Arkadaşımın bekareti

Yırtılmış gecmiş olsun zaten gelen kan avuç dolusu olmuyor azıcık geliyor ara ara kanama devam edebiliyor

ya ne namusu ya insan azıcık kendine saygı duyar.ne oldu muradına erdimi arkadasiniz niye agliyoki isteyerek yapmış ne yapmışsa tecavüze uğramamış ya.erkek dert edermi hiç gule gule gelsin öbürü der.yazık ya kendinize saygı duyun erkeklerin oyuncağı olmayın ağır olun ya ağırdan satın kendinizi. düzgün bir insan olsa hiç arkadaşınızla o halti yermi anası babasi yokmu bu kizin ya madem ilişki yapıyor niye pismsn oluyor onu anlamıyorum...

Zar tirnagin takilmasiyla yirtilacak bir şey değil..Zedelenmiş zorlandığı için ama tam anlamiyla bozulmamis.Devlet hastanesine gidip ne diyeceksiniz?Bakire miyim degil miyim bir bakar misiniz mi??Doktorun size nasil bakacagini hayal ettim..Bari silerken icine dogru bastirdim tuvalette sonra boyle boyle oldu diyin..Baska turlu söylenmez o..Umarim bozulmamistir haber ver kesin bize de..

Madem bu kadar önem veriyor bekarete, bu kadar korkuyor, bir adamla, çıplak, aynı yatakta ne işi var? Ondan sonra ayh yırtıldı mı, yırtılmadı mı, hamile miyim bilmem ne... Neyin kafası bu?

Ayrıca biz buradan bilemeyiz. Madem gitsin bir doktora öğrensin. Sonuçta sürekli kanayan bir yer olmadığı için zedelenme mi, yırtılma mı her neyse, bir şeyler olduğu kesin.

Doktora gitse ne olacak gitmese ne olacak ,sonuc degisecek mi? Diyelim ki yirtildi ne yapmayi planliyor ? Madem bu kadar önemliydi bu bekaret, o ortamlara girmeyecekti simdi ah vah demenin kimseye faydasi yok

Teşekkür ederim ikna etmeye çalışıcam

Özelde de görünüyor. Tabi tekrar aynı hastaneye giderse

Hepinize teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum ama şu an bu konuda ne yapabileceğim hakkında yardım istedim evet arkadaşım hata yapmış ama bu onun hayatı bunlar zaten benim ona önceden söylediğim şeyler e kız karşımda ağlarken bağırıp çağırıyım mı madem sevişiyosun bak işte şimdi bekaret de gitti daha rahat yapabilirsin mi diyeyim, gözünüzü seveyim ya kızın psikolojisi zaten bozuldu ben de nasıl davranacağımı bilmiyorum o yüzden danışmak için yazdım

Madem oyle once sakinlestirmeye calisin? Kac gun oldu bu olay olali? Once sakinlestirmeye çalış.sonrada ici rahat edecekse doktora gidin. Evet olan olmuş artik her iki turlude yapacak birsey yok ama belliki ogrenmeden ici rahat etmeyecek ve hergun kafasinda kurmasindansa gidin ogrenin durumu. En azindan kafasi rahat edersimdi hamile kalirmiyim kalmazmiyim diyede dusunur o.
Ama kizlik zari zarar gormesede hamile kalma riski var biliyorsunuz degil mi?

Devlet hastanesi bakar mı dosyaya işler mi korkusu var

Allah yardımcısı olsun ildan bekaret isteyen erkekler ve toplum çok mu masum bi hata yaptı diye hayatımı kararsın kız değilim dese erkek arkadaşı kullanıp evlenmez bile...simdi gitsin özel bir dr a batırsın inş bisey olmamistir ...erkeğin hic mi sucu yok bırakıp kaçmış kıza evlenmeyeceğiz dese kız birlikte olmazdı ...inş iyi olur .bi daha asla ayni hataya düşmesin derim ben üzülmek istemiyorsa

Bıkere tam sokmadan kızlık zarı yırtılmaz devlete gıtmgın kayıt gecıoozele gıdın neyse olmus etwr yırtıldıysa bu ısde zor varsa muaynede tespıt olur tecavuz ıdası ıle dava acılsın zaten erkk menı veya baska o erke ayıt bı doku vajınada kalır kacıs olmaz dava acın tecavuz dıe

Bu tarz seylerden anlamiyorum ama eczaneye gittigimizde muane parasi filan cikiyor + özel hastaneye gitsek bile eczanede muane parasi cikiyor ne sacma. Ozel hastaneye zaten muane oarasi veriyorsun eczanede neden birdaha cikiyorki (ogrenilme imkanlarini yaziyorum)
Devlet hastanesinde sanki daha kolay ortaya cikar gibime geliyor. Ozel hastaneye tembihlersiniz. Ben kisisel bilgilerimin 3. Sahislara verilmesini istemiyorum diye. Sonucta gizlilik politikasi var ve buna uymak zorunda devlette olsa ozelde olsa. Ozel hastane daha garanti gibi.
Dersiniz hakkimda kimseye bilgi verilmesini istemiyorum diye.

Millet eşiyle birlikte olamıyor. Yıllarca uğraşanlar var. O kadar kolay değil bu işler. Aslında kendisi bile anlayabilir. Hymen çok belirgindir çünkü.

Demeden edemeyeceğim "SONUCUNA KATLANAMAYACAĞINIZ HERZELERİ YEMEYİN KARDEŞIM!"

Devlet Hastanesinden geri çevrilecektir büyük ihtimalle. Özel hastaneye gidin. Dosyaya işlense dahi arkadaşınızdan başka kimse göremez bunu. Çok çekiniyorda edevlet şifresini alıp enabiz uygulamasına girin orada tetkiklerimi benden başka kimler görebilsin diye bir seçenek var kurcalayın biraz bulursunuz. Hiç kimse yapın onu. Daha sonra muayeneye gittiğiniz doktorların bile görmesini engellemiş olursunuz böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…