- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Benim de bir arkadaşım vardı öncee bana kızdı beni neden uyarmadın adam evliymis diye sonra bi geldi karısını boşayacak beni alacak hed edim alır. Sonra ondan çocuk yaptı geçti gitti memleketine çocuk hala aynı kadınla evli ondan da var 3 çocuğu yani karımı sevmiyorum boşuna lafları fasa fiso biz nasıl insanlarız ki hemen her söze inanıyoruz benimde bir yuvam var allah korusun o kadar korkuyorum ki böyle bir sorun olursa diye yolda eşimle el ele yürürken eşimi süzen kızlar görüyorum bu nasıl berbat bir durum denk geldim ysni ah bide o sırada eşim baksaydı kafasına yerdi tokmagi
Uzuntunuzu anlıyorum ama o kendine bir yol seçti. Neden onun hayatının sonuçlarını bu kadar benimsiyorsunuz? Siz neler yaparsanız da sonuç değişmeyecekti. Kimsenin hayatına, kimsenin kaderine fazla müdahale etmeyin. Kendi hayatınızı güzelleştirmeye çalışın.Ya nolur bir şeyler söyle ona nolursun bir yolunu bul da vazgeçir. ben yapamadım çünkü. benim de en yakın arkadaşlarımdan biri benzer bir ilişki sarmalının içinden çıkamadı kıydı canına. hala acısı sürüyor bende keşkeleri de.. ne bileyim çok anlatsaydım çok karışsaydım çok sevseydim çok gitseydim belki de değişirdi birşeyler. hala kızının annesinin yüzüne bakarken içim yanıyor. iyi bitmiyor bu hikayeler
Benim de vardı böyle bir arkadaşım malesef ilk yaptığında günlerce konuştum hatta yalvardım yapma etme diye adam ayrıldı bundan sen haklıymışsın filanlar sonra yine evli bir adamla görüşmeye başladı dedim ki sen kötü bir insansın seninle görüşmek istemiyorum arama yazma bana diyor ki işte beni kınıyorsun seninde başına gelecekHerkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Duygusuz tipler bana göre boşluktan kafaları karşıymış incinmiş yada yada almışlar ama işin bir tarafı başka yuvaları yıkmaya geliyor o kısmı düşünmüyorlar inanın çok var bunlardan edep yok herkes herkesle arkadaş sevgili yada başka şey olabilir ama evli olan biriyle bir adım atmak kadar yanlış birşey yok bana göre bazı aileler de gördüm eşi başkasıyla ilişki yaşamış bir arkadaşım var ama arkadaşım eşini affetti yuvası için unuttum dedi ama inanın unutmadigi çok belli olur olmadık zamanlarda ağlayıp duruyor yaptığını yediremiyorum diyor sonra size bu evlilikten sağlık beklemek.Aynı durum benim de başıma geliyor. Eşime bakıyorlar ya da bana bakıyorlar eşim yanımdayken. Insanlar şaşırmış evli insanları elde edince zafer kazandıklarını sanıyorlar sanırım.
derdi sana mi kaldi alan memnun satan memnun.arkadasinnn cok komik bu arafa biz ona burdan metres diyoruz baska bir ismi var ise bilen soylesinHerkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Ya nolur bir şeyler söyle ona nolursun bir yolunu bul da vazgeçir. ben yapamadım çünkü. benim de en yakın arkadaşlarımdan biri benzer bir ilişki sarmalının içinden çıkamadı kıydı canına. hala acısı sürüyor bende keşkeleri de.. ne bileyim çok anlatsaydım çok karışsaydım çok sevseydim çok gitseydim belki de değişirdi birşeyler. hala kızının annesinin yüzüne bakarken içim yanıyor. iyi bitmiyor bu hikayeler
konudan konuya atlarken gördüm yorumunuzuYa nolur bir şeyler söyle ona nolursun bir yolunu bul da vazgeçir. ben yapamadım çünkü. benim de en yakın arkadaşlarımdan biri benzer bir ilişki sarmalının içinden çıkamadı kıydı canına. hala acısı sürüyor bende keşkeleri de.. ne bileyim çok anlatsaydım çok karışsaydım çok sevseydim çok gitseydim belki de değişirdi birşeyler. hala kızının annesinin yüzüne bakarken içim yanıyor. iyi bitmiyor bu hikayeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?