- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Zaten zorla olsa ayrıldı diye aglamazdi. Zorla yaptı diye aglardi
Sevgili konu sahibi devlet bu tarz olaylara bakmaz yani bekaret kontrolu yapmaz.ancak adli vaka olursa aile rizasiyla yapar. Ki zaten devlet hastanesi doktorlari size o kadar igrenc bir muamele yapacaktir ki (adet sancisiyla gittiğimde yasadigimdan biliyorum) once evli misin diye soracaktir. Kaydinizi tutarlar, sonra tek tek karsiniza cikar. Ya Özele gidin ya da gitmeyin. Bu meseleyi kafanızda buyutmeyin.
Özelde de görünüyor. Tabi tekrar aynı hastaneye giderseJinekoloğa gitmesi daha sağlıklı olur ; fakat devlet hastanesine gitmeyin özele muayeneye gidin çünkü ilerde hastanede hangi doktora gitmişse sistemde görünüyor . 2010 da şuana kadar gittiğim her doktor sistemden görünüyor. Ayrıca erkek arkadaşı tam ş...... erkeklere asla güvenmemek lazım sadece kullanıp atıyorlar.
Madem oyle once sakinlestirmeye calisin? Kac gun oldu bu olay olali? Once sakinlestirmeye çalış.sonrada ici rahat edecekse doktora gidin. Evet olan olmuş artik her iki turlude yapacak birsey yok ama belliki ogrenmeden ici rahat etmeyecek ve hergun kafasinda kurmasindansa gidin ogrenin durumu. En azindan kafasi rahat edersimdi hamile kalirmiyim kalmazmiyim diyede dusunur o.
Ama kizlik zari zarar gormesede hamile kalma riski var biliyorsunuz degil mi?
Allah yardımcısı olsun ildan bekaret isteyen erkekler ve toplum çok mu masum bi hata yaptı diye hayatımı kararsın kız değilim dese erkek arkadaşı kullanıp evlenmez bile...simdi gitsin özel bir dr a batırsın inş bisey olmamistir ...erkeğin hic mi sucu yok bırakıp kaçmış kıza evlenmeyeceğiz dese kız birlikte olmazdı ...inş iyi olur .bi daha asla ayni hataya düşmesin derim ben üzülmek istemiyorsaHepinize teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum ama şu an bu konuda ne yapabileceğim hakkında yardım istedim evet arkadaşım hata yapmış ama bu onun hayatı bunlar zaten benim ona önceden söylediğim şeyler e kız karşımda ağlarken bağırıp çağırıyım mı madem sevişiyosun bak işte şimdi bekaret de gitti daha rahat yapabilirsin mi diyeyim, gözünüzü seveyim ya kızın psikolojisi zaten bozuldu ben de nasıl davranacağımı bilmiyorum o yüzden danışmak için yazdım
Bu tarz seylerden anlamiyorum ama eczaneye gittigimizde muane parasi filan cikiyor + özel hastaneye gitsek bile eczanede muane parasi cikiyor ne sacma. Ozel hastaneye zaten muane oarasi veriyorsun eczanede neden birdaha cikiyorki (ogrenilme imkanlarini yaziyorum)Devlet hastanesi bakar mı dosyaya işler mi korkusu var
Devlet Hastanesinden geri çevrilecektir büyük ihtimalle. Özel hastaneye gidin. Dosyaya işlense dahi arkadaşınızdan başka kimse göremez bunu. Çok çekiniyorda edevlet şifresini alıp enabiz uygulamasına girin orada tetkiklerimi benden başka kimler görebilsin diye bir seçenek var kurcalayın biraz bulursunuz. Hiç kimse yapın onu. Daha sonra muayeneye gittiğiniz doktorların bile görmesini engellemiş olursunuz böylece.Devlet hastanesi bakar mı dosyaya işler mi korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?