Arkadaşımım düştüğü büyük yanlış !

umarım adamın karısı, kadının ailesine akrabalarına eşine dostuna komşularına herkese bu çirkin durumu anlatır. başka türlü akıllanmaz çünkü. bile isteye durumu kabul ediyor. ben yapmadım pişmanım, daha da cesaretlendiler.
ben de bu şartlarda boşandım. çekişmeli uğraşmamak için anlaşmalı boşandım. o zaman da kadınla hiç uğraşmadım. takatım yoktu çünkü. sonra ne mi oldu, o yıllarca süklüm püklüm ben çok aşığım bütün suçum bu diyen kadının içindeki şeytan dışına çıktı. evladıma yapmadığı eziyet kalmadı.
kocadan bahsetmiyorum bile. onun gözü tamamen kapalı.
elinizden geleni yaptıysanız, uzak durun. kötülüğü engel olamıyorsanız bile bile sessiz kalmayın demişler.

4 yıldır bosanamamasına nasıl inanmıs
Adam Tanzaanyada mı evli

O 3 cocuga acımıyorda kendi ailesinin ögrenmesinin korkusu mu düsmüs arkadasınıza? İnsallah kadın söyler kızın ailesine Belli ki tek korktugu bu.

Arkadasinız icin kuma diyen olmus ama kuma bile degil suan metres. Farkinda mi acaba bu durumun? Ne de guzel kıliflar uydurmus 4 yıl icin yazik o 3 cocuga. Onlarin ahı ömür boyu arkadasinda olacak hic mi cocuklara acımıyor

salak demeyelim de saf diyelim...

o kadar üzüldüm ki yazdıklarınıza... allahlarından bulurlar inşallah.

konudaki siz dahil 4 yetiskin icin hic sorun yok aslinda,
3 cocuk icin cok uzucu ama ona yapilabilecek bir sey yok.

Siz asil kendinize odaklanin, boyle bir arkadasligi devam ettirecek misiniz,
neticede uzum uzume baka baka karariyor,
yerinizde olsa on yillik da olsa arkadasligima son verirdim.

Üzüm üzüme baka baka kararır kısmını anlayamadım açık konuşur musunuz ?

Hangi erkek karimi çocuklarımız seviyorum seninle de vakit geçiriyorum der ki? Adam arkadaşını kullanır ve atar kendisi bilir bence uğraşmaya değmez. Kullanılan metres olarak devam etsin.
Ben bunun farkındayım inşallah o da farkında olur.. aldığı vebal o kadar büyük ki adam umrumda değil

İnsallah karisi arkadasinin ailesine soylerde ailesi yaptiginin bedelini odetir boyle bir seyin bahanesi olmaz nasil sinirlendim bekar adammi yok ya? Sevmiyo yalaninada kendini inandirmis adama zaten diyecek laf yok serefsizin teki ama arkadasina hic uzulmedim yasattigini yasamadan olmesin bu tip insanlar

Üzüm üzüme baka baka kararır kısmını anlayamadım açık konuşur musunuz ?

---
İnsan hem etkilenen, hemde etkileyen bir varlıktır. Her zaman bir arada bulunan, arkadaşlık eden kimseler, birbirlerinin huyunu kapar.
---
alinti : Üzüm üzüme baka baka kararır Atasözü Anlamı

bir sure sonra sizin de bu durumu normal kabul etmeniz cok dogal bir sonuc olacaktir, prensipleri olan birisi iseniz arkadasliginizi bitirmeniz veya sinirlandirmaniz gerekir, bence tabi ki.

Karısının bunu neden hala yapmadığını bilmiyorum, sanırım kanıt yok elinde . Kadın boşanmak istemiyormuş çekişmeli boşansalar bile 3,4 yok sürermiş . Çok üzüldüm yaşadıklarınıza Allah’ından bulsunlar . Şu an bu durumu başka kadına yaşatan benim arkadaşım ..

Sana bir şey diyeyim boşuna dilini yorma.Bu tür insanlar totosuna tekme yemeden anlamazlar.Hayat arkadaşını feci sarsacak ancak o zaman aklı başına gelir.Tabiki bunu yaparken de bazı değerlerini yitirecek.Bak bazılarını yitirmiş bile öz saygı ve ahlak gibi.

Anlamını çok iyi biliyorum . Sağolun yşne de zahmet edip yolladığınız için ! Normal kabul etsem gelip buraya yazmam arkadaşıma destek çıkarım. Ki arkadaşımla arama mesafe koyduğumu ve başka şehirlerde yaşadıgımızı da yazdım . İma ettiğiniz şey çok çirkin dikkat edin yazdığınız şeylere lütfen .

Ben bu yanlış yoldan döneceğini hiç sanmıyorum. Adam onu artık istemediğini söyleyip hayatından çıkarsa ancak öyle olur. Böyle bir durumda olana ne kadar arkadaşım da olsa yardım etme tenezzülün de bulunmam. Çünkü yaptığının hata olduğunu geç de olsa anlayan biri yapacağı şeyi çok iyi bilir, bu da o adamı hayatındam çıkarmaktır.

Ayrıca şu an farklı şehirlerde olsak da gün gelir bu kişi, kocama yan gözle bakar diye düşünürüm.

Benim de vardi böyle bi arkadasim. Duzeltmeye calistim ama olmadi. Sonra o evli adamdan bi sekilde ayrildi. Ve benim sevgilimle gizli ilişkiye basladi. Neden yaptin dedim. Sevdim dedi.
Höh yani! Gerçi neden şaşırdıysam. Başkasının kocasına göz koyan, sevgilime hayli hayli göz koyar. Ahlaksızlar!

Düşünüyorum hepsini , düşündükçe arkadaşımdan utanıyorum

Sevmeyerek evlenmiş bi erkek nasıl böyle evlenebilir yalan burdan başlıyor arkadaşınızı kandırıyor çok net
Benim arkadaşımda biriyle görüşüyordu sonra evli çıktı direk bıraktı içine olan bişel insanın böyle şeyler

Böyle bir insanla dostluğumu sürdürmem. Başka bir insana böyle darbe vurana güvenim olmaz. Dogabilecek sonuçları hiç bilmiyor. Benim bir tanıdığım abisi böyle haltlar yediği için öldürüldü. Halbuki genc adamın hiç bir günahı yoktu. Yengesinin abisi sadece abisini cezalandırmak için onu kurban secti. Evlerden ırak böyle pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…