Arkadaşımın bekareti

Simdi bu kiz tecavuzemi ugramis oyleyse dr yerine polise gitsin ztn onlar adli tipa gonderirler.
Isteyerek yaptiysada aglayip sizlanmanin alemi yok.sonunu dusunen kahraman olamaz

İsteyen ve yaptığının sorumluluğunu alıp verdiği kararın arkasında durabilecek iki yetişkinin yaptığı her şey normal de ondan. Aynı evde yaşaması da, istediği kıyafeti giymesi de, sevişmesi de normal.

Ben bunlara saygı duyarım ama 15 yaşında ki kız ile 18/20 yaşında ki insan bir değil orada hey derim.

Yok öyle bişey neye zorlamış ? Tecavüz olsa darp olur içeceğine bişey koyma vs olur. Normal sevişiyorduk soyunup birden içime girdi dersen de gülerler.

ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.

Komik değil mi sence ?

Yazdıgım yoruma ek: Bu ulkede genc kızlar cinselligi arzu ettigi gibi yasayamamakta, yasasa bile bu tarz durumlarla karsılasmakta. Kacınılmaz sonuc ise uzuntuden ibaret olmakta maaleef.

Cinselligi yasamak istiyorsa genc bir kadın oncelikle hangi ulkede yasadının bilincinde olmalı, hangi kulturden erkekle cinselligi yasayacagının farkında olmalı, bunu yasamak istiyorsa da kendi basına sorumlulugunu da almalı. Bu sorumluluktan kastım sudur: Bedeninin sorumlulugu. Bedenin sorumlulugu da yalnızca sahibine aittir.

Sahsi gorusum: Ben bu tarz bir sorumlulugu alamam. Bedenime duydugum saygıdan oturu. "Bu yorumum konu sahibesinin kız arkadasını baz alınmadan yazılmıstır."

"Bu dusuncem icin ne ben yargılanabilirim, ne de verdigi karar yuzunden su anda sıkıntı yasayan kız arkadasımız."

Sevdigi insanla (es/koca) yasamak isteyene saygı duyarım. Sırf anlık bir zevk icin, bir onunla bir bununla yasayanlara da (f.bodyciler) pek sıcak bakamıyorum. Hele hele yurdumun (statusu ne olursa olsun) abazanlıkta master yapmıs erkeklerine hic hak tanımıyorum.

Yani o kilot çıkıyor herşey yaşanıyor ama zarın mevcudiyeti hala bu kadar önemli öyle mi? Ne kadar riyakar işler bunlar. Gerçi bizim erkek zihniyetine de oh olsun diyorum bir taraftan. Bakireliği bu kadar takıntı yapmış adamlara da böyle hatunlar lazım umarım bakiredir hala ve umarım kendi gibi bakireliğe takıntılı birini bulur tencere kapak otururlar daha başlamadan riya içinde yüzen ilişkilerinde

ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.

Komik değil mi sence ?
Komik evet hayır ne bekliyordu soyunup ? Ayrıca ileri gitmeden kasıt nedir ? Sadece sürtünmek mi ee ani bir harekete bakar. Kişi madem istemez ters niye kendi o kadar ileri gider ?

Komik evet hayır ne bekliyordu soyunup ? Ayrıca ileri gitmeden kasıt nedir ? Sadece sürtünmek mi ee ani bir harekete bakar. Kişi madem istemez ters niye kendi o kadar ileri gider ?
Şimdi bişey yazıcam bayağı bi müstehcen olacak ama, sürtünmek nedir arkadaş? Bak düşünsene, hepimiz kadınız neticede yani, bunu konuşabiliriz. Düşünsene, sen bir erkekle yakınlaşıyorsun, bildiğin sevişme aşamasına geçiyorsun, sonra soyunuyorsun falan bi külot çıkarma muhabbeti olmuş onu anlamadım ama düşün yani, soyunuyorsun neticede... E bunun sonu zaten belli? Cinsel ilişkiye girmeyeceksen neden soyundun madem? Hadi sürtünürüz diye düşündüler, sürtünüyorlar falan iyice şehvet basıyor, istek daha da artıyor vs. Bu raddeye gelmişsin bari tam yap. Bu raddeye gelip de nefsine hakim olabilmek zaten çok zor. Bunun devamı gelir yani. Sonra da bişey olunca çok pişmanım, zorla yaptı bilmem ne. Sürtünmek denilip duruyor, bunlar hassas organlar yani o sürtünmenin bi tık ilerisi belli.

Bu vaziyette bekaret yerinde kalsa bile o kişi gerçekten bakire mi kalıyor aslında? Hayır. Afedersiniz ama belki de öpmediği, dokunmadığı yer kalmadı adamın. Bunun nesi bakirelik?

Kesinlik ile her satıra katılıyorum. Bir tık ilerisi olmaz bu tiplerin ama biyerde biri gerisini getirir vay bana tecavüz etti olur bunun adı. Anal oral sürtünme yap zar kocama kalsın mantık bu.

Zarin yirtilip yirtilmamasi sonucu degistirmiyor. Arkadas, adamla sevismis ve bakire degil artik. Mide bulandiran sey, sevisme aninda adamdan ileri gitmemesini istemesi. Yani, arkadas zar sayesinde bakirelik naralari atma pesinde.

Pekiii bir erkek dusunelim. Bunca yıl bircok kız/kadınla sevismis, cinsel iliskiye girmis ve artık en nihayetinde de doymus. Vakti gelmis evlenmis bi de kız cocugu olmus. Kendi kanından bir kız cocuk bu.

Sizce kendi kanından olma kızını niye bu kadar koruma altına alır ?? Kendine bu kadar serbest gordugu seyden kızını niye mahrum eder ?? Sizce bu erkeklik/adamlık mıdır ??

Bakirelikten once bi de bu goz onune alınsa ya burada.. Ama yok olmaz ikinci plana atılması, ustunun ortulmesi lazım. Ah ya aa bazı kadınların terazisi ne kadar bozuk !!

Sevgili konu sahibi devlet bu tarz olaylara bakmaz yani bekaret kontrolu yapmaz.ancak adli vaka olursa aile rizasiyla yapar. Ki zaten devlet hastanesi doktorlari size o kadar igrenc bir muamele yapacaktir ki (adet sancisiyla gittiğimde yasadigimdan biliyorum) once evli misin diye soracaktir. Kaydinizi tutarlar, sonra tek tek karsiniza cikar. Ya Özele gidin ya da gitmeyin. Bu meseleyi kafanızda buyutmeyin.

Bekareti gittiyse namusu gitmis mi olacak !! Peki ............
Evet bekaret gittiyse vay namusta gitti yok gitmediyse oh çok şükür namusta yerinde duruyor aşın artık bunları ya!!!!!
Sen o adamla o olaya girmişsin artık içine girmiş girmemiş ne önemi var ki kimi kandıracaksın ilerde?yalan üzerine kurulmuş bir evlilik mi yapıcaksın????

Dünyanın sonu deyil artık çoğu kadınlar ve erkekler bunlara takılmıyor artık ve teknoloji o kadar ilerledi ki.ufak bir operasyonla eski haline geliyor.

Yani zedelenmiştir falan herhalde.
Bence bu kadar üzülmesine gerek yok ,yıpratmasın kendini .Yapmış bir hata,dünyanın sonu değil.
Karşısına ,o olduğu için değer verecek kişi çıkacaktır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…