Arkadaşımın derdi

Okuryazar123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
75
22
3
27
Merhabalar bu sefer benim için değil bu soru arkadaşım için benim buraya üye olduğumu bildiği için sormamı istedi. Ben de yorum yaptım ama yazıyorum yine de. Cevaplarsanız çok sevinir. Bu arkadaşımın biraz kilo problemi var 75 kilo civarı kendisi ve boyu da 1.60 var yok. 6 aydır falan konuştuğu biri var flört değil diyor ama konuşuyorlar sabah akşam. Çocuk arkadaşımı tanıdığı halde kaç kilosun diye soruyor sürekli. O da cevap vermiyor. Çocuk da utanmana gerek yok fazla olsa ne farkeder kendinle her türlü gurur duymalısın kendini sevmelisin falan diyor. Son zamanlarda da baya daraltmış kızı söylemek istemiyorum rahatsız oluyorum dedikçe. 2 gün sonra yine aynı şeyi diyor dedi. Ve geçen gün de ben tahmin ediyim 75 mi 80 mi diye sormuş. Sürekli de 80 kilo olsan da fark etmez falan diyor dedi. Çok canı sıkılmış bu duruma. Beni anlamıyor ve ısrarcı davranıyor diye. Ben boşver dedim ne diyebilirim ki. Siz ne diyorsunuz sayın üyeler?

Çok ayıp. Lafı geçer bir kere sorulur hani olsa olsa. Cevap almazsan daha sormazsin. Hiçbir konuda ısrarcı konuşmamak gerekir. Hani seni böyle de severim demek istemiş alttan alta ki bu da aşağılayıcı bir şey bence. Ben densizce buldum.

Çok ayıp. Lafı geçer bir kere sorulur hani olsa olsa. Cevap almazsan daha sormazsin. Hiçbir konuda ısrarcı konuşmamak gerekir. Hani seni böyle de severim demek istemiş alttan alta ki bu da aşağılayıcı bir şey bence. Ben densizce buldum.
Yani ısrar konusunu takmış o da laftan anlamıyor diye haklısınız cidden. Ben seni böyle de severim kısmını düşünmemiştim. Aşagılayıcı oldugunu fark etmemiştim.

Yani ısrar konusunu takmış o da laftan anlamıyor diye haklısınız cidden. Ben seni böyle de severim kısmını düşünmemiştim. Aşagılayıcı oldugunu fark etmemiştim.
Gerçekten seven insan bunu dile getirmez. O ne öyle lutfeder gibi. Benim çok zoruma giderdi.

Kilosunu soylemek zorunda degil ama rahatsiz oluyorum muhabbetlerine girmemeliydi bence, cocuk oynamis gibi resmen arkadasinin bu haliyle.
Herkes kilolu oldugunu veya az bucuk kac kilo oldugunu goruyor zaten, surekli o bedenle dolasiyor disarda ama 2 rakam soylemeye mi utaniyor anlamadim. Neyse.
Bence konusmaya deger biri degil o cocuk.

Çocuk bu durumu dert ediyor.
Muhtemelen birilerine anlatırken biraz kilolu dedi, onlar da ne kadar kilolu dedi ve anlamaya çalışıyor.
Arkadaşınız neden soruyorsun dediğinde ne cevap alıyor?

Çocuk bu durumu dert ediyor.
Muhtemelen birilerine anlatırken biraz kilolu dedi, onlar da ne kadar kilolu dedi ve anlamaya çalışıyor.
Arkadaşınız neden soruyorsun dediğinde ne cevap alıyor?
"Bu konudan rahatsız olduğunu biliyorum, rahat davranman için soruyorum. Utanmamalısın" demiş. Ama ilk başlarda bir nedeni yok sadece soruyorum diyormuş.

Kilosunu soylemek zorunda degil ama rahatsiz oluyorum muhabbetlerine girmemeliydi bence, cocuk oynamis gibi resmen arkadasinin bu haliyle.
Herkes kilolu oldugunu veya az bucuk kac kilo oldugunu goruyor zaten, surekli o bedenle dolasiyor disarda ama 2 rakam soylemeye mi utaniyor anlamadim. Neyse.
Bence konusmaya deger biri degil o cocuk.
Teşekkürler yorumunuz için.

Bence o adam saçmalamış. İnsan utanıyor gerçekten de. Hele de flört dönemi daha bi çekiniyorsun. Laf arasında geçer belki cevap verilmezse bir daha sormazsın. Israr edip, tahminler yürütmek kabalık.

"Bu konudan rahatsız olduğunu biliyorum, rahat davranman için soruyorum. Utanmamalısın" demiş. Ama ilk başlarda bir nedeni yok sadece soruyorum diyormuş.
Keşke arkadaşınız belli etmeseymiş kilosundan rahatsız olduğunu.
Zayıf noktasını göstermiş o da üstüne gitmiş, iyi niyet göremedim.

Back
X