Arkadaşımın bu hareketi çok kırdı:(( sizce tepkim nasil olmali?

Arkadaşim hemşire ama suan çalışmıyor. Bana ahiretligim der. Öz kardesimden ötesin der. Gün de ennaz 2 defa mutlaka konuşuruz. Yapısında kiskançlik var onu biliyorum. Hatta çok kıskanç ama bana hic hissettirmedi bu zamana kadar.

Gerekli konuşmayı yaptim hatasını anladi ama iş isten geçti

Inanın benimde cok zoruma gitti sabahtan beri evden sanki cenaze çıkmış gibi morelim bozuk. Eşim sordu bunlar ne dedim kıyafet kutusuna atmam için verdi dedim bende sandim bizim için gebertirdim arkadaşını dedi

alırken poşette ne var? bu nedir diye sormadınız mı? öyle her verdiğini bilmeden alıyor musunuz?
Arkadaşm kaç senelik dostum dedigim insan. Gecenin bir saati ağzını sıkı sıkı kapamış açmam mümkün degil eve gelince bicakla kesip bakabildim. Sorduğumda da cevap vermedi eşim bekliyor diye üstlemedim.

Canım mesafe koymayı bırak ona değmez bile görüşmeyi kes olsun bitsin
Yeri geliyor kardeşim bile anlamıyorum hele ki böyle duyarsız insanlardan mi anlayış beklicen ne demek ya 6.7 yaş kıyafetler zaten zor süreçlerden geçiyoruz hem maddi hem manevi bide böyle dengesizlerle uğraşmaktansa görüşmemek en iyisi bide onlara mi kafa yoralim

inşAllah hayırlısıyla hayırlı haberler alırsınız.. bebeğinizi kucağınıza alırsınız.. çok düşüncesizce hareket edilmiş maalesef.. bazen arkadaşım dediğin insan bile neler yapabiliyor.. arayıp söylemeniz de çooook iyi olmuş gerçekten siz söyledim deyince benim içim soğudu...

Ara bunlar ne de
Acaba birine veresiniz diye mi verdi

Durumumuzun sıkışık olduğu bı ailede büyüdüm Allah acsukur hiç böyle şeyler yaşamadım ama bu durum bilen kaynanam hep kullanmıştı bu durumu ve bana hep eski getirip eltime yeni yeni alınca ben bı cikistim

Allah a şükür kocam aliyor ediyor diye daha kimsenin eskisinin getirmedi bana ve çocuğuma
Özellikle çocuğa getirdiğinde ben yeterince eski giydim anne cocuguma giydirmeyecrgim dedim ..

Bu çıkış yapmalısın yoksa böyle sürer gider

Attığı msj a da cvp olarak şunu yazın ben çocuk için ne tedavilerden geçiyorum 4 gözle bekliyorum o doğarsa (inşallah kucağına alırsın)ona yepyeni kıyafetler alacağım BeNİm gibi MİLLETİN çöpü ile büyütmeyecegim de :)))

Msj i her türlü ile diye umut ediyorum :)

o arkadaşiniz durumu iyi olmayan insanlra verseydi daha hayır olurdu o poşeti sana ne diye verdi.
sende arkkadaşin yerine o poşeti hayır kurumuna ver gitsin.

araya mesafe değil uçurum koy canım
bildiğin terbiyesiz

peki içinde yeni kıyafetler olsaydı sorun olmayacak mıydı? durumumuz iyi diyosun, neden başkalarının eskilerini giyiyosun ki?

ben ancak ablamdan kuzenimden alırım kıyafet, tutup arkadaşımdan almam. ne alaka yani sorun sadece eski olması mı?

eski kıyafetlere çok takılmazdım sadece onun kabalığı diye düşünürdüm de çocuk kıyafetlerini vermesi tepemi attırırdı

Çok doğru demişsin zamanla bağlarımı koparacam

Aminnn insallahhh cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…