Arkadaşımın bekareti

Cok dogru dıosun vala bence bu alı alklı ben okula bıle gıderkn babm bı yerden cıkcak derdım esımle sevgılı olduk gızlı gızlı cıkrdım evden ne fayda babm onuda ogrenmıstı xd getr tnısym demıstı bu korkuyla gıt yap hadı gercı hıc ole bısy gelmemıstı aklma sımdıkı nesıl tuaf ıkı daklık zevk hadı yapıon nıe aglıon kılodın ınene kadar akln nerdeydı o radeye sen getrmısın yanı arkadasın konu sahıbı dıyosun cok uyrdım demkı bu ılk deıldı sınunda odabolmus

Bakın bana gore namus bacak arası deıl ohh sen herseyı yasa ama kızlık dursun k bkmyında bana gore oturlude bakure delsınuz namıs terımı kafada bıter akılda saklıdır

Devlet hastanesi bakmaz büyük ihtimalle. Reşitmi peki yaşı kaç? Tek basınıza bu işi halledemezsiniz öyle düşünüyorum.

Ayrıca madem bu kadar strese girecek psikolojisini çökertecek ki bence hiç gerek yok da önemsiyor madem böyle seyleri yaşamayacaktı.

Bu imkanı kendileri yaratıyor sokakta yapılmıyor bu meret sonuçta değilmi?? Ne işi var o ortamda o halde???

Böyle şerefsizlere fırsat veriyorlar ondan sonra otur ağla ne fayda?? O şerefsizde adamım ben diye gezsin ortalıkta.

Kınadığını yasamadan ölmezsin demiş hz.Ali bize olmaz çocuğumuza olur bu kadar yıpratıcı olmayin bayanlar bi hatadir yapmış bi darbede kadinlardan yiyor

bazı kadınlar daha fazla ezmekten buyuk zevk alırlar , olan olmuş tabiki olmasaydı iyiydi ama olmuş artık

bazı kadınlar daha fazla ezmekten buyuk zevk alırlar , olan olmuş tabiki olmasaydı iyiydi ama olmuş artık
İnsanoğlu yarin başına ne geleceğini asla bilemiyor ben yardim isteye yardim ederim...pişman olup tövbe edeni Allah bile affederken boyle idam sehpası kurmak niye

Tecavuz iddasiyla dava mi acilsin? Yapmayin lutfen yaa öncesinde sevisip o seviyeye gelinceye kadar devam eden bir kisi var ortada olay zorla eve getirip kiza sahip olmaya calismaktan ibaret degil ki gayet masumane bir sevisme yasadigini sanip aman kizlik zarim dursun belki lazim olur felsefesine sahip beyinlerden biktik artik
ya sahip cikacaksin iki bacaginin arasindakine ya da yasadigin seyin arkasinda duracaksin

Hayır değildir.

O adamın kızı yetişkin bir birey olduğunda kendi hayatıyla ilgili karar verme hakkına saygı duyması gerekir. Kendi değerlerini, düşüncelerini kızına aktarır, öğretmeye çalışır ama nihai karar kızına aittir. Kızı kendi isterse ilişkiye girer, kendi istemezse girmez.

Oğlunu mahrum etmiyorsa, kızını da mahrum edemez.

Arkadaşınız da bir acayip. Hem karnım doysun, hem de pastam dursun istiyor.. Hem sevgilimle sevişeyim, hem de bakire olayım.. Yok öyle bir dünya güzelim..
Kaldıramayacağız, şeyleri yaşamayacaksın.. Arkadaşında boşuna üzülmesin.. İlk defa yaşıyor, kendini kastığı için zedelenmiştir.

demirden korkuyorsa ne diye trene biniyo,sevmiyom böyle konulalrı ,seviştiysen arkasında duracan arkadaş.acıcık sevişmek diye bir şey yok .

Ya Böyle OLaylara Deli Oluyorum Sen Herşeyi Yaşa Sonra Yok Yırtıldımı Bozuldumu Bunları Düşünen Şahıs Yaşamadan Düşünecek Bunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…