- 20 Ocak 2016
- 2.335
- 4.736
- 133
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Pembemsi kan ama o an gelir bir suru sonradan gelmez kiİyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.
Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.
Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
Bırakır bu çok doğal keza kadında bırakabilir. Kimse kimsenin kölesi değil ki sorunda burada bu mantık ile olanlar sevişmesin bu kadar basitcok yazik ya bi kere o adam olsa birakirmi sevgilisini bu yakinlasmadan sonra . bencede yirtilmis ama okadar kolay olmaz bu surtunmeyle falan. ileri gitmisler galiba
Haklısın canm bişi demek gerçekten çok zor. Olduysa eğer en azından psikolojisini rahatlatacak şeyler tek sen değilsin falan filan..Her ihtimale karşı hazırlıyorum, ne olursa olsun yanındayım demekten başka da bi şey gelmiyor elimden
Ne diyecek polise ?Doktora değil polise gitsin bence
benim dusunce yapim bu eger boyle bisey yasasam vede erkek olsam once karsimdakini dusunurum sonucta kiz icin ilk olmus ayrilmak istiyosamda biraz zaman gecer duruma gore bakarim bide hemen ayrilmasida manidar demekki derdi buymusBırakır bu çok doğal keza kadında bırakabilir. Kimse kimsenin kölesi değil ki sorunda burada bu mantık ile olanlar sevişmesin bu kadar basit
Bencede bilmesi gerekebilir. Bazilarinin kizlik zari daha kolay patlayabiliyormus. Madem ki bu kadar korkacak biri neden o duruma düsürüyor kendini. Nasil bir xamandayiz. Kizlik zari yirtildiysa dikilabiliyormus ama evlendiginde filan sorun olmasin diye .. Ne kadar dogru bilmiyrm ama oyle duymustmBence yırtılmıştır yani acı hissedip kendini çektiyse de zaten oraya ulaşmıştr diye düşünüyorum. Bilmesinde fayda var tabi ne olduğunu neticede yarın evleneği kişi buna takık biri olursa problem çıkacaktır.
Doktora değil polise gitsin bence
Arkadasin kac yasinda? 18'den kucukse ailesine haber veriyorlar, cinsel istismar var diye,İyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.
Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.
Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
Patlayınca nasıl bir ses çıkıyormuş peki?Bencede bilmesi gerekebilir. Bazilarinin kizlik zari daha kolay patlayabiliyormus. Madem ki bu kadar korkacak biri neden o duruma düsürüyor kendini. Nasil bir xamandayiz. Kizlik zari yirtildiysa dikilabiliyormus ama evlendiginde filan sorun olmasin diye .. Ne kadar dogru bilmiyrm ama oyle duymustm
Pişman olacaksa ileri de gitmesin, yüzeysel şeyler de yaşamasın. Yaptıysanız pişman olmayın sizi pişman ettiren ataerkil zihniyeti de kabullenmeyin !
Niye ağlıyor, koca bulamaz diye mi??
O ayrı keşke biraz daha dursaydı sonra gitseydi ama karar onunaynen sevisme madem okadar onemli senin icin bekaret.
benim dusunce yapim bu eger boyle bisey yasasam vede erkek olsam once karsimdakini dusunurum sonucta kiz icin ilk olmus ayrilmak istiyosamda biraz zaman gecer duruma gore bakarim bide hemen ayrilmasida manidar demekki derdi buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?