- 29 Ekim 2019
- 289
- 254
- 53
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Çocuklarada mı acımıyor? Açıkçası çocuğu olmayıp böyle durumlar yaşayana ses etmem ama çocuk büyük mesele yazık günah yaaaHerkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Adam bi güzel beynini yıkamıs arkadsınızın.. Sevmiyorum falan yalan hep.. İnşallah döner hatasındanHerkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Emin ol birde ayrı yataklarda yatıyorlardır sırf çocuklar için boşanmıyordurÜç çocuğu da leylekler getirmiş zaten. Sevmiyormuş..
Konu dışı sizde mi benim gibiÜç çocuğu da leylekler getirmiş zaten. Sevmiyormuş..
Konu dışı sizde mi benim gibiçok seviyorsunuz isminizi yeni farkettim nick taşım
Oy oy yerim ben onunEvett nickdaşım çok seviyorum kedileri, 1 tanecik kızçem var bizimle yaşıyor.
Hayatım otel var apart var varda var evli erkek sonuçta karısı ile de ayrı yatmıyordurÖyle düşüp kalktıklarını sanmıyorum arkadaşım hep evde , ailesinin zaten haberi yok söylediklerim fayda etmiyor . Yaşayarak acı bir tecrübe yaşanmasını da istemiyorum. Çünkü bu durumsa olup mutlu olanı görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?