Arkadaşımın bu hareketi çok kırdı:(( sizce tepkim nasil olmali?

Ama kadin size sormus cocuk kiyafeti vereyim giydirir misin diye siz de evet demissiniz. Henuz dogmamis cocugunuza kiyafet verip dusuncesizlik etmesi degil konu,verilenlerin eski olmasi sanirim. Yeni olsa sorun kalmayacakti. Haksizsiniz. Tedavi goruyor olabilirsiniz ama bu kadar alingan olmayin. Boyle teklifleri de kabul etmeyin.

Konuyu nasil okudunuz acaba o muhabbet cok önceden geçti araya kac sene girdi alirim dediginde ki kirilmasin diye ben sana ayirdim giydirirsin dimi dedi. Bende burnu yukarida demesin diye evet demiştin. Poseti alirken sordum ama o geçiştirdi. Benim aklimin ucundan gecmedi çocuk suan 4 yaşinda bana kiyafetleri gosterdigi zaman 10 aylik falandi. Aklimda o mu kalacak. Ondan olmak için degil kırmamak için evet dedim. Konu marka şeyleri gösterip eskileri verme konusu degil. Gösterdiği zaman bir tedavim yoktu. Cok hassas olduğumu biliyor suan. 6 7 yaş kıyafeti ben napayım. 7 yil bekleteyim mi?

İyide size sormuş sizde giydiririm ver demişşiniz. Boşuna ağlamış birde kadın.
Bana sorduğunda 3 sene geçti üstünden çocuk icin sorun gözükmüyorken sana ayirdim dedigi icin kirmamak adina evet dedim. 7 yas kiyafeti olmayan bir cocuk icin 7 yil mi sakliyacagim?

Bu tedaviyi olan birisi olsanız sizinle konuşurum yaşadiklarimi bilmeden alingan olmayın demesi kolay.

Allah aşkına poşeti alırken sordum ama geçiştirdi ne demek...

Arkadaşım beni arayıp gel sana birşey vereceğim dese “ne vereceksin” derim. Öğrenmeden de gidip almam. Bayram değil seyran değil...

Gidip almayı bırak, evine gittiğimde kalkarken elime poşet tutuşturmaya kalksa yine sorarım ısrarla. “Nedir bu, ne veriyorsun” diye.

Arkadaşı bırak, annem her görüşmede yiyecek vs birşeyler verir, ona da her seferinde sorarım ne var içinde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…