- 27 Aralık 2016
- 1.145
- 5.224
- 158
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Benim de var bir yakınım. Ben çocukken bekliyordu adamı boşanacak diye 15 yaşında falandım. Aradan 15 yıl geçtikten sonra evlenebildi. Adamın zenginliği gözünü boyadı ömrü onu beklemekle geçti sonunda nasıl yaptı bilmiyorum ama evlendi
Sevmemiş 3 çocuk Allah bilir sevseymis kaç çocuk yapacakmış adam ???Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Bende tuzağa düşürme gibi bir durum olduğunu sanmıyorum . Arkadaşıma karşı taraftan böyle bir teklif geldiğinde arkadaşımın bunu reddetmesi gerekiyordu . Devam etmemesi gerekiyordu . Adam kadar o da suçluArkadaşınız için “kandırılmak”, “tuzağa düşmek” gibi ifadeler kullanılmış ama ben katılmıyorum. Çok uzun süredir ve belli ki bile isteye birlikte adamla. Çocuk değil ayrıca.
Evlilik bakımından sorumlu olan erkek tabi ki. Yuvasını düşünmek zorunda olan o. Ama bu arkadaşınızın hatasız olduğu anlamına gelmiyor.
Yerinizde olsam kendisine bunu yapan biri için pek kafa yormazdım. Hele şu günlerde.
Bilemiyorum.. zira biz severek daha bir çocuğu yapmadıkSevmemiş 3 çocuk Allah bilir sevseymis kaç çocuk yapacakmış adam ???
Biz severek 1 zor yaptık ona kalsa aldiracakti.. gezelim tozalım hayatımızı yaşayalım dedi ben kabul etmedim .. sevmeden ,3 çocuk inanmıyorum benBilemiyorum.. zira biz severek daha bir çocuğu yapmadık
Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Evlı olmayanlarda empati kurabilir bu leş Durumla.Nesini anlayamadınız ki ? Daha iyi empati kurabiliyorum . Kendimi değer kadının yerine koyabiliyorum mesela
Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Üstelik 3 tane de çocuk yapmış sevmeyerek4 senedir boşanmamış adam hala karısını sevmediginimi düşünüyor cidden
Valla biz severek daha 1 tane yapamadık helal olsun adamaÜstelik 3 tane de çocuk yapmış sevmeyerek
sevmiyorsa o üç çocuk nasıl oldu ? bunu sorsun ve neden boşanmıyor sevmiyorsa halâ neden devam ediyor ???Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?