- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
İsteyen ve yaptığının sorumluluğunu alıp verdiği kararın arkasında durabilecek iki yetişkinin yaptığı her şey normal de ondan. Aynı evde yaşaması da, istediği kıyafeti giymesi de, sevişmesi de normal.Cünkü bati özentisi icindeyiz tamamen. Erkek arkadasinla ayni evde yasamak istemeler kiyafetlerde sınırsiz bir sekilde kendini gostermeler.. Hic hoşolmayan seylerr .. Artik evlilikler evlilik degil cocuklar cocuk degil.. Her imkan var zina tavan yapmis hersey normal karsilaniyor.
Ben bunlara saygı duyarım ama 15 yaşında ki kız ile 18/20 yaşında ki insan bir değil orada hey derim.Cünkü bati özentisi icindeyiz tamamen. Erkek arkadasinla ayni evde yasamak istemeler kiyafetlerde sınırsiz bir sekilde kendini gostermeler.. Hic hoşolmayan seylerr .. Artik evlilikler evlilik degil cocuklar cocuk degil.. Her imkan var zina tavan yapmis hersey normal karsilaniyor.
Yok öyle bişey neye zorlamış ? Tecavüz olsa darp olur içeceğine bişey koyma vs olur. Normal sevişiyorduk soyunup birden içime girdi dersen de gülerler.
Komik evet hayır ne bekliyordu soyunup ? Ayrıca ileri gitmeden kasıt nedir ? Sadece sürtünmek mi ee ani bir harekete bakar. Kişi madem istemez ters niye kendi o kadar ileri gider ?ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.
Komik değil mi sence ?
Komik evet hayır ne bekliyordu soyunup ? Ayrıca ileri gitmeden kasıt nedir ? Sadece sürtünmek mi ee ani bir harekete bakar. Kişi madem istemez ters niye kendi o kadar ileri gider ?
Şimdi bişey yazıcam bayağı bi müstehcen olacak ama, sürtünmek nedir arkadaş? Bak düşünsene, hepimiz kadınız neticede yani, bunu konuşabiliriz. Düşünsene, sen bir erkekle yakınlaşıyorsun, bildiğin sevişme aşamasına geçiyorsun, sonra soyunuyorsun falan bi külot çıkarma muhabbeti olmuş onu anlamadım ama düşün yani, soyunuyorsun neticede... E bunun sonu zaten belli? Cinsel ilişkiye girmeyeceksen neden soyundun madem? Hadi sürtünürüz diye düşündüler, sürtünüyorlar falan iyice şehvet basıyor, istek daha da artıyor vs. Bu raddeye gelmişsin bari tam yap. Bu raddeye gelip de nefsine hakim olabilmek zaten çok zor. Bunun devamı gelir yani. Sonra da bişey olunca çok pişmanım, zorla yaptı bilmem ne. Sürtünmek denilip duruyor, bunlar hassas organlar yani o sürtünmenin bi tık ilerisi belli.Komik evet hayır ne bekliyordu soyunup ? Ayrıca ileri gitmeden kasıt nedir ? Sadece sürtünmek mi ee ani bir harekete bakar. Kişi madem istemez ters niye kendi o kadar ileri gider ?
Kesinlik ile her satıra katılıyorum. Bir tık ilerisi olmaz bu tiplerin ama biyerde biri gerisini getirir vay bana tecavüz etti olur bunun adı. Anal oral sürtünme yap zar kocama kalsın mantık bu.Şimdi bişey yazıcam bayağı bi müstehcen olacak ama, sürtünmek nedir arkadaş? Bak düşünsene, hepimiz kadınız neticede yani, bunu konuşabiliriz. Düşünsene, sen bir erkekle yakınlaşıyorsun, bildiğin sevişme aşamasına geçiyorsun, sonra soyunuyorsun falan bi külot çıkarma muhabbeti olmuş onu anlamadım ama düşün yani, soyunuyorsun neticede... E bunun sonu zaten belli? Cinsel ilişkiye girmeyeceksen neden soyundun madem? Hadi sürtünürüz diye düşündüler, sürtünüyorlar falan iyice şehvet basıyor, istek daha da artıyor vs. Bu raddeye gelmişsin bari tam yap. Bu raddeye gelip de nefsine hakim olabilmek zaten çok zor. Bunun devamı gelir yani. Sonra da bişey olunca çok pişmanım, zorla yaptı bilmem ne. Sürtünmek denilip duruyor, bunlar hassas organlar yani o sürtünmenin bi tık ilerisi belli.
Bu vaziyette bekaret yerinde kalsa bile o kişi gerçekten bakire mi kalıyor aslında? Hayır. Afedersiniz ama belki de öpmediği, dokunmadığı yer kalmadı adamın. Bunun nesi bakirelik?
Evet bekaret gittiyse vay namusta gitti yok gitmediyse oh çok şükür namusta yerinde duruyor aşın artık bunları ya!!!!!Bekareti gittiyse namusu gitmis mi olacak !! Peki ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?