Arkadaşımım düştüğü büyük yanlış !

Aynı durum benim de başıma geliyor. Eşime bakıyorlar ya da bana bakıyorlar eşim yanımdayken. Insanlar şaşırmış evli insanları elde edince zafer kazandıklarını sanıyorlar sanırım.

Uzuntunuzu anlıyorum ama o kendine bir yol seçti. Neden onun hayatının sonuçlarını bu kadar benimsiyorsunuz? Siz neler yaparsanız da sonuç değişmeyecekti. Kimsenin hayatına, kimsenin kaderine fazla müdahale etmeyin. Kendi hayatınızı güzelleştirmeye çalışın.

Benim de vardı böyle bir arkadaşım malesef ilk yaptığında günlerce konuştum hatta yalvardım yapma etme diye adam ayrıldı bundan sen haklıymışsın filanlar sonra yine evli bir adamla görüşmeye başladı dedim ki sen kötü bir insansın seninle görüşmek istemiyorum arama yazma bana diyor ki işte beni kınıyorsun seninde başına gelecek bir de mal ötesi ki pes dedim ama 2 yıl oldu bir kere mesaj yazmış destan özürler yalvarmalarla dolu cevap yazmadım herkes kurtarılamıyor bence direkt hayatınızdan çıkarın

Ben de 15 yıllık arkadaşımı sırf bu sebepten sildim attım. Kendisi de evli bir adamla 6 sene çıktı,sevgili oldular.(Bu arada adam 5 yıllık evli ama çocuğu yok) O kadar yapma etme dememe rağmen beni asla dinlemedi ve devam etti,hatta son tartıştığımızda bana sen bana destek olmuyorsun,sen benim yanımda olmuyorsun,hep olumsuz koşuyorsun gibi laflar etti. Tabi bende bir kaç söz söyledikten sonra baktım olmayacak,arkadaşlığımı tamamen bitirdim. Sonunda kötü olan ben oldum ama, olsun ben doğru bildiğimden asla şaşmam. Varsın konuşamayayım ben hiçbir şey kaybetmem ama o çok şey kaybetti tabi anlarsa ne âlâ! Neyse sonra ne mi oldu? Tabi ki adam eşinden ayrılmadı,arkadaş dediğim kişi ise şimdi başka birisiyle nişanlandı. Yani uzun lafın kısası,keskin sirke küpüne zarar!!!

Aynı durum benim de başıma geliyor. Eşime bakıyorlar ya da bana bakıyorlar eşim yanımdayken. Insanlar şaşırmış evli insanları elde edince zafer kazandıklarını sanıyorlar sanırım.
Duygusuz tipler bana göre boşluktan kafaları karşıymış incinmiş yada yada almışlar ama işin bir tarafı başka yuvaları yıkmaya geliyor o kısmı düşünmüyorlar inanın çok var bunlardan edep yok herkes herkesle arkadaş sevgili yada başka şey olabilir ama evli olan biriyle bir adım atmak kadar yanlış birşey yok bana göre bazı aileler de gördüm eşi başkasıyla ilişki yaşamış bir arkadaşım var ama arkadaşım eşini affetti yuvası için unuttum dedi ama inanın unutmadigi çok belli olur olmadık zamanlarda ağlayıp duruyor yaptığını yediremiyorum diyor sonra size bu evlilikten sağlık beklemek.

Bakın sizi anlıyorum, kaç yıl hayatını paylaştığınız arkadaşınızın kötü olduğunu kabullenmek istemiyorsunuz, bunu bir hata bir yanlış olarak görmek istiyorsunuz ama değil. Dört sene boyunca, bile isteye evli bir erkekle beraber olan kadın yanlış yapmıyordur. O kadının vicdanı ve ahlakında sıkıntı vardır. İnsan yanlışa bir an için düşer, dört sene evli bir adama metreslik eden kadın her şeyi bile isteye yaşıyordur . Öyle insanları ne kendi eşinizin yanına ne de anne baba ve kardeşlerinizin ortamına sokmayın. Çünkü onun kalbi birkez kararmış. Rahmetli annanemin bir lafı vardır, bir kadının ar damarı bir kez çatlamışsa bir daha iflah olmaz derdi. Bakın o adamdan ayrılsa bile, o arkadaşınız düzelmeyecek, bir süre sonra kendini başarısız olarak görüp, sizin ve kendine bu yönde telkinde bulunan diğer kız arkadaşlarının üstünlük tasladıklarını düşünüp size bilenmeye başlayacak, sizide mutsuz ve başarısız görmek için sizin ve arkadaşlarınızın aile hayatlarına saracak, bunlar size fazla ütopik gelebilir ama bunun bir çok örneğini duydum ve şahit oldum. Kendi bile isteye bu yolda yürüyen kadına hiç birşey yapamazsınız. Bence yapacağınız en mantıklı şey onu hayatınızdan uzaklaştırmak olur.( Not: evli bir adam metresiyle dört yıl cinsellik yaşamadan durmaz. Bunu düşünmenizi bile fazla iyi niyetli olmanıza bağlıyorum. Ama bu bile sizin ilerde sıkıntı yaşamanıza neden olabilir eğer ailesi sizinde yakınızinızsa ve arkadaş kalmaya devam ederseniz sanki desteklemişsiniz gibi bir durum ortaya çıkabilir.)

