Arkadaşımın derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Çok sevdiğim bir arkadaşım var su an başında büyük bir dert var. O bilmiyor bu siteyi ben de ona daha akıllıca çözüm söylemem için bu konuyu açtım. Arkadaşım sevgilisine nude gönderiyor ve bu kız arkadaşıma takıntılı olan birisinin eline geçiyor. Bu takıntılı pislik adama bu resmi. Ailesine üniversitedeki hocalarına atacağını söylüyor ve arkadaşıma o.... Diyor. Arkadaşım çok iyi birisi ve ailesini kaybetmek istemiyor şu an elinde kanıt Yok çünkü adam telegramdan mesaj attıktan sonra hepsini silmiş herkese iyi akşamlar

Arkadaşım sevgilisine nude gönderiyor ve bu kız arkadaşıma takıntılı olan birisinin eline geçiyor.
Resimleri sevgilisi mi göndermiş?
Eğer öyleyse ilk olarak sevgilisinden şikayetçi olsun, şayet silmediyse telefonunda kanıt bulunabilir.

Çok sevdiğim bir arkadaşım var su an başında büyük bir dert var. O bilmiyor bu siteyi ben de ona daha akıllıca çözüm söylemem için bu konuyu açtım. Arkadaşım sevgilisine nude gönderiyor ve bu kız arkadaşıma takıntılı olan birisinin eline geçiyor. Bu takıntılı pislik adama bu resmi. Ailesine üniversitedeki hocalarına atacağını söylüyor ve arkadaşıma o.... Diyor. Arkadaşım çok iyi birisi ve ailesini kaybetmek istemiyor şu an elinde kanıt Yok çünkü adam telegramdan mesaj attıktan sonra hepsini silmiş herkese iyi akşamlar
Nude gönderiyor ve tehdit alıyor derken?

Sevgilisine attığı resim o kişiye nasıl geçmiş? Arkadaşın dik dursun, atmazsan adam değilsin atınca da mahkemede poliste rezil rüsva edicem seni dava açıcam hem tehditine hem de yaptığın işleme diye bir güzel s*çsın ağzına. Korkak çekinik durunca üstüne gelirler.

Eline mi geçmiş? Sevgilisi fotograflari dagitmiş resmen.
Ben olsam işe önce sevgiliden başlardim sırayla şikayet ederdim.
🤷
Kıza diyor ki sen ilişki kurduğun adamdan para almışsın seni polise şikayet ederim kız da evet sevgilisinden para alıyor ama böyle iftiraya maruz kalıyor bana anlattığı o gün ihtiyacı olduğu için almış

Aynen oyle eksik biseyler var attığı sevgilisi cikmasin tehdit eden sikayet etmekten baska care yok
O takıntılıyı aradık benim resmimi kullanarak seni tehdit etmişler filan diyor ama gizli numaradan arayıp yine tehdit ediyor

Şimdi şu şekilde yüzünün görünmediği nude göndermiş bir. Şekilde bu kendisine takıntılı olan birisine ulaşmış
Şöyle düşünün: o takıntılı kişinin eline ulaştıysa kim bilir başka kimlerin eline geçti.

Hen ne demek bir şekilde ulaşmış hiç anlam veremedim. Yani şimdiki sevgilisi birilerine atmış ve onlardan biri de bu takıntılıya atmış. Ya da sevgilisi bu takıntılıya atmış. Her halükarda sevgilinin bir özeli paylaşması var. Bu suç mu bilmiyorum.

Şöyle düşünün: o takıntılı kişinin eline ulaştıysa kim bilir başka kimlerin eline geçti.

Hen ne demek bir şekilde ulaşmış hiç anlam veremedim. Yani şimdiki sevgilisi birilerine atmış ve onlardan biri de bu takıntılıya atmış. Ya da sevgilisi bu takıntılıya atmış. Her halükarda sevgilinin bir özeli paylaşması var. Bu suç mu bilmiyorum.
Evet bu suç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X