- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
Benim nerdeyse 20 senelik arkadaşim diyecegim bir kişi ilk okulu ortaokulu lisenin bir bölümünü birlikte okuduk cok zamanımız bırlıkte geçti çocukluk ergenlik halleri arkadasimin ailesinin maddi durumu iyi değildi anneside sorunlu birisiydi ona cok eziyet ederdi kimseye göndermez hic birseye izin vermez yapamayacagi işleri yaptırırdi ben rahattim ailemin durumu ortahalliydi istedigimi yapabilir istedgm yere gidebilirdim üniversite sınavına girdik ikimizde bana pek iyi bir puan gelmedi tercih yapmadım onunki biraz daha iyiydi ama onada gelmedi ama herseyi birlikte yapmaya çalısır her yere birlikte gitmek isterdik sonra ek kontejan varmış ondan tercih yapmış iki yıllk bir bölüm gelmiş bana ne tercih oldugunu ne yaptığıni hicbirsey söylemedi o gitti ben cok üzüldüm herşeyimiz birlikteydi sonra koptuk biz ben evlendim çocuğum oldu sonra onun evleneceğini falan duydum akrabası bana yakındı no.sunu aldim görüşmeye başladık ara ara iyi bir isi olduğunu mühendis biriyle evlenecegini maddi durumu iyi oldugunu falan söyledi evlendi evinin luks biryerde maddiyatinin cok iyi oldugunu falan anlatıyor görüştügümuzde akrabalarida adamin cok buyuk oldugunu evlenip ayrıldıgini çocuğu oldugunu buna nikah bile Yapmadigini soyluyor simdide konuşuruz hep herseyi paylaşırız bana bunları hic söylemedi ve nezaman ona gidecek olsam ya isi çıkar ya çarşıda beni karşılar evlerimiz başka sehirde ikimizinde evini yerini daha görmedim tlfnda anlatır konusuruz gelince mutlaka gel seni bekliyorum falan ben kackere evimde ağırladım ben gidecek olunca hep birsey anlamıyorum niye böyle