• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Edince yalanlıyor ben tehdit etmedim diyor
Yahu bu memleketin polisi var, tehdit mesajları nerden atılmış, kim tarafından atılmış hepsi ortaya çıkarabilecek şeyler.
Eğer o olduğundan eminseniz durmayın şikayet edin. Gerçekler neyse çıkar ortaya.
Neden şikayetçi olmuyorsunuz?

Yahu bu memleketin polisi var, tehdit mesajları nerden atılmış, kim tarafından atılmış hepsi ortaya çıkarabilecek şeyler.
Eğer o olduğundan eminseniz durmayın şikayet edin. Gerçekler neyse çıkar ortaya.
Neden şikayetçi olmuyorsunuz?
Çünkü korkuyorum geçmişte yanlış şeyler yaptım

Çok sevdiğim bir arkadaşım var su an başında büyük bir dert var. O bilmiyor bu siteyi ben de ona daha akıllıca çözüm söylemem için bu konuyu açtım. Arkadaşım sevgilisine nude gönderiyor ve bu kız arkadaşıma takıntılı olan birisinin eline geçiyor. Bu takıntılı pislik adama bu resmi. Ailesine üniversitedeki hocalarına atacağını söylüyor ve arkadaşıma o.... Diyor. Arkadaşım çok iyi birisi ve ailesini kaybetmek istemiyor şu an elinde kanıt Yok çünkü adam telegramdan mesaj attıktan sonra hepsini silmiş herkese iyi akşamlar
Arkadasiniz dogal seleksiyona takilmis maalesef

Hata böyle bir resmin gönderilmesinden başlıyor maalesef.

kim olursa olsun eşin dahi olsa gönderilmemeli diye düşünenlerdenim.

takıntılı kişinin eline nasıl geçmiş o resim (yorumları okumadım)

Şikayetçi olmaktan başka yapılacak birşey yok

geçmiş olsun

Legendwomen Legendwomen konunu kapatır mısın? Bak her gün bu hafta konu açıyorsun. Bir randevu al terapistinden ne yaptın? Telefonunu değiştirdin mi?

Takılma geçmişe. Bu konuyu da kapattır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X