Arkadaşim hemşire ama suan çalışmıyor. Bana ahiretligim der. Öz kardesimden ötesin der. Gün de ennaz 2 defa mutlaka konuşuruz. Yapısında kiskançlik var onu biliyorum. Hatta çok kıskanç ama bana hic hissettirmedi bu zamana kadar.Arkadaşınız ne iş yapıyor?
Aranız nasıldır normalde, kardeş gibi muhabbetiniz samimiyetiniz var mı? Ki çok samimi olsanız da solmuş kıyafet verecek kadar alçalmak olmamış...
Karakter olarak nasıl biridir az çok sizi çekip çekemediğini anlarsınız laflarından.
Yok geri iade etmedim. Kıyafet kutusuna attim sokaktakiGeri iade et etmedysen..
Gerekli konuşmayı yaptim hatasını anladi ama iş isten geçtiGeri götür, son kez gitmisken de ne yapmaya çalıştığını açıkça sor ve arkadaşlığını bitir,20 yıllık arkadaşından yüzyılın kazığını yiyen biri olarak söylüyorum "kimse vazgeçilmez değil"...
Inanın benimde cok zoruma gitti sabahtan beri evden sanki cenaze çıkmış gibi morelim bozuk. Eşim sordu bunlar ne dedim kıyafet kutusuna atmam için verdi dedim bende sandim bizim için gebertirdim arkadaşını dediAynı tip bir şey yaşadım ben de. Bebeğim yeni doğduğunda kv memlekete giiti, orada eşimin halası iki poşet kıyafet gönder miş kv gerine gerine getirdi bir açtım torunlarının ne kadar eskisi varsa içinde bebeğe hediye gönderiyor güyya koskoca hala. o kadar üzüldüm ki sinirimden tuvalete gidip ağladım ki bizim de ihtiyacımız yok çok şükür ihtiyaç sahibi olmadığımızı da biliyor. Özellikle de bebeğimin buna layık görülmesi beni çok üzdü ama kv hala övünüyor patladım bu ne demek oluyor benim bebeğim buna mı layık ben onu organik kıyafetlerle sararken elin pis eskisini mi giydiririm diye çıkıştım eşim de çıldırdı arayacağım diye tutturdu annesi engel oldu falan ama hala aklıma geldikçe sinirden deliririm
Arkadaşm kaç senelik dostum dedigim insan. Gecenin bir saati ağzını sıkı sıkı kapamış açmam mümkün degil eve gelince bicakla kesip bakabildim. Sorduğumda da cevap vermedi eşim bekliyor diye üstlemedim.alırken poşette ne var? bu nedir diye sormadınız mı? öyle her verdiğini bilmeden alıyor musunuz?
Etseydin ysptigindan utanckmiydi surat ifadesi nasil olcaktiYok geri iade etmedim. Kıyafet kutusuna attim sokaktaki
Ara bunlar ne deMerhabalar hanimlar konuya geçeceğim hemen;
6 yıllık evli bir bayanım 4 senedir çocuğum olmuyor. Şuan tüp bebek tedavi aşamasindayim. Yakın bir arkadaşım var. Dün aradi beni akşam bize uğrasana birşeyler vericem dedi. Eşimle ben gezmeden geliyorduk uğradik. 2 poşet vardi. Saat 02.00 oldu eve gelmem bugün bakayim dedim. Poşetin için de; Kendi eski kıyafetleri (kendi marka giyer bilirim beraber alış verişe gittigimizde zaradan alir hep ) poşette ben temizlik yaparken bile giymedigim kıyafetler.Ben 38 bedenim bana 32 beden kiyafetler koymuş. Muhtemelen biri ona getirdi oda bana layık gördü. Beni en yaralayan kısım ise başka birinin çocuk kıyafetleri eski püskü erkek kıyafetleri. Ben bu konuda yaraliyim dalga geçer gibi bunlari verdi bana. Ben meslegim pdr ci. Esim pazarlama müdürü. Maddi durumum iyi. Çocuğum olmuyor zaten sabah görünce kan beynime sıçradı. Kendi çocuğunun kıyafetleri olsa anlarim ama rengi bile kalmamış kıyafetlerin. Tepkim nasil olmalı sizce???
sende hayır giydirmem deseydin.Bugün yazmış mesaj çocuğun kiz olursa bunlari giydirir misin diye?
psikolojik danişmanlık rehberlik.Pdr ci ne demek
Aradim kendisini dedim biz senle daha önce konuştuğumuz da etiketi üstünde olan kiyafetleri göstermiştin ben olur demistim dedim. Bu verdiklerine bugün bakabildim ve çok üzüldüm dedim. Resmen ben bunları muhtac olan insanlara bile veremem dedim ki sen bana laik görmüşsün dedim. Başta itiraz etti falan sonra ağladı telefonda. Düşünemedim ben dedi. Dedim hassas noktamdan vurdun ve cok kirildigimi dile getirdim. Bu getirdiklerini de giysi kutusuna atacağımı söyledim.( benim de aklima geldi bide sen bak senin işine yarar diye düşündüm dedi) doğmamış çocuğuma hasretken, cinsiyetti belli degilken, bunları vermen cok ayip dedim özür dile kapattim. Araya mesafe koyacağım arkadaşlar.
Çok doğru demişsin zamanla bağlarımı koparacamCanım mesafe koymayı bırak ona değmez bile görüşmeyi kes olsun bitsin
Yeri geliyor kardeşim bile anlamıyorum hele ki böyle duyarsız insanlardan mi anlayış beklicen ne demek ya 6.7 yaş kıyafetler zaten zor süreçlerden geçiyoruz hem maddi hem manevi bide böyle dengesizlerle uğraşmaktansa görüşmemek en iyisi bide onlara mi kafa yoralim
Aminnn insallahhh cok teşekkür ederiminşAllah hayırlısıyla hayırlı haberler alırsınız..bebeğinizi kucağınıza alırsınız.. çok düşüncesizce hareket edilmiş maalesef.. bazen arkadaşım dediğin insan bile neler yapabiliyor.. arayıp söylemeniz de çooook iyi olmuş gerçekten siz söyledim deyince benim içim soğudu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?