Arkadaşımın bekareti

Yani kızları bu iki yüzlülüğe itenlere de, eşlerini kandıran kızlara da ayrı sinir oluyorum.

profil fotosu umarın size ait değildir.
böylelikle arkadaşınızı da riske atmış olursunuz çünkü.

Arkadasın bu kadar korkuyorsa boyundan büyük işlere neden kalkışir ki ? Erken yasta bu cinsellik sevdasi nedir ? Okuyun calisin bir seylerle mesgul olun birakin su cinselligi . Yasitlarinizin yaptigi iyi seylerle ugrasin.

Zor bir durum . Arkadaşın zaten üzülmüş daha fazla üzücü birşey yazmak doğru gelmedi bana . Sorularınızı ancak konunun uzmanı bir dr . yardımcı olur . Ama olan oldu deyip daha da kendinizi üzecek duruma götürmeden konuyu kapatmanız daha mantıklı gibi .

Ya ben şimdi anlamıyorum, sevişirken iyi ,zara bişey olursa kötü mü oluyor sonuçta onunla aynı yatağa zorla girmiyorsun.Kendi iradenle oluyor her şey... Ağlamak üzülmek manasız. Eğer zarım yırtılırsa başka erkekle evlenemem, kimse beni kabul etmez diye düşünen kızlar varsa hiç girişmesin bu işlere. Neyse konuya gelirsek bence bişey olmamıştır eğer sana eksik anlatmamışsa.

Yani kızları bu iki yüzlülüğe itenlere de, eşlerini kandıran kızlara da ayrı sinir oluyorum.
Kimse kimseyi bir yola itmez herkes tercih ettiği yolda ilerler canım. Mecburum kandıracam vs diyenler uyanık üç kağıtçılardır ve maalesef kadını et parçası gibi gösterim hepimizin onurunu, değerini yerle bir ediyorlar.

Yaşınız kaç o önemli hastaneye gidince cinsel istismar vakası olarak polis gelir muhtemelen 18 yaşından küçükseniz
İçine girdiyse bozulmuştur bazen o baskıdan da bozulabileceğini okumuştum ama biz bilemeyiz tabiki
Güvenmediğin erkekle niye sevişirsin hadi seviştin o kilot niye çıkar

Kadın namusunu korumalı evlenene kadar ama erkek erkektir elinin kiridir yapar zihniyeti kızları bu yola itiyo. Kadınların arzu duyduğu gerçeği bilinmiyor sanki ya da ayıp. Erkeklerin daha çok ihtiyacı var ama diye normalleştirilmiş ama yalan bu. Kadına zina olan erkeğe de zina, günah.

İşte bu zihniyetin suçlusu biziz özellikle kandırırım diyenler.

Devir değişti kadın daha çok belki eşit seviyede cinselliğini yaşıyor kızların eve erkek attığı dönemdeyiz. Namus zar değil zihniyettir karakterdir. Anal oral sürtünme yaşa zar dursun bu kişiyi namuslu yapmaz zar var hala diye.

Kesinlikde katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…