bugün öğle arası görüştük. ayrılırken yarın sabah görüşürüz dedi bende canım aslında bende seninle o konuyu konuşacaktım dedim. sabahları erken gelmen den rahatsız oluyorum dedim evde çocuk uyuyor sabah gürültü olunca uyanıyor sonra anneme sıkıntı oluyor dedim. gürültü yapmam dikkat ederim dedi. rahatsız oluyorum dedim. oda işi şakaya vurarak kız ben sana ne yapıyorum sen hazırlanana kadar oturur beklerim dedi.
ya bu insanı tanımanız lazım anlatmakla olmaz. inanın türk malındaki abiye kuzunun 10 katı. işyerinden başka bi arkadaş var. bununla samimi ona açtım konuyu oda bana hak verdi. bide sen konuş dedim ben demişim gibi değilde kendin uyarıyorsun gibi sabahları ayıp olur insanları rahatsız etme falan de dedim. oda konuşmuş ne var bunda diyormuş ben olsamda gelecek olmasamda gelecek ne sıkıntı var bunda diyormuş. vallahi bu sıkıntıdan nerdeyse evi taşımak istiyorum ordan. bazı arkadaşlar sen onu evinden al o sana gelmesin demiş. ben onu evinden alsamda eşim duysa aramız açılır enayimisin der kendi arabaları var olmasa neyse.