- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.736
- 228
- 30
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
3 çocuğu yapmış enişte ❤evli üç çocuklu bir adamla
Hemi de sevmediği kadından yapmış ❤Adam karısını sevmeyerek evlenmiş
Ayyy niye ki.... ❤boşanamıyormus
Korkmuşlar dimi... ❤tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle.
Öncelikle adam boşanmaz, 4yildir boşanmayan adam boşanmaz. İkinci olarak arkadaşınızın hayatına müdahale etmeyin. Size anlattı, tek yapacağınız şey bu yaptığınin yanlış olduğunu, adamın onun duygularıyla oynadığını söylemek. Bitti bu kadar. Arkadaşınızin yükünü yüklenmeyin. Doğru yada yanlış bu onun hatası ve onun hayatı. Sakın arkadaşınızın yükünü yüklenmeyin. O öğrenmesi gerekenleri öğrenecektir.Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Benim de bir arkadaşım vardı öncee bana kızdı beni neden uyarmadın adam evliymis diye sonra bi geldi karısını boşayacak beni alacak hed edim alır. Sonra ondan çocuk yaptı geçti gitti memleketine çocuk hala aynı kadınla evli ondan da var 3 çocuğu yani karımı sevmiyorum boşuna lafları fasa fiso biz nasıl insanlarız ki hemen her söze inanıyoruz benimde bir yuvam var allah korusun o kadar korkuyorum ki böyle bir sorun olursa diye yolda eşimle el ele yürürken eşimi süzen kızlar görüyorum bu nasıl berbat bir durum denk geldim ysni ah bide o sırada eşim baksaydı kafasına yerdi tokmagiHerkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Bak canım sana bi nasihat böyle kadınlardan uzak dur böyle insanlar kendi kabahatlerine kılıf arayan türden ne demek evli bi adamla beraber olmak neymiş adam zorla evlendirilmiş tabi tabi kafasına silah dayanmıştır arkasını açık net kullanıyor ve arkadasında duygularına yenik düşecek kadar gafil saf ama böyle insanlar tehlikeli yarın öbür gün senin kocanı bile elinden alır bide öyle Bi kılıf uydururki şasarsın örnek çok böyle bizim mahallede böyle Bi tip kadın vardı akrabasıymış kadının sofrasına oturdu yedi evlerinden çıkmıyordu sonra ne duyduk kadını kocasından ayırmış ve zerre utanma yok şuan aşk böcekleri gibiletHerkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Kuma değil metres şu an. Karısının üstüne imam nikah kiyinca kuma olacak. Gerçi belki imam nikahlari da olabilir. Malum gizli gizli yaptırmak moda oldu.hepte 2 3 cocuklu oluyor karisini sevmiyor ama bosanamiyor oluyo bahaneler.
sevmedigi kadinla sevisip pirt pirt dogurtmus nasil sevmemekse.
neden bosanamasin ki mahkemede hakimler yemin mi vermis bu cifti bosamayacagiz diye.
arkadasinizin kumalik hayatina uydurdugu klasik evli erkekle kadinla birlikte olan herkesin uydurdugu bahaneler.
kadinin yerinde olsam tehdit etmekle kalmaz bu tehditi eyleme gecirir alayina rezil ederim ikisinide.
arkadasiniza mis gibi bir kuma oldugunu soylerseniz belki ampulu yanar
Yeni evli olmanızla durumun ilgisini anlayamadım ben.Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim .
Nesini anlayamadınız ki ? Daha iyi empati kurabiliyorum . Kendimi değer kadının yerine koyabiliyorum meselaYeni evli olmanızla durumun ilgisini anlayamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?