Arkadaşımın abisi

Evli barklı adam size salça olmuş, hala çekiniyorsunuz arkadaşınıza demeye çünkü aynı sınıftasınız
Valla pek garipsiniz, abisi size asıldı diye Kız tavır yapacaksa büyürsün yapsın.
Ya da pek dert ediyorsanız gizleyin, adama da ağzının payını vermeyip dert edinin kendinize madem .
Bence sorulması bile saçma, ne münasebet elin adamı yaya yaya oturacak yetmedi arabayla eve bırakacak, o da yetmedi seni tanıyayım diyecek ,ben de arkadaşımı düşüneceğim.
Höst ne münasebet evli barklı adamsın hadi ordan diyemediniz mi?

Konuşacağız şimdi. Söylediği şeyleri buraya yazarım. Normalde mantıklı davranan biri olmama rağmen olaylar başıma gelince apışıp kalıyorum. Suçlu hissediyorum hiç suçum olmamasına rağmen

Sen hatalisin arkadasim.
Şortla karsima gecen dahasi evli olan bir adam ile asla ama asla o evde kalmazdim.
Haremlik selamlik ortamda yetistirilmedim bize cok terstir de boyle rezilliklere hic tahammulum yok.
Kalmasaydin o evde.
Senin dostun seni dusunse boyle zor durumlara sokmazdi.
Benim de erkek kardesim var, evlenmeden once kiz arkadaslarimin yanina gelir şirinlik yapar sataşır takilir giderdi de edepsizlik yapmazdi asla hele şort giyinmek asilmak asla ki kiz arkadaslarim da kardesimle ugrasirdi
ay arkadasinizi hic begenmedim

Kusura bakmayın da abisi sizle o kadar muhabbete giriyor, yok saçın güzel, yok istersen resmini çizebilirim, yok sevgilin var mı gibi gibi gibi ve hala o evde kalıyorsunuz, gece abisi 3 veya 4 kere odanıza geliyor, birşeyi bahane edip o evden çıkamadınız mı illa başınıza allah korusun birşey mi gelmesi lazım ,abisi burda 5 suçluysa siz de 1 suçlusunuz bana göre, bir kere adam iyi niyetli olsa evli barklı adam öyle saçma sapan sorular sormazdı...

Hem haberim yoktu evde bir erkeğin olduğundan diyorsunuz, hem tuhaf sorularlakarşılaşıyorsunuz hem gece 3 4 s3fer odamıza girdi diyor ve bunları baştan sona farkedip tuhafınıza gidiyor ve siz kendinizi eve birakririp ,şimdi evimi de öğrendi deyip burda kendinizi acındiriyorsunuz, yani yola çıkarken aklınıza gelmedi mi , acaba yolda bana nalar ne sorar evimi öğrenir diye, kusura bakmayın da bunda 50% sizinde payınız var, meyil bir güzel vermişsiniz

Ben asla ama asla başkasının evinde kalmadım,gündüz neyine yetmiyor der söylenip dururdu annem,,şimdi anlıyorum çok iyi yapmış,şükretsin konu sahibi kimseye güvenilmez

direk engeli basarım. ısrarla başka hesaptan yazarsa da "utanmıyor musun evli barklı adam, bas git" derim.

Bilmem neden inanmadınız? Bu tarz olaylar tahmin ettiğinizden daha çok yaşanıyor,sadece üstü örtülüyor o kadar.
Tabi ki bu tarz olaylar yasiniyor , ancak boyle olaylarin akisinda gercek olan olayi yasayan kizin tepkileri sizinkinden cok farkli olur
Ya siz de abiden hoslandiniz o yuzden hic tepki vermediniz ya da baska birsey var
Nirmalde bu olay kimin basina gelse gece zaten tepkisini verirdi , o yuzden inandirici gelmediniz diger uyelere

Taciz edilmektesin canım benim farkındamısın? Herif pisliğin teki.Arkadaşına durumu tatlı dille izah et mutlaka anlayacaktır seni..Mesafe koymana gerek yok kızın suçu yok zaten.ama oğlanın haddini bildirmelisin.

Suçlu falan görmedim seni. Arkadaşımın abisine ben de abi gözüyle bakıyorum ve daha hiç böyle şerefsiz bir aileyle denk gelmedim. Benim de abim var, arkadaşlarım geldiğinde bir selam verir odasına kapanırdı, şimdi herkes evlendi de arada gelip bizle oturur.
Burada yorumlar da söylenmiş zaten ama tekrar edeyim, pislik bir görümcenin, yengeye hırsına kurban seçilmişsin.
Çok mu zor o arkadaşla iletişimi kesmek? Niye zor olsun. Abisinin taciz ettiği birisiyle, ne kadar arkadaş olabilirsin ki? Bitti arkadaşlık falan artık.
Önce abiye "sen ne diyorsun şerefsiz, ben sana abi gözüyle baktım, sapık herif sakin bana bir daha yazma, karına yollarım bu mesaji" diyorsun. Sonra da arkadaşına, senin şerefsiz abin bana böyle böyle yazdı diyorsun. Altan almaya falan kalkışma adını çıkartırlar. Kibarlık yapmaya kalkma yani bak burada bile neler denildi. Demek ki yaygarayı basmak gerek. Bas gitsin.

Ama suçunuz var. Bu saçmalığa tepki vermemişsiniz. Akşam hadi basiretiniz bağlandı diyelim, ondan tepki veremediniz de, ertesi gün arabaya niye bindiniz?

Adam evli engelli basın düşünüyormusunuz bi de ne yapıcağınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…