- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Yani kızları bu iki yüzlülüğe itenlere de, eşlerini kandıran kızlara da ayrı sinir oluyorum.Bekaret diye o kadar ağladığına göre bekaret namus kriteri temizlik göstergesi şimdi nasıl temizim erkek elü değmedi muhabbeti yapacak? Ona üzülüyordur.
Çok iki yüzlüce. Seviştik evlenmemiz lazımcılardan...
Kusura bakma canim yanliş tabir kullanmişim buda seni rahatsiz ettiyse özür dilerim. Nedense yanlislari örten dinimiz yok olmuş..Patlayınca nasıl bir ses çıkıyormuş peki?
Paaat diye mi?
Apartmanda duyulmuş olabilir mi?
Kimse kimseyi bir yola itmez herkes tercih ettiği yolda ilerler canım. Mecburum kandıracam vs diyenler uyanık üç kağıtçılardır ve maalesef kadını et parçası gibi gösterim hepimizin onurunu, değerini yerle bir ediyorlar.Yani kızları bu iki yüzlülüğe itenlere de, eşlerini kandıran kızlara da ayrı sinir oluyorum.
Kadın namusunu korumalı evlenene kadar ama erkek erkektir elinin kiridir yapar zihniyeti kızları bu yola itiyo. Kadınların arzu duyduğu gerçeği bilinmiyor sanki ya da ayıp. Erkeklerin daha çok ihtiyacı var ama diye normalleştirilmiş ama yalan bu. Kadına zina olan erkeğe de zina, günah.Kimse kimseyi bir yola itmez herkes tercih ettiği yolda ilerler canım. Mecburum kandıracam vs diyenler uyanık üç kağıtçılardır ve maalesef kadını et parçası gibi gösterim hepimizin onurunu, değerini yerle bir ediyorlar.
İşte bu zihniyetin suçlusu biziz özellikle kandırırım diyenler.Kadın namusunu korumalı evlenene kadar ama erkek erkektir elinin kiridir yapar zihniyeti kızları bu yola itiyo. Kadınların arzu duyduğu gerçeği bilinmiyor sanki ya da ayıp. Erkeklerin daha çok ihtiyacı var ama diye normalleştirilmiş ama yalan bu. Kadına zina olan erkeğe de zina, günah.
Kesinlikde katiliyorum.İşte bu zihniyetin suçlusu biziz özellikle kandırırım diyenler.
Devir değişti kadın daha çok belki eşit seviyede cinselliğini yaşıyor kızların eve erkek attığı dönemdeyiz. Namus zar değil zihniyettir karakterdir. Anal oral sürtünme yaşa zar dursun bu kişiyi namuslu yapmaz zar var hala diye.
TeşekkürlerKesinlikde katiliyorum.
Zorlamis yaNe diyecek polise ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?