oda deli oluyo bu bayana ben evden çıkınca gelmiş annemde suzi gitti demiş. işe geldim bi mesaj geldi baktım bu bana sitem dolu mesaj atıyor. ne vardı sanki beni alsan beklemeden gitmişsin diye. sanki mecburum. cevap yazmadım. ertesi gün yine bişey olmamış gibi çıktı geldi. benim rahatsız olduğumun farkında bi kaç kez laf çarptım ama hiç üstüne alınmıyo. özellikle erkenden geliyo makyajını yapıyo benim mazemelerimden dakka başı yatak odama giriyo. etraf dağınık oluyo. bikeresinden afedersiniz eşimin baksırı yerde kalmış insanlık hali herşey oluyo. bana pişkin pişkin kocanın donunu yerden al diyo. bende rahatsız oluyorsan yatak odama girmeyeceksin dedim. amannn nolacak ne rahatsız olacam hepimizin başında diyor.
Bence bu kadar yüzsüz ve rahat birini aman küsecek, kırılacak diye düşünmeyin. Rahatsız olduğunuzu söyleyin, sabah sabah benim evime gelmiş gibi gıcık oldum burdan. Böyle insan kullanan birinin arkadaşlığından da hayır gelmez küserse küssün.bi keresinde evden erken çıktım annem bakıyo benim küçük kıza oda deli oluyo bu bayana ben evden çıkınca gelmiş annemde suzi gitti demiş. işe geldim bi mesaj geldi baktım bu bana sitem dolu mesaj atıyor. ne vardı sanki beni alsan beklemeden gitmişsin diye. sanki mecburum. cevap yazmadım. ertesi gün yine bişey olmamış gibi çıktı geldi. benim rahatsız olduğumun farkında bi kaç kez laf çarptım ama hiç üstüne alınmıyo. özellikle erkenden geliyo makyajını yapıyo benim mazemelerimden dakka başı yatak odama giriyo. etraf dağınık oluyo. bikeresinden afedersiniz eşimin baksırı yerde kalmış insanlık hali herşey oluyo. bana pişkin pişkin kocanın donunu yerden al diyo. bende rahatsız oluyorsan yatak odama girmeyeceksin dedim. amannn nolacak ne rahatsız olacam hepimizin başında diyor.
DahiyaaneeeCok enterasan bi kadin. Kocasi aksami etsin uyuyarak size gelince erken kalkmak iyi :)
Bence yarin sabah 7de kapisina siz dayanin yumruklayin kapiyi o kocasida uyansin.
Girin gezin evde dolanin deli gibi kocasida alip sizi ise gotursun
Kadin bu benden deli der gelmez bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?