- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Aralarında cinselik olmasa adam napsın onu 4 yıl çay çorba içmeye gitmiyorlar herldeCinsel hayatlarının olduğunu sanmıyorum ya da ben çok salağım bilmiyorum. Ailesi o kadar iyi insanlar ki ,onlar için bir yıkım olacak Bu durum .biliyorum elimden bir şey gelmeyecek ,biliyorum hatasından dönmeyecek ama üzülüyorum. Arkadaşımın gözünde adam ahlaklı birisi nasıl oluyorsa onu da anlamadım . Bugün karısını aldatan yarın seni de aldatır. Allah kimseyi düşürmesin bu duruma . Kabul edilebilir hiç bir yanı yok . Arkadaşlığını sonlandır diyenler olmuş soğukluk girdi zaten aramıza o da bunun farkında.
Arkadaşın burdan anlasın işte adamın sevmediğiniKarısının bunu neden hala yapmadığını bilmiyorum, sanırım kanıt yok elinde . Kadın boşanmak istemiyormuş çekişmeli boşansalar bile 3,4 yok sürermiş . Çok üzüldüm yaşadıklarınıza Allah’ından bulsunlar . Şu an bu durumu başka kadına yaşatan benim arkadaşım ..
3 çocuğunun annesine bunu yapan elbette sevmiyordur eşini ama sevgilisini de sevmiyordur.Kendisine saygısı olan bir adam zaten bunu yapmaz dolayısıyla kendisini ve maalesef çocuklarını da sevmiyordur.Üç çocuğu da leylekler getirmiş zaten. Sevmiyormuş..
boşanmak istiyormuş boşanamıyormus
Çünkü kolay olan ne halin varsa gör deyip sırtını dönmek , ben de onu yapmak istemedim . Her konuşmamızda konu muhakkak onun ilişkisine geliyor anlatıyorum bir şeyler bazen kırıyorum acımasız davranıyorum . Ama görmek istemiyor inşallah tez zamanda döner yaptığı hatadan , yanlıştan . Teşekkür ederim yorumunuz içinÜzüldüm ... ben arkadaşlığını bitir sırtını dön demeyeceğim. Bence seni her aradığında her konuştuğunuzda bunun hem ahlaken hem dinen çok yanlış olduğunu vurgula . Adam kizi elinde tutmak jcjn heralde mutsuzum diyecek . Her karnim doysun hem pastam dursun o hesap . Bunlari sık sık hatirlatin ona . Inşallah kurtuluşuna vesile olursunuz
Asla arkadaşımı savunmuyorum , söylediklerini de çok haklısınız ben de bunun farkına varmasını istedim ama gözü kör olmuş . Ortada 3 çocuk var yazık gğnahkarısını sevmediği aldatmasından belli, arkadaşınızı sevmediği de boşanmamasından.
bir diğer belli olan şeyse karısının ve ailesinin arkadaşınızdan daha değerli ve önemli olduğu, ki adam karaktersiz ama zaten olması gereken ailenin daha değerli olması.
arkadaşınız da kusura bakmayın ama ya gerçekten saf yada sorumluluk almamak işine geliyor ve buna razı.
ben nolursa olsun - hadi diyelim gerçekten aşıklar birbirilerine - başka bir kadına ve 3 çocuğa bunu yapamazdım. açıkçası arkadaşınızın da adamdan aşağı kalır yanı yok bence.
Böyle metres olan bir kadını babasına soylemislerdi adam kalp krizi geçirip vefat etti. Sen de o kadinda n uzak dur öyle bir ahlaksız senin kocana da göz koyarBen bunun farkındayım inşallah o da farkında olur.. aldığı vebal o kadar büyük ki adam umrumda değil
Arkadaşınız kandırılmışsa evli olduğunu bilmiyorsa adamın bu yorumumu dikkate almayın. Ki öyle bile olsa öğrendikten sonra her şey bitmeliydi bu insanların zaafı sizin yapacak bir şeyiniz yok konu sahibininde öyle size ne ki her koyun kendi bacağından asılır. Allah herkese akıl vermiş doğru ve güzel kullanmak lazım. Elbette arkadaşlarınızda biliyor yanlış olduğunu ama bile bile yapmak ağır gelmiyor.Ya nolur bir şeyler söyle ona nolursun bir yolunu bul da vazgeçir. ben yapamadım çünkü. benim de en yakın arkadaşlarımdan biri benzer bir ilişki sarmalının içinden çıkamadı kıydı canına. hala acısı sürüyor bende keşkeleri de.. ne bileyim çok anlatsaydım çok karışsaydım çok sevseydim çok gitseydim belki de değişirdi birşeyler. hala kızının annesinin yüzüne bakarken içim yanıyor. iyi bitmiyor bu hikayeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?