muhtemelen uc cocugun biri bu 4 sene icinde oldu.. dort senedir arkadasiniz sizden sakliyor.. Allah islah etsin onu. yazik etmis hayatina sizin gibi duzgun birini bulup evlenebilirdi.

derdi sana mi kaldi alan memnun satan memnun.arkadasinnn cok komik bu arafa biz ona burdan metres diyoruz baska bir ismi var ise bilen soylesin

Benimde arkdaşım vardı hatta akrabam o yolda gitti geldi adam iyice oynadı sonra bi bahaneyle bitirdi adam oda ortada kaldı tabi .ne desen boş öylelerini bırak kendisi görsün anlmıyosa. Sen hayatına bak canım o yollanacak tavuk adam için yolunmadanda durmayacak belli

esinle tanistirmada oda naparsa yapsin。bekarken sevgili yada sevgili adaylarimi tanistirdigim bu tipler arkamdan gizli gizli gorusmus cay kahveler icmisler ben salak ne tanistiriosun bahsediyosun。 ailenden uzak tut derim

bu konuda sizin keşkeleriniz olmamalı, arkadaşınız seçtiği bir hayatın bedelini ödemiş. (kandırılanlara sözüm meclisten dışarı) elbette üzüldüm yazık etmiş kendine ama ençok anacığına üzüldüm. evladıyla birlikte onun da hayatı bitmiştir.
ya evdeki karısı masum evlatlarını da alarak canına kıysaydı. inan ki bu durumda, dünyadan hiç bir haberi olmayan ama bir anda dünyası başına yıkılan kadınların epey bir çoğu bunu düşünüyor.
misal ben; kızımı da alıyım geriye de bir not bırakayım, vebalimizden bu ikisi sorumludur diye çok düşündüm. o diplerden çıkmak hiç kolay olmuyor. battıkça batıyorsun. o çıkışı bulabilmek için yılların gidiyor. hayattan neler kaçırıyorsun.
tecrübemle sabit.

Evli bir insanla ilişki yaşayan birinin farklı bir hikaye anlattığını duymadım zaten. Hep sevmiyorlardır, hep zorla devam ediyorlardır falan da filan. He he aynen öyledir. Arkadaşınız da gerçekten çok güvene layık bir insanmış, en azından o kısım üzerinden biraz düşünebilirsiniz.

Adam boşanmaz. Olan arkadaşınıza olur. Sizin arkadaşınızı arkadaşça uyarmak dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Kendi yolunu kendi seçmiş. Uyarınızı yapın ve aranıza mesafe koyun siz onun yanlışına empati ve ortaklık etmek zorunda değilsiniz. Belki aklı başına gelir.

Sizin ona verdiğiniz değeri size veriyorsa , onunla görüşmek istemediğinizi belirtin belki yola gelir dicem de 3 çocuğa 1 anneye acımamış. Sizin için dizginlenecegini düşünmekte zor yani. Bence ailesi bilmeli.

Senin bu durumda yapabileceğin hicbir şey yok bence bu konuya müdahil bile olma arana mesafe koy derim arkadaşın yetişkin bir kadın üstelik ilişkinin başında olsa belki vazgeçirebilirdin ancak 4 yıl olmuş bu saatten sonra kendi hatasının bedelini kendi çeksin bu kafayla daha çok ağlar

konudan konuya atlarken gördüm yorumunuzu
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
annesiz büyüdüm bilirim ne demek olduğunu
kızı nasıl şimdi kim bakıyor?
lütfen sizde elinizden geldiği kadar ilgilenin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…