- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Cok dogru dıosun vala bence bu alı alklı ben okula bıle gıderkn babm bı yerden cıkcak derdım esımle sevgılı olduk gızlı gızlı cıkrdım evden ne fayda babm onuda ogrenmıstı xd getr tnısym demıstı bu korkuyla gıt yap hadı gercı hıc ole bısy gelmemıstı aklma sımdıkı nesıl tuaf ıkı daklık zevk hadı yapıon nıe aglıon kılodın ınene kadar akln nerdeydı o radeye sen getrmısın yanı arkadasın konu sahıbı dıyosun cok uyrdım demkı bu ılk deıldı sınunda odabolmusMillet eşiyle birlikte olamıyor. Yıllarca uğraşanlar var. O kadar kolay değil bu işler. Aslında kendisi bile anlayabilir. Hymen çok belirgindir çünkü.
Demeden edemeyeceğim "SONUCUNA KATLANAMAYACAĞINIZ HERZELERİ YEMEYİN KARDEŞIM!"
Kınadığını yasamadan ölmezsin demiş hz.Ali bize olmaz çocuğumuza olur bu kadar yıpratıcı olmayin bayanlar bi hatadir yapmış bi darbede kadinlardan yiyor
İnsanoğlu yarin başına ne geleceğini asla bilemiyor ben yardim isteye yardim ederim...pişman olup tövbe edeni Allah bile affederken boyle idam sehpası kurmak niyebazı kadınlar daha fazla ezmekten buyuk zevk alırlar , olan olmuş tabiki olmasaydı iyiydi ama olmuş artık
Tecavuz iddasiyla dava mi acilsin? Yapmayin lutfen yaa öncesinde sevisip o seviyeye gelinceye kadar devam eden bir kisi var ortada olay zorla eve getirip kiza sahip olmaya calismaktan ibaret degil ki gayet masumane bir sevisme yasadigini sanip aman kizlik zarim dursun belki lazim olur felsefesine sahip beyinlerden biktik artikBıkere tam sokmadan kızlık zarı yırtılmaz devlete gıtmgın kayıt gecıoozele gıdın neyse olmus etwr yırtıldıysa bu ısde zor varsa muaynede tespıt olur tecavuz ıdası ıle dava acılsın zaten erkk menı veya baska o erke ayıt bı doku vajınada kalır kacıs olmaz dava acın tecavuz dıe
Hayır değildir.Pekiii bir erkek dusunelim. Bunca yıl bircok kız/kadınla sevismis, cinsel iliskiye girmis ve artık en nihayetinde de doymus. Vakti gelmis evlenmis bi de kız cocugu olmus. Kendi kanından bir kız cocuk bu.
Sizce kendi kanından olma kızını niye bu kadar koruma altına alır ?? Kendine bu kadar serbest gordugu seyden kızını niye mahrum eder ?? Sizce bu erkeklik/adamlık mıdır ??
Bakirelikten once bi de bu goz onune alınsa ya burada.. Ama yok olmaz ikinci plana atılması, ustunun ortulmesi lazım. Ah ya aa bazı kadınların terazisi ne kadar bozuk !!
demirden korkuyorsa ne diye trene biniyo,sevmiyom böyle konulalrı ,seviştiysen arkasında duracan arkadaş.acıcık sevişmek diye bir şey yok .İyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.
Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.
Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?