Arkadaşımım düştüğü büyük yanlış !

Aralarında cinselik olmasa adam napsın onu 4 yıl çay çorba içmeye gitmiyorlar herlde
Evden çıkmıyo demişsin sadece telefonda konuşmak için 4 yıl geçirmemişlerdir
Çıkar o merk etme yapacanı yapar geri gelir
Sana tavsiyem kendini çok fazla dahil etme bu işe söyledin uyardın bitti
Kocana da bahsetem bu durumdan nolur nolmaz
Kızıda kocanla asla yanyana getrme
Allah korusun seninde başına gelir aynısı

Arkadaşın burdan anlasın işte adamın sevmediğini
Kadın boşnmak istemiyor çekirmeli olursa 3 4 yıl sürer
e sürsün ozamn 4 yıl
boşanmak istese arkadaşını sevse 10 yılda sürse açardı adam davayı
bitecek eninde sonunda diye ama açmıyo dava falan

Üzüldüm ... ben arkadaşlığını bitir sırtını dön demeyeceğim. Bence seni her aradığında her konuştuğunuzda bunun hem ahlaken hem dinen çok yanlış olduğunu vurgula . Adam kizi elinde tutmak jcjn heralde mutsuzum diyecek . Her karnim doysun hem pastam dursun o hesap . Bunlari sık sık hatirlatin ona . Inşallah kurtuluşuna vesile olursunuz

Üniversitede bir arkadaşım vardı . Çok güzel çok akıllı çok da becerikli tatlı dilli bi kızdı . Kendinden 35 yaş büyük ( kendi o zaman 20 li yaşların basinda ) öğretmeniyle birlikteydi. Her gün bana geldi her gün bıkmadan dinledim konuştumbir süre sonra baktım ki soğumaya başladı . Ayrıldı adamdan . Şimdi başka biriyle 2 senedir evli ve o kadar mutlu ki maşallah.. darısı sizin arkadaşınıza

4 sene dile kolay, sevmeyen insan her türlü boşanırdı. Arkadaşınız kendini kandırmasın. Ayrica evli erkeklerin bahanesidir bu, "sevmeden evlendim, çocuklar yüzünden boşanamıyorum" gibi kalıp sözler. Kınamak değil bu ama başını yastığa koyduğunda nasıl rahat rahat uyuyabiliyor ya?

karısını sevmediği aldatmasından belli, arkadaşınızı sevmediği de boşanmamasından.
bir diğer belli olan şeyse karısının ve ailesinin arkadaşınızdan daha değerli ve önemli olduğu, ki adam karaktersiz ama zaten olması gereken ailenin daha değerli olması.
arkadaşınız da kusura bakmayın ama ya gerçekten saf yada sorumluluk almamak işine geliyor ve buna razı.
ben nolursa olsun - hadi diyelim gerçekten aşıklar birbirilerine - başka bir kadına ve 3 çocuğa bunu yapamazdım. açıkçası arkadaşınızın da adamdan aşağı kalır yanı yok bence.

Çünkü kolay olan ne halin varsa gör deyip sırtını dönmek , ben de onu yapmak istemedim . Her konuşmamızda konu muhakkak onun ilişkisine geliyor anlatıyorum bir şeyler bazen kırıyorum acımasız davranıyorum . Ama görmek istemiyor inşallah tez zamanda döner yaptığı hatadan , yanlıştan . Teşekkür ederim yorumunuz için

Asla arkadaşımı savunmuyorum , söylediklerini de çok haklısınız ben de bunun farkına varmasını istedim ama gözü kör olmuş . Ortada 3 çocuk var yazık gğnah

Nedense bu tarz durumlarda hep 'adam ayrilmak istiyormus ama karisindan ayrilamiyormus' cumlesi geciyor.
Arkadasinda hata buyuk, onca bekar insan varken ne isi vardi evli bir adam ile birlikte olmaya.
Hadi sonradan evli oldugunu ogrendi diyelim, basta bilmiyordu, hic mi kafasi yoktu 4 sene birliktelik yasadi.

Bile bile lades olmus birazcik.
Hic kimse basima gelmez diyemez ama, basa gelen de cekiliyor malesef.

Benim arkadasim olsaydi eger verebilecegim nasihatleri verir ardindan da eger dinlemiyorsa, kendi dusen aglamaz derdim ve daha fazla uzerinde durmazdim. Bazen fazla iyi niyette maraz dogurur diye bosuna demezler.

Ben bunun farkındayım inşallah o da farkında olur.. aldığı vebal o kadar büyük ki adam umrumda değil
Böyle metres olan bir kadını babasına soylemislerdi adam kalp krizi geçirip vefat etti. Sen de o kadinda n uzak dur öyle bir ahlaksız senin kocana da göz koyar

Ya nolur bir şeyler söyle ona nolursun bir yolunu bul da vazgeçir. ben yapamadım çünkü. benim de en yakın arkadaşlarımdan biri benzer bir ilişki sarmalının içinden çıkamadı kıydı canına. hala acısı sürüyor bende keşkeleri de.. ne bileyim çok anlatsaydım çok karışsaydım çok sevseydim çok gitseydim belki de değişirdi birşeyler. hala kızının annesinin yüzüne bakarken içim yanıyor. iyi bitmiyor bu hikayeler

M Muallimehanimmm adamın söylediklerinin palavra olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama madem arkadaşınız adamın aşkından ve boşanacağından bu kadar emin, ona diyin restini çeksin. Ben artık bu şekilde yasak bir ilişki yaşamak istemiyorum boşanmadan gelme bana desin ve iletişimi koparsın. Bunu söyleyin azıcık aklı varsa 4 yıldır boşanmayan adamın bundan sonra hiç boşanmayacğını bildiğini, aslında bile bile bu durumu kabul ettiğini anlar. Kendi ahlaksızlığıyla yüzleşir. Vazgeçeceğini sanmıyorum ama en azından size ah cok seviyoruz aşığız nidaları atmayı bırakır siz de ona acımazsınız artık.

Umarım arkadaşınızın ailesi her şeyi öğrenir. Umarım o kadının hissettiklerini hisseder. Vicdansız, gurursuz, midesiz o adam da arkadaşınız da. Yazıklar olsun ikisine de

Arkadaşınız kandırılmışsa evli olduğunu bilmiyorsa adamın bu yorumumu dikkate almayın. Ki öyle bile olsa öğrendikten sonra her şey bitmeliydi bu insanların zaafı sizin yapacak bir şeyiniz yok konu sahibininde öyle size ne ki her koyun kendi bacağından asılır. Allah herkese akıl vermiş doğru ve güzel kullanmak lazım. Elbette arkadaşlarınızda biliyor yanlış olduğunu ama bile bile yapmak ağır gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…