- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi Legendwomen
Sen de onu mahkemeye vermekle tehdit et o zamanYok hayır asla girmem evet durur ama tekrar böyle bir tehditte bulunursa kendi memurluğu elden gider bu şahsiyet memur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de onu mahkemeye vermekle tehdit et o zamanYok hayır asla girmem evet durur ama tekrar böyle bir tehditte bulunursa kendi memurluğu elden gider bu şahsiyet memur
Edince yalanlıyor ben tehdit etmedim diyorSen de onu mahkemeye vermekle tehdit et o zaman
Yahu bu memleketin polisi var, tehdit mesajları nerden atılmış, kim tarafından atılmış hepsi ortaya çıkarabilecek şeyler.Edince yalanlıyor ben tehdit etmedim diyor
Başka yerlerden mi ulaşıyor? O zaman sen değilsen de o kişiyi bul sustur yoksa başına bela alırsın de.Edince yalanlıyor ben tehdit etmedim diyor
Çünkü korkuyorum geçmişte yanlış şeyler yaptımYahu bu memleketin polisi var, tehdit mesajları nerden atılmış, kim tarafından atılmış hepsi ortaya çıkarabilecek şeyler.
Eğer o olduğundan eminseniz durmayın şikayet edin. Gerçekler neyse çıkar ortaya.
Neden şikayetçi olmuyorsunuz?
Dedim engel attım.Başka yerlerden mi ulaşıyor? O zaman sen değilsen de o kişiyi bul sustur yoksa başına bela alırsın de.
Geçmiş geçmişte kaldı, mühim olan yanlışı tekrarlamamak.Çünkü korkuyorum geçmişte yanlış şeyler yaptım
Sevgilime yolladım.ama parasız of açmadım.Fotoğrafları onlyfansta mı paylaştın, sevgiline mi yolladım? Doğru düzgün bir tek seferde yazsan?
Arkadasiniz dogal seleksiyona takilmis maalesefÇok sevdiğim bir arkadaşım var su an başında büyük bir dert var. O bilmiyor bu siteyi ben de ona daha akıllıca çözüm söylemem için bu konuyu açtım. Arkadaşım sevgilisine nude gönderiyor ve bu kız arkadaşıma takıntılı olan birisinin eline geçiyor. Bu takıntılı pislik adama bu resmi. Ailesine üniversitedeki hocalarına atacağını söylüyor ve arkadaşıma o.... Diyor. Arkadaşım çok iyi birisi ve ailesini kaybetmek istemiyor şu an elinde kanıt Yok çünkü adam telegramdan mesaj attıktan sonra hepsini silmiş herkese iyi akşamlar
Sevgilin dagitti mi fotoğrafları?Sevgilime yolladım.ama parasız of açmadım.
Bilmiyorum kanıt yok elimdeSevgilin dagitti mi fotoğrafları?![]